Napoleon

Filmtip | Napoleon op het grote doek

Napoleon Bonaparte, was een briljante militaire leider die zich opwerkte tot keizer van Frankrijk. Met zijn militaire successen en hervormingen in Europa veranderden de regio. Genoeg verhalen dus voor een mooie meeslepende film van ruim 2,5 uur. Ik kan niet wachten om hem te gaan zien en ik mag 2 kaartjes verloten!

Het verhaal

Het fascinerende leven van Napoleon Bonaparte, één van de grootste militaire leiders allertijden, heeft zowel kritiek als bewondering opgeroepen van geleerden, politici en zijn eigen onderdanen. Zowel zijn opkomst aan de macht als zijn harde en strategische militaire campagnes zijn berucht en hebben de volgende generaties beïnvloed, van Winston Churchill tot Friedrich Nietzsche.

De film Napoleon is dan ook een meeslepende en vol actie, over de opkomst en ondergang van deze iconische Franse keizer, briljant vertolkt door Joaquin Phoenix, een winnaar van de Oscar®. De film laat op indrukwekkende wijze de charme van Napoleon zien, zijn relatie met Josephine, zijn enige ware liefde en zijn geraffineerde militaire en politieke strategieën.

Filminfo

Genre: actie, drama, biografisch
Lengte: 158 min.
Kijkwijzer: 16+, geweld, angst, groftaalgebruik
Gesproken taal: Engels
Te zien in: IMAX, Dolby Vision, 4D, ScreenX

Cast: Joaquin Phoenix, Vanessa Kirby, Ben Miles
Regisseur: Ridley Scott

In de bioscoop te zien vanaf 23 november 2023

Winactie vrijkaartjes: Napoleon is gesloten

Napoleon

In samenwerking met Universal Nederland mag ik 2 kaartjes verloten.

  • De winnaar is bekendgemaakt en zal persoonlijk een mailtje ontvangen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

36 thoughts on “Filmtip | Napoleon op het grote doek

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.