Dora L-r, Nicholas Coombe, Jeff Wahlberg, Isabela Moner and Madeleine Madden star in Paramount Pictures' "DORA and the Lost City of Gold."

Film tip| Dora and the lost city of Gold

Dora heeft jaren een grote rol gespeeld in het leven van onze meiden. Nu ze eigenlijk niet zoveel meer kijken naar Nick Jr. horen wij de avonturen van Dora ook minder vaak voorbij komen. Maar nu komt er een heuse speelfilm van Dora in de bioscoop. Deze is niet voor de jongste kijkers, want de Kijkwijzer geeft zelfs een 9+ aan. In de trailer is dat ook al duidelijk te zien en ik denk dat zelfs de meeste ouders het niet erg zullen vinden om naar deze film met hun kinderen te gaan. Ik mag alvast 2 speciale Dora-pakketjes verloten met vrijkaartjes. De film is vanaf 8 augustus te zien in de bioscoop.

L-r, Nicholas Coombe, Jeff Wahlberg,  Isabela Moner and Madeleine Madden star in Paramount Pictures' "DORA and the Lost City of Gold."

Het verhaal

Dora (Isabela Moner) heeft weliswaar haar jeugd voornamelijk met haar ouders (Eva Longoria en Michael Peña) in de jungle doorgebracht, maar niets kon haar voorbereiden op de grootste uitdaging ooit: de middelbare school. Als haar ouders worden vermist moet de avontuurlijke Dora hen opsporen. Ze schakelt de hulp in van het aapje Boots, Diego (Jeff Wahlberg), een geheimzinnige junglebewoner (Eugenio Derbez), en een groep coole tieners. Samen proberen ze haar ouders te redden en het mysterie van de verloren gouden stad op te lossen.

Genre: avontuur, live action
Lengte: 102 min
Kijkwijzer: 9+, angst
Gesproken taal: Engels
Releasedatum: 08-08-2019

Cast: Isabela Moner, Michael Peña, Eva Longoria, Adriana Barraza, Jeff Wahlberg, Eugenio Derbez, Madeleine Madden, Nicholas Coombe, Temuera Morrison, Danny Trejo
Regisseur: James Bobin

Winactie Dora is gesloten

Ik mag 2 pakketten weggeven met daarin 2 vrijkaartjes, een echte paarse Dora-rugzak en een kompas. De winnaars zijn:

  • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Dora filmposter

Spread the love

36 thoughts on “Film tip| Dora and the lost city of Gold

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.