Win Advent Dag 13 De Tatta's 2

Win Advent Dag 13 | De Tatta’s 2

Eén van de succesvolste Nederlandse films in 2022 komt dit jaar opnieuw naar de bioscoop. Vanaf 14 december is De Tatta’s 2 te zien in de bioscoop. Vandaag kun je 2x 2 vrijkaartjes winnen om deze film te gaan zien.

De Tatta’s 2

In het tweede deel van “De Tatta’s” staat de familie Van Kampen een ingrijpende verrassing te wachten. Net wanneer ze zich comfortabel hebben genesteld tussen nieuwe vrienden, bereikt hen het verontrustende nieuws dat de Hollandwijk, hun vertrouwde omgeving, met sloop wordt bedreigd. Deze onheilspellende boodschap werpt een schaduw over hun recente settling.

Tot overmaat van ramp krijgen ze onverwacht bezoek van Eriks vader, de oppertatta. Zijn aanwezigheid brengt het zorgvuldig opgebouwde evenwicht van de Tatta’s volledig uit balans. De familie staat voor de uitdaging om niet alleen de bedreiging van de sloop van hun geliefde wijk het hoofd te bieden, maar ook om de dynamiek binnen hun eigen huishouden te herstellen en zich aan te passen aan de nieuwe realiteit die Eriks vaders intrede met zich meebrengt.

Genre: komedie
Lengte: 85 min.
Kijkwijzer: 12+, geweld, drugs
Gesproken taal: Nederlands

Cast: Leo Alkemade, Leonie ter Braak, Sterre Koning, Sem van der Horst, Oussama Ahammoud, Sinan Eroglu, John Buijsman, Janice Blok, Vonneke Bonneke, Roosmarijn Wind, Leona Philippo, Margôt Ros, Izzle, Reginio ‘Rarko’ Resida, Omar Ahaddaf en Thomas Brok
Regisseur: Jamel Aattache

De film Tatta’s 2 draait vanaf 14 december in de bioscoop

Win Advent Dag 13 | Vrijkaartjes De Tatta’s 2 is gesloten

In samenwerking met Independent Films mag ik 2x 2 vrijkaartjes voor De Tatta’s 2 verloten.

  • De winnaar is bekend en ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

64 thoughts on “Win Advent Dag 13 | De Tatta’s 2

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.