Frozen 2

Frozen 2 eindelijk in de bioscoop

Het zal je vast niet ontgaan zijn; nog maar een paar nachtjes en het langverwachte deel 2 van Frozen zal te zien zijn in de bioscoop. Het is dan alweer 6 jaar geleden dat deze all-time hit van Disney voor het eerst te zien was in de bioscoop. Mijn meiden zijn 11 en 7 jaar en kennen eigenlijk geen leven zonder hun prinsessenhelden Elsa en Anna. De vraag is of deel 2 net zo’n succes zal worden. Wil je het zelf gaan zien in de bioscoop, doe dan mee met de winactie, want ik mag 2x vrijkaartjes verloten!

Frozen 2

Het verhaal

Waarom werd Elsa geboren met magische krachten? Het antwoord roept haar en bedreigt haar koninkrijk. Samen met Anna, Kristoff, Olaf en Sven gaat ze op een avontuurlijke maar opmerkelijke reis. In Frozen vreesde Elsa dat haar krachten te veel voor de wereld waren. In Frozen 2 moet ze hopen dat ze genoeg zijn.

Van het Academy Award®-winnende team, verantwoordelijk voor het succesvolle eerste deel van Frozen, regisseurs Jennifer Lee en Chris Buck, producent Peter Del Vecho, songwriters Kristen Anderson-Lopez en Robert Lopez en met in de Nederlandse versie: Noortje Herlaar, Willemijn Verkaik, Benja Bruijning en Carlo Boszhard. Walt Disney Animation Studio’s Frozen 2 zit weer vol nieuwe, magische muziek en is vanaf 20 november te zien in de Nederlandse bioscopen.

Genre: animatie, familiefilm
Lengte: 103 min.
Kijkwijzer
Gesproken taal: Nederlands en OV
Te zien in 2D, 3D, Dolby Cinema en 4D

Stemmencast NL: Noortje Herlaar (Anna), Willemijn Verkaik (Elsa), Benja Bruijning (Kristoff) en natuurlijk Carlo Boszhard (Olaf)
Stemmencast ENG: Kristen Bell (Anna), Idina Menzel (Elsa), Jonathan Groff (Kristoff) en Josh Gad (Olaf)
Regisseur: Chris Buck, Jennifer Lee

Vanaf 20 november zal de film overal in Nederland te zien zijn in de bioscopen bij jou in de buurt. Velen organiseren ook speciale Kidsweekenden op 23 en 24 november, zoals bijvoorbeeld bij Kinepolis. Naast het zien van de film is er in de bioscoop ook van alles te doen. Zo krijg je bij binnenkomst feestelijke welkomstlimonade. Daarnaast zijn er allerlei activiteiten voor kinderen, zodat ze (onder meer) lekker kunnen kleuren en knutselen. Alles in Frozen-stijl natuurlijk!

Winactie 2x 2 vrijkaartjes Frozen 2 is gesloten

Ben jij net zo benieuwd als wij naar dit nieuwe avontuur van de zussen en hun vrienden? Doe dan snel mee en maak kans op 2x 2 vrijkaarten voor de film Frozen 2. De winnaars zijn

  • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Spread the love

125 thoughts on “Frozen 2 eindelijk in de bioscoop

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.