Spellenspektakel 2021

Spellenspektakel 2021 | Ontdek de nieuwste bordspellen, de trends van dit jaar 

Aankomend weekend is het weer zover en zal de gezelligste en grootste spellenbeurs van Nederland, het Spellenspektakel, weer plaatsvinden. In de Jaarbeurs Utrecht kun je 2 dagen lang alle spelletjes spelen, uitproberen en alvast kopen voor de feestdagen. Nog geen plannen voor dit weekend? Dan is dit echt een aanrader voor jong en oud.

De grootste spellenbeurs van Nederland

Wie houdt er niet van een spelletje? Helemaal nu de dagen weer korter en natter worden, is het samen een spelletje spelen altijd gezellig. Natuurlijk ken je het oude vertrouwde Monopoly, maar hoe leuk is het om eens iets nieuws uit te proberen.

Tijdens de gezelligste en grootste spellenbeurs van Nederland kun je 2 dagen lang alle nieuwe bordspellen van dit jaar uitgebreid ontdekken. Doe inspiratie op voor de feestdagen en kom te weten welke spellen door de vak- en publieksjury zijn verkozen tot Speelgoed van het Jaar. Maar neem vooral ook zelf plaats aan een van de speeltafels om een spel te proberen. De aanwezige professionals helpen je op weg en voorzien je van slimme tips en inzichten.

Dit jaar is er twee keer zoveel speelruimte, vinden verschillende toernooien plaats, waaronder het NK Escape Room The Game, zijn er honderden speeltafels om de nieuwste bordspellen uit te proberen en winkels om direct de favoriete spellen te kopen.  

Kinderspellen en activiteiten

Het Spellenspektakel is echt een dagje uit voor het hele gezin, dus ook voor kinderen van alle leeftijden! Er is van alles te doen op het speciaal voor hen ingerichte Kinderplein. Spelletjes van verschillende uitgevers en creatieve kinderactiviteiten op maat. Een professioneel team staat klaar voor begeleiding en uitleg, zodat je kind gerust zijn gang kan gaan terwijl je zelf de beurs kan bezoeken. Een klein Spellenspektakel voor de jonge bezoekers!

Gratis kinderopvang op de beurs

Kinderen vanaf vier jaar kunnen onbeperkt op het Kinderplein van het Spellenspektakel blijven spelen, terwijl je zelf een rondje over de beurs doet. Onder toezicht van professionele pedagogisch medewerkers kunnen de kinderen naar hartenlust spelen. Bij kinderen onder de vier jaar kan het zijn dat je wordt gevraagd zelf op het Kinderplein aanwezig te blijven. Voor heel jonge kinderen zijn er ook verzorgingsmaterialen, speelgoed en verschoonmogelijkheden aanwezig.

Praktische informatie Spellenspektakel 2021

Datum: zaterdag 6 november en zondag 7 november 
Tijd: 10:00 tot 18:00 uur  
Locatie: Jaarbeurs Utrecht 
Kosten; Dagkaart Volw €14,75 / Kind €4,75 / Gezin €28,75 of Passepartout Volw € 24,74 / Kind € 7,75: kaartjes kun je hier bestellen
Meer informatie: Spellenspektakel.nl

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.