De ideale familievakantie vind je bij Martinhal

De ideale familievakantie vind je bij Martinhal

Om de ideale familievakantie te vinden voor zowel baby’s, kleuters en/of tieners kan een hele uitdaging zijn. Steeds meer gezinnen zijn samengesteld, waarbij de leeftijden van de kinderen flink kunnen variëren. Want hoe zorg je ervoor dat de reis ontspannen verloopt en bij aankomst iedereen het naar z’n zin heeft? En dat je tussen het zwemmen, de slaapjes en vroege familiediners door, ook toekomt aan ‘me-time’? Bij Martinhal hebben ze zich daarin gespecialiseerd en komt iedereen meteen helemaal in de vakantiestemming.

De ideale familievakantie vind je bij Martinhal

Martinhal staat voor luxe familievakanties, activiteiten voor jong en oud en een stijlvol ‘home away from home’. Aan alles is gedacht: van flessenwarmers en traphekjes tot surfles, sportacademies en 3-gangendiners met babysit. Niet voor niets heeft Martinhal onlangs opnieuw de World Travel Awards in de categorie Portugal’s Leading Family Resort 2019 in de wacht gesleept. Roman en Chitra zijn zelf ouders van vier kinderen en weten daardoor precies welke ingrediënten een relaxte familievakantie tot een succes maakt. Hun eigen ervaringen en vakantiedromen hebben ze vormgegeven in Martinhal en daarmee een awardwinnend familiehotelconcept neergezet.

Martinhal: van baby tot tiener

De Martinhal babyconciërge is een nieuw fenomeen op het gebied van familievakanties. Hij zorgt ervoor dat het gezinnen met een kleintje aan niets ontbreekt en zet – indien gewenst – de flessenwarmer, sterilisator, potje of extra luierpakket voor aankomst alvast klaar op de kamer. Maar ook de chefs houden rekening met alle gasten en zet de verse babypurees en driegangendiners met evenveel liefde op tafel. Voor de iets oudere kinderen zijn er zwembaden, surflessen, kookworkshops en speciale sportacademies. Elke leeftijdscategorie heeft een eigen kidsruimte en er worden activiteiten op maat georganiseerd. En wat is er fijner dan na een actieve dag met de hele familie ontspannen in de spa? Wat dacht je van een moeder-kind wellnessbehandeling? Of vader-kind rugmassage? Dat maakt toch de ideale familievakantie voor iedereen?

Martinhal familievakantie

Martinhal: familievakantie inclusief ‘me-time’

Een familievakantie bij Martinhal draait om family quality time. Maar als ouders even een moment voor zichzelf willen, dan kan dat. Ontstressen tijdens een yogales, samen op de golfbaan, een hapje eten in Lissabon of op de mountainbike de natuur in: op de kinderen wordt goed gepast in de Kids Club of door een Martinhal-babysit.

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.