Win Advent Dag 14 Barbie Dreamhouse Adventures

Win Advent Dag 14 | Nintendo Game Barbie DreamHouse Adventures

De meest succesvolle film van 2023 in Nederlandse bioscoop was de barbiefilm! Gekleed in barbieroze hebben bijna 1,7 miljoen bezoekers sinds de release op 19 juli deze film gezien. Mocht jij hem nu nog niet gezien hebben, dan heb ik goed nieuws voor je. Vanaf morgen is de film gratis te streamen op HBO Max. Ter ere daarvan kun je vandaag de game Barbie: DreamHouse Adventures winnen voor de Nintendo Switch.

Barbie, de film

In de Barbiefilm wordt het verhaal verteld van de beroemdste pop allertijden. In Barbieland is alles en iedereen perfect. Behalve als je een existentiële crisis hebt. Of als je een Ken bent. Onder de regie van Greta Gerwig en Noah Baumbach gaat Barbie op een zoektocht naar zelfontdekking. Margot Robbie vertolkt de rol van Barbie, die in een ideale wereld leeft zonder seksisme en met een vrouwelijke president. Wanneer ze geconfronteerd wordt met cellulitis, begint haar avontuur in de echte wereld, wat haar doet realiseren dat perfectie van binnenuit komt en dat echte gelijkheid een belangrijk inzicht is.

.

Barbie: DreamHouse Adventures

In dit spel voor de Nintendos Switch kun je zelf de betoverende wereld van Barbie en haar vrienden ontdekken. Creëer je eigen droomhuiservaring met Barbie: DreamHouse Adventures! Hier kun je heel veel plezier beleven met leuke activiteiten zoals bakken, koken, dansen, tuinieren, en interieurontwerp. Ook zijn er verschillende minigames en kun je meedoen aan fantastische poolfeestjes.

Verken zelf het Barbie DreamHouse met al haar vrienden, zoals Brooklyn Roberts, Renee, Daisy, Teresa, Nikki en natuurlijk Ken. Maar ook Barbie haar familie is aanwezig, zoals haar zussen Skipper, Stacie, Chelsea, en haar ouders, meneer en mevrouw Roberts.

Personaliseer elke kamer in je DreamHouse met prachtig behang en schitterende decoraties, kleed je in modieuze outfits voor fotosessies en geniet van een scala aan activiteiten zoals koken, bakken, tuinieren en zelfs een bezoek aan de kapsalon voor een glamoureuze make-over. Transformeer het DreamHouse in jouw persoonlijke droomwereld!

Wat vinden wij van Barbie DreamHouse Adventures

We hebben het spel nu al even in huis en is het al heel wat gespeeld door de meiden. Je zou denken dat het misschien een spel is voor vooral de jonge Barbie-fans, maar het is juist mijn oudste tienerdochter die het graag speelt. Leuk is dat niet alleen Barbie de hoofdrol heeft in de game, maar ook alle andere bekenden uit Barbie’s Dreamhouse – één van de leukste tekenfilms die mijn dochters altijd keken – hebben een rol. Ook de diversiteit van de mogelijkheden van het spel, van koken, tuinieren tot volledige make-overs, zorgt voor uren speelplezier. Enige minpuntje is dat de game niet in het Nederlands is, maar gelukkig wijst het spel zich verder helemaal vanzelf.

Win Advent Dag 14 | Barbie DreamHouse Adventures is gesloten

In samenwerking met Mindscape mag ik de game Barbie DreamHouse Adventures voor de Nintendo Switch verloten.

Barbie DreamHouse Adventures
  • De winnaar is bekend en ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

84 thoughts on “Win Advent Dag 14 | Nintendo Game Barbie DreamHouse Adventures

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.