Barbie Grote Stad, Grote Dromen

Film tip | Barbie – Grote Stad, Grote Dromen

Barbie kennen we allemaal als de fashionable meisjespop, waar veel meisjes en jongetjes al ruim 60 jaar heerlijk mee spelen en avonturen mee beleven. Maar wist je dat Barbie ook een filmster is? Haar nieuwste film Grote Stad, Grote Dromen is vanaf 16 september exclusief te zien in de Kinepolis bioscopen in Nederland. De echte grote fans kunnen de film aanstaande zondag al voor het eerst zien, tijdens de Kinepolis Kleuterbios. Ook iets voor jouw kinderen? Doe dan snel mee met de winactie, want ik mag naast 2x 2 vrijkaartjes een echte Barbie weggeven!

Het verhaal van Barbie – Grote Stad, Grote Dromen

Ontdek dubbel zoveel zang en dubbel zoveel plezier in de gloednieuwe musicalfilm Barbie Big City, Big Dreams™. Barbie verruilt de zonnige kusten van Malibu voor de felle lichten van Broadway om deel te nemen aan een exclusief zomerprogramma voor uitvoerende kunsten en ontmoet daar…Barbie! De twee zijn al snel vriendinnen en ontdekken dat ze meer delen dan een naam terwijl ze New York City verkennen en alle geweldige dingen die ze gemeen hebben. Terwijl ze strijden om de felbegeerde Spotlight Solo van Times Square, ontdekken de vriendinnen dat competitie niet alleen om winnen draait, maar ook om het beste uit jezelf willen halen, twijfels overwinnen en de spotlights delen. Dit spannende nieuwe meezingavontuur bevat nieuwe personages, een nieuwe setting in NYC, en zes gloednieuwe liedjes!

Genre: Animatie, Jeugd
Duur: 60 minutes
Taal: Nederlands
Kijkwijzer: Alle leeftijden

Regisseur: Scott Pleydell-Pearce

Kleuterbios bij Kinepolis

Op zondag 12 september organiseert Kinepolis een gloednieuwe editie van de kleuterbios. Dit keer met Barbie: Grote Stad, Grote Dromen! Bij binnenkomst krijgen alle kinderen een bekertje limonade. Na afloop van de voorstelling ontvangen ze een echt filmdiploma. Een onvergetelijke bioscoopervaring voor de allerjongste filmhelden!

Speciaal voor de jonge bezoekers staat tijdens de kleuterbios het geluid in de zaal iets zachter en blijft het zaallicht gedeeltelijk aan. Extra leuk: met je ticket voor de kleuterbios van Barbie: Grote Stad, Grote Dromen maak je kans op een Barbie!

Datum: zondag 12 september 2021
Inloop: 10:45 uur
Start film: 11:00 uur

Barbie Kinepolis Kleuterbios

Bestel je kaartjes nu snel online bij Kinepolis

Kaartjes voor de kleuterbios zijn te bestellen voor de Kinepolis bioscopen in Schagen, Emmen, Cineast Enschede (centrum), Dordrecht, Leidschendam, Hoofddorp, Haarlem, Spijkenisse, Almere, Huizen, Zoetermeer, Den Bosch, Breda, Den Helder, Oss, Enschede, Groningen, Jaarbeurs Utrecht.

Winactie 2x Barbie – Grote Stad, Grote Dromen pakket is gesloten

Met dank aan Kinepolis mag ik maar liefst 2x Barbie – Grote Stad, Grote Dromen pakket verloten, met daarin 2 vrijkaartjes (voor een reguliere vertoning) en een Barbie! De winnaars zijn

  • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Barbie filmposter

Doe ook mee met een van de andere winacties in Mama’s Liefste

Spread the love

63 thoughts on “Film tip | Barbie – Grote Stad, Grote Dromen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.