John Wick 3 BBB night Kinepolis

John Wick 3 tijdens BBB Night Kinepolis

Zo af en toe moeten manlief en ik echt de agenda’s trekken om weer eens samen op date night te gaan. Dit jaar is het ons nog maar weinig gelukt. Maar daar gaan we verandering in brengen. Aanstaande vrijdag neemt hij mij mee uit eten en 2 weken later heb ik een leuke date voor hem in petto. Ik neem hem namelijk mee naar de BBB Night in Kinepolis. Deze avond zal daar John Wick 3 in voorpremière draaien. Persoonlijk verheug ik mij daar nu al op, want Keanu Reeves blijft toch één van mijn jeugd-hunks. Heb jij ook een crush op hem en ben je ook wel weer eens toe aan een date night, doe dan mee met de winactie, want ik mag 2 kaartjes weggeven.

John Wick 3 BBB Night Kinepolis

BBB Night

Voor wie nog niet zo bekend is met de term BBB night, schrik niet. Deze BBB’s staan niet voor de buik, billen, benen uit de sportschool. Deze date night bevat misschien wel het tegenovergestelde; Burgers, Bier en Blockbuster. Deze avond bij Kinopolis is zeg maar de tegenhanger van de Ladies Night. Maar dat zegt niet dat je niet gezellig met je man mee kan komen. Ik houd namelijk ook wel van een burger en een biertje op zijn tijd. De film voor de aankomende BBB night op 15 mei is John Wick 3: Paraballum.

John Wick 3 BBB Night Kinepolis

Met de Blockbuster zal het die avond wel goed zitten. Je koopt een kaartje voor €12,00 bij een Kinepolis naar keuze. Ongeveer een uur voordat de film begint, kun je verse hamburgers en ijskoud bier halen voor slechts €1,- per stuk. Kijk even op de site van Kinepolis voor meer informatie, want het tijdstip en datum kan per locatie verschillen. Klik hier om jouw kaartjes alvast te bestellen.

Uit ervaring weet ik dat dit ook erg lekkere burgers zijn. Vorig jaar zijn wij namelijk al een keertje eerder naar een BBB Night geweest. Toen hebben we de film Death Wish met Bruce Willis gezien. Prima film, maar de burgers maakten die avond toch nog wat meer indruk. Lees hier meer over die avond; Bier, Burgers & de Blockbuster Death Wish bij Kinepolis

John Wick 3: Paraballum

John Wick (Keanu Reeves) is terug. Met een bedrag van 14 miljoen dollar op zijn hoofd en een leger huurmoordenaars achter zich aan. Na het doden van een lid van het internationale moordenaarsgilde The High Table op de neutrale grond van het Continental Hotel is John excommunicado verklaard. Zijn lidmaatschap wordt opgeheven en hij heeft geen toegang meer tot de diensten en de leden van de geheime criminele gemeenschap. Met slechts één uur voorsprong en de meest meedogenloze premiejagers van de wereld achter zich aan, vecht John zich door New York in een poging te overleven.

Genre: actie, crime
Lengte: 127 min.
Kijkwijzer: 16+, geweld en grove taal
Cast: Keanu Reeves, Halle Berry, Laurence Fishburne, Ian McShane, Anjelica Huston, Jerome Flynn, Asia Kate Dillon

John Wick 3: Paraballum is vanaf 16 mei te zien in de bioscopen in Nederland.

Ladies Night

Mocht je trouwens wel naar de film willen, maar geen zin hebben in Burgers en Bier? Op 8 mei is er ook een Ladies Night. Dan krijg je een lekker welkomstdrankje, zijn er leuke kraampjes in de foyer om langs te struinen en krijg je een leuke goodiebag mee naar huis. De film die die avond gedraaid wordt is Singel 39, een lekkere Nederlandse RomKom met Lies Visschedijk en Waldemar Torenstra.

Ladies Night Kinepolis Singel 39

Winactie BBB Night Kinepolis is gesloten

Heb jij ook wel zin in een avondje naar de film met je geliefde of vriend/vriendin? Even geen kinderfilm, maar de real deal met
Keanu Reeves in de hoofdrol? Doe dan mee met deze winactie en maak kans op 2 kaartjes in een Kinepolis naar keuze.

De winnaar is

John Wick 3 BBB Night Kinepolis
  • Laat een reactie achter onder deze blog dat je meedoet en noem een andere film met Keanu Reeves in de hoofdrol.
    Laat een geldig e-mailadres achter, zodat ik je kan mailen als jij de winnaar bent.
  • Like Mama’s Liefste op Facebook Instagram Twitter Bloglovin. Dit is niet verplicht, maar wordt wel zeer gewaardeerd. Indien je een foto / tag achterlaat op Facebook, dan zal ik een extra lootje in de hoge hoed doen met jouw naam.
  • De winactie loopt t/m . De winnaar wordt in de week erna bekendgemaakt. Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Spread the love

25 thoughts on “John Wick 3 tijdens BBB Night Kinepolis

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.