Première van Bumba film Het Grote Verjaardagsfeest

Filmtip | De Bumba film “Het Grote Verjaardagsfeest”

Bumba is al meer dan 18 jaar het favoriete clowntje van de allerkleinsten. En nu komt Bumba voor het eerst met een eigen film naar de bioscoop: Bumba: Het grote verjaardagsfeest. De film draait vanaf 26 november in de bioscoop en gaat dit weekend in première tijdens het Kleuterweekend bij Kinepolis. Jij kunt bij de première bij Kinepolis Utrecht aanwezig zijn, want ik mag 4 kaartjes verloten.

Het verhaal

Het is tijd voor een feestje, want de circusdirecteur viert zijn verjaardagsfeest! Kom naar een bijzondere voorstelling vol dans, muziek en magie, afgewisseld met bekende Bumba-fragmentjes. Maar… Noor, de dirigente van het circus, heeft geen cadeautje! Dat was ze helemaal vergeten. Samen met Bumba, Bumbina, Bumbalu en al hun vriendjes, gaan de kleinsten op zoek naar een oplossing. Meezingen, dansen en spelen is dus de boodschap.

Kinepolis Kleuterbios 

Beleef de eerste bioscoopervaring van jouw allerkleinste(n) samen met Bumba en zijn circusvriendjes. De film is volledig op maat van het Bumba-publiek gemaakt. Zo zijn er interactieve momenten en is het geluid en zaallicht gedeeltelijk gedempt. Op deze manier kunnen de kleinsten komen genieten van hun eerste filmervaring. “

Bumba: Het grote verjaardagsfeest is voor het eerst te zien tijdens een feestelijke voorstelling op zondagochtend 26 november bij alle Kinepolis bioscopen in Nederland. De première wordt feestelijk gevierd met een limonadebar en tekentafel.

.

Genre: Familie/Kids
Lengte: 60
Kijkwijzer: alle leeftijden

Speciale voorstelling | Kinepolis Utrecht Jaarbeurs

In Kinepolis Utrecht Jaarbeurs is de eerste vertoning extra bijzonder met ook een goodiebag en als kers op de taart een bezoek van Bumba & Bumbina. 

Praktische info

  • Wat: Kleuterbios: Bumba: Het Grote Verjaardagsfeest
  • Wanneer: Zondag 26 november
  • Aanvangstijd: 10:30 uur
  • Start film: 11:00 uur
  • Speelduur: 60 min
  • Ticketprijs: € 8,00 / publiekspremiere Kinepolis Jaarbeurs Utrecht: € 15,00
  • Te beleven in Kinepolis Almere, Kinepolis Breda, Kinepolis Den Bosch, Kinepolis Den Helder, Kinepolis Emmen, Kinepolis Enschede, Kinepolis Groningen, Kinepolis Haarlem, Kinepolis Hoofddorp, Kinepolis Huizen, Kinepolis Leidschendam, Kinepolis Schagen, Kinepolis Zoetermeer, Kinepolis Dordrecht, Kinepolis Oss, Kinepolis Spijkenisse

Tickets zijn te koop via kinepolis

Winactie Premièrekaarten van Bumba film “Het Grote Verjaardagsfeest” is gesloten

In samenwerking met Kinepolis mag ik 4 vrijkaartjes verloten voor de première van Bumbafilm “Het Grote Verjaardagsfeest” in Kinepolis Utrecht op 26 november.

Programma:
10:15 uur: Inloop met leuke activiteiten en een ontmoeting met Bumba & Bumbina
11:00 uur: Start film
12:00 uur: Einde film

  • De winnaar is bekendgemaakt en heeft persoonlijk een mailtje ontvangen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee met één van mijn andere winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

4 thoughts on “Filmtip | De Bumba film “Het Grote Verjaardagsfeest”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.