Fast and Furious Hobbs and shaw

Filmtip | Fast and Furious Hobbs and Shaw

Afgelopen dinsdag ging de nieuwste Fast and Furious-film in première. Deze keer een losstaand verhaal in de Fast and Furious-reeks. De 2 sierbundels Hobbs & Shaw zullen samen moeten werken om de wereld te redden van een dodelijk virus. De film is vanaf vandaag overal te zien in de bioscopen en zorgt voor een avond vol met topactie en een dosis humor. Een prima combinatie!

Het verhaal

Dwayne Johnson en Jason Statham zijn terug als Luke Hobbs en Deckard Shaw in Fast & Furious: Hobbs & Shaw. Dit is de spectaculaire eerste stand-alone film van de wereldwijd succesvolle Fast & Furious-franchise, die met acht films tot nu toe al bijna $5 miljard heeft opgebracht. De actiefilm Fast & Furious: Hobbs & Shaw geeft een nieuwe wending aan de succesvolle Fast & Furious-franchise en neemt je mee van Los Angeles naar Londen en van het verlaten Chernobyl naar het prachtige Samoa.

Geregisseerd door David Leitch (Deadpool 2) en opnieuw naar een script van Chris Morgan. Geproduceerd door Chris Morgan, Dwayne Johnson, Jason Statham en Hiram Garcia. Uitvoerend producenten zijn Dany Garcia, Kelly McCormick, Steven Chasman, Ethan Smith en Ainsley Davies. Met o.a. Dwayne Johnson, Jason Statham, Idris Elba, Vanessa Kirby en Helen Mirren.

Genre: actie
Lengte: 136 min.
Kijkwijzer: 12+,
Gesproken taal: Engels
Te zien in: 3D, IMAX, Dolby Vision, 4DX

Premièreverslag

Zoals je verwacht van de Fast and Furious-film, stonden bij de première ook veel gave en snelle auto’s centraal. Op het plein voor de Pathé Arena in Amsterdam stond het dan ook vol met echte Fast and Furious-boliden. Dit trok geïnteresseerde mannen (en vrouwen) als bijen op honing, hahaha.

Zelf heb ik natuurlijk ook een rondje gemaakt, maar nam toch liever een kijkje op de Fast and Furious rode loper naar de uitgenodigde BN’ers. De avond werd gepresenteerd door de coureurbroers Tim & Tom Coronel.

Wat vonden wij van Fast and Furious; Hobbs and Shaw

Zelf heb ik niet alle Fast and Furious-films gezien, maar de eerste 3 zeker wel. Ik verwachtte dus veel snelle auto’s en kickass achtervolgingen. In deze standalone film staan de auto’s toch wel wat meer op de achtergrond, maar nog steeds vette actiescènes. De 2 heren Hobbs en Shaw zijn ook erg prettig om naar te kijken. Doordat er veel humor in de film zit, is hij zeker een aanrader om te gaan zien. In de film zitten ook 2 (heel grappige) cameo’s, maar omdat ik de namen van deze acteurs nergens tegenkom op de castlijsten, houd ik ze ook nog even geheim 😉

Fast and Furious
Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.