Winactie Juliet, Naked

Juliet, Naked heerlijke Romcom in de bioscoop

Nu het vakantie is, merk ik dat ik mijn vriendinnen een stuk minder zie en spreek. Tijd dus voor een gezellige meidenavond uit. Etentje, cocktails en een heerlijke romcom in de bioscoop. De keuze deze zomer is dan ook de film Juliet, Naked! Even lekker wegzwijmelen bij Ethan Hawke en lachen omChris O’Dowd 🙂 Doe mee aan de winactie en maak kans op 2 bioscoopkaartjes en de feel good DVD The Meddler.

Winactie Juliet, Naked

Het Verhaal

Annie (Rose Byrne) en Duncan (Chris O’Dowd) lijken bij elkaar te passen, maar na vele jaren samen vraagt Annie zich af of ze niet vastgeroest zitten in een slechte relatie. De obsessie van haar vriend voor de obscure rocker Tucker Crowe (Ethan Hawke) heeft nooit ruimte gegeven voor iets betekenisvols als een huwelijk en kinderen. Wanneer een demo versie van Tuckers grote hit van 25 jaar geleden opduikt, leidt dit tot een levensveranderende ontmoeting met de enigmatische rocker zelf. JULIET, NAKED biedt een komische kijk op de tweede kansen die het leven je geeft.

Juliet, Naked Juliet, Naked Juliet, NakedJuliet, Naked Juliet, Naked

CastRose Byrne, Chris O’Dowd, Ethan Hawke
ProducentAlbert Berger, Ron Yerxa, Barry Mendel, Judd Apatow, Jeffrey Soros
RegisseurJesse Peretz

De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Nick Hornby (About a Boy, High Fidelity).
De film draait vanaf 16 augustus 2018 in diverse bioscopen in Nederland.

Juliet, Naked Juliet, Naked

Winactie Juliet, Naked bioscoopkaartjes en een DVD is gesloten

Maak 3x kans op 2 vrijkaartjes inclusief de DVD’s van “The Meddler”. Zo kun je ook thuis een lekker avondje voor jezelf (of met vriendinnen) in plannen.

In The Meddler (2015) zien we Rose Byrne samen met Susan Sarandon en J.K. Simmons.  Marnie Minervini (Sarandon) is recentelijk weduwe geworden en vertrekt vanuit New Jersey naar Los Angeles om dichter bij haar dochter (Byrne) te zijn. Met een volle bankrekening en een iPhone op zak, gaat Marnie erop uit om nieuwe vrienden te maken, op zoek naar het geluk en zich eventueel open te stellen voor iemand anders.

De winnaars zijn

Juliet, NakedDe winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.

  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
  • Doe ook mee aan de winactie voor kaartjes van de nieuwe film Janneman Robinson & Poeh (ook met Chris O’Dowd als de stem van Teigertje – in de originele versie)

Samenwerking

Spread the love

42 thoughts on “Juliet, Naked heerlijke Romcom in de bioscoop

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.