ROIDMI P1 Pro

Ik ga op vakantie en neem mee… de ROIDMI P1 Pro kruimeldief

Waarschijnlijk is het niet het eerste waar je aan denkt als je je spullen voor de vakantie bij elkaar aan het zoeken bent. Vaak is juist de vakantie ook het moment om even weg te zijn al allerlei huishoudelijke klusjes, zoals de broodkruimels opruimen na de ochtendspits. Toch stond dit jaar bovenaan mijn lijstje de kruimeldief van ROIDMI, de P1 Pro. Waarom dat zo was, vertel ik je graag en natuurlijk ook waarom ik hem na de vakantie ben blijven gebruiken.

Ik ga op vakantie en neem mee…

Dit jaar gingen we op vakantie naar Oostenrijk, waar we een weekje mochten komen kamperen op Camping Mautendorf. Kamperen betekent meestal extra veel spullen mee, omdat je naast je kleren en toiletspullen ook je tent en hele huisraad moet inpakken. Vlak voor onze vakantie was ik mee geweest met de blogboot, waar de kruimeldief van ROIDMI, de P1 Pro, gepresenteerd werd. De ROIDMI P1 Pro kruimeldief is zo compact dat je hem zo in je handtas mee kunt nemen, ideaal dus voor op de camping of in de auto.

Kinderen en kruimelen

Sinds ik moeder ben, kan ik tijdbesparende huishoudelijke apparatuur nog meer waarderen. Ik zou niet meer weten wat ik zou moeten doen zonder mijn wasmachine, droger, vaatwasser en stofzuigrobot. Want als kinderen ergens kampioen in zijn, is het wel rommel en vlekken maken. Zeker zo na de ochtendspits vind ik overal op en rond de tafel en keuken broodkruimels, hagelslag en ik weet niet wat. Vaak wil ik zelf ook snel aan de slag, als de kinderen op school zitten, maar steeds die stofzuiger in zijn geheel uit de kast halen is een heel gedoe.

Maar dit geldt natuurlijk ook voor in de auto. Vaak is een van de voornemens, voordat er kinderen zijn, dat er in de auto niet gegeten zal worden door ze. Maar ik ken geen een ouder die die regel volhoudt. Zeker op lange ritten is het fijn om ze even zoet te houden met een koekje of een liga. Met natuurlijk als resultaat dat de hele achterkant een kruimelfeest wordt.

Nou in beide gevallen is een goede en compacte kruimeldief je beste vriend, om snel alles weer kruimelvrij te maken. En dan heb ik het ook nog helemaal niet gehad over de rommel die mijn 3 katten kunnen maken….

ROIDMI P1 Pro

Als je de ROIDMI P1 Pro voor het eerst ziet, zul je het niet meteen herkennen als een kruimeldief. Dit apparaatje is namelijk maar 26 cm hoog, met een diameter van 6 cm en weegt net iets meer dan een halve kilo. Door het slimme wegklappen van de zuigmond, is het niet meer dan een ronde buis, die je dus zo in je handtas (of luiertas) kunt meenemen. In 2,5 uur kun je hem via een USB-kabel opladen en daarna is hij ruim 20 minuten draadloos te gebruiken. Daarbij heeft hij ook nog eens 2 zuigstanden en filtert hij pollen en vuil tot 0,003 mm. Het is dus best een krachtige kruimeldief met een motor die 130.000 toeren per minuut maakt.

Wanneer je de kruimeldief openklapt, kun je direct aan de slag. Door te drukken op de ronde knop, bovenaan, kun je kiezen voor de 2 standen of de kruimeldief weer uitzetten. Als hij aan is, brandt er ook een handig LED-lampje zodat je goed ziet waar de kruimels liggen, die je wilt opzuigen. Als je klaar bent, klap je de ROIDMI P1 Pro weer dicht en al het vuil blijft dan goed opgesloten zitten in de container.

De container leeg je door de kop eraf te draaien en het filter te verwijderen. Deze klop je ook makkelijk schoon, om zo de zuigkracht optimaal te behouden. Maar ook kun je ze afspoelen onder de kraan en laten opdrogen voor gebruik.

Wat vonden wij van de ROIDMI P1 Pro?

Als eerste was ik zeer verrast door de compactheid, het formaat en het gewicht van de ROIDMI P1 Pro kruimeldief. Hij ligt daardoor ook makkelijk in de hand en pas echt zonder grappen gewoon in je hand- of luiertas. Voor onze vakantie hadden we een nestje katjes en zonder moeite maakte ik elke dag even de kattenmand schoon. Op vakantie was hij ook ideaal in de tent. Je neemt toch bij het in- en uitlopen vaak zand en grassprietjes mee naar binnen. Deze zoog ik dan makkelijk en snel even weer op. Ook bij het afbreken van de tent, kon deze zo weer schoon de tas in. Omdat we met best een flinke tent op pad waren, lukte het mij alleen niet om op één accu de hele tent te zuigen. Thuis ligt hij nu standaard naast de bank, voor het grijpen, om de kruimels en kattenharen van de bank te zuigen. Ook werkt hij prima om even snel je kleding kattenhaar vrij te maken voordat je de deur uitgaat. De ROIDMI P1 Pro is ideaal in elk huishouden, en op vakantie!

Schrik niet! Deze blog bevat affiliate linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate

Wat neem jij altijd mee op vakantie?

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.