Animail Crossing update 2.0

Daar is hij dan! Animal Crossing 2.0

Animal Crossing is één van de meest populaire spelletjes van Nintendo op de Switch. Ook hier in huis is dit spel populair bij zowel mijn meiden als bij mezelf. Na al een paar hele leuke seizoensupdates, is er dan nu eindelijk een heel grote update. Op 5 november zal Animal Crossing 2.0 beschikbaar zijn en komt er ook een extra betaalde downloadbare content Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise. Wat deze updates in houden, ga ik nu vertellen.

Animal Crossing

Op het moment dat de wereld in lockdown ging, opende Animal Crossing New Horizons haar eiland op de Nintendo Switch. Velen konden op hun eigen eiland zo even ontspannen aan de druk van de pandemie en zo werd Animal Crossing één van de populairste spellen op de Nintendo Switch.

Tom Nook

In Animal Crossing bepaal je helemaal zelf hoe je eiland eruit ziet en wie jouw eilandbewoners worden. Bij aankomst ontvang je een Eilandleven-pakket met een kampeertent van Tom Nook. Naarmate je actiever wordt op het eiland, kun je je tent inwisselen voor een huis en deze steeds verder uitbreiden. Ook kun je de omgeving zo aanpassen, dat het eiland helemaal naar jouw smaak wordt ingericht. Leg een tuin aan, maak een stadspark en paden en bouw bruggetjes en watervallen. Op jouw eiland verstrekt de tijd net als in de echte wereld, dus openen de winkels ’s ochtends en sluiten deze ook weer. ’s Avonds kun je genieten van de sterrenhemel en ook alle seizoenen komen voorbij. Dit heeft ook invloed op het leven op het eiland. Zo zullen er in de zomer andere vissen en insecten op het eiland leven dan in de winter. Maar ook feesten zoals Halloween, Pasen en Kerst zullen groots gevierd worden.

Animal Crossing 2.0

Op 5 november zal Nintendo een heel grote update uitrollen en zal het mogelijk zijn om Animal Crossing 2.0 te spelen. Met deze gratis update wordt het eilandleven beter dan ooit! Ga langs bij Brewster in De Til of maak een boottochtje met Kapp’n naar een mysterieus eiland. Leer heerlijke gerechten te bereiden en ga op allerlei nieuwe manieren de interactie aan met andere eilandbewoners. Graaf naar gyroids, ontdek nieuwe meubels en decoreertechnieken, help Harvey op zijn eiland en nog veel meer!

Brewster opent De Til

Het museum krijgt iets nieuws… De Til, een nieuw café waar spelers kunnen ontspannen en kunnen genieten van een heerlijk kopje koffie, zal worden geopend door de gemoedelijke Brewster nadat spelers een bepaald klusje klaren voor museumdirecteur Blathers. Hier kun je ook andere eilandbewoners tegenkomen. Als je de amiibo-telefoon in het café gebruikt, kun je andere personages uitnodigen met compatibele amiibo-kaarten. Als je wilt, kun je zelfs vrienden uitnodigen*** op je eiland en met ze naar De Til gaan om samen te genieten van een lekkere kop koffie.

Animal Crossing 2.0 De Til

Maak een boottochtje met Kapp’n

Kapp’n hangt rond bij de pier en brengt je met zijn boot graag naar één van de verre eilanden. Alleen al vanwege zijn prachtige zeemansliederen is een boottochtje met Kapp’n de moeite waard. Mogelijk zet je daarna voet op eilanden met bijzondere flora die je nog nooit eerder hebt gezien, of eilanden met andere seizoenen en tijden van de dag. Welke mysteries staan je te wachten?

Animal Crossing 2.0 Boottocht met Kapp'n

Graaf gyroids op

Tot dusver kon je fossielen opgraven uit de grond en nu kun je ook gyroids vinden. Elke gyroid maakt unieke geluiden. Je kunt ze ook aanpassen zodat ze passen bij de omgeving waarin je ze plaatst.

Winkelen op de open markt op Harvey-eiland

Harvey-eiland wordt gerenoveerd. Met een beetje hulp van Harriet wil Harvey winkeliers naar het eiland trekken zodat er een bruisend winkelplein ontstaat. Doneer klingels om jouw steentje bij te dragen! Bekende bezoekers van je eiland, zoals Redd, Saharah en Kicks, zullen hier een winkeltje openen, en in de winkel van Reese en Cyrus kun je terecht voor meubelaanpassingen die je op werkbanken niet kunt doen. Katrina vertelt je in haar winkel wat de dag voor jou in petto heeft. Harriet kun je zelfs een paar nieuwe haarstijlen leren!

Kokkerellen

Binnenkort kun je met doe-het-zelfplannen ook koken. Nadat je op het eiland je eigen groentes hebt verbouwd, zoals tomaten, tarwe, suikerriet, aardappels en wortels, kun je je oogst en andere ingrediënten gebruiken om een heerlijk diner te serveren. Eet smakelijk!

Animal Crossing 2.0 koken

Nog meer te doen op het eiland

Nook, Inc. biedt spelers die van het eilandleven genieten, nog meer diensten aan. Zo kun je deelnemen aan groepsgymnastiek op het plein en kun je thuis meer opslagplek krijgen voor je spullen. Ook kan de woordvoerder van het eiland verordeningen uitvaardigen, zoals eentje waarmee onkruid minder snel groeit of eentje waarmee alle bewoners ‘s ochtends al vroeg uit de veren zullen zijn. Kortom, er zullen nog meer opties beschikbaar zijn voor spelers, zodat ze hun eiland helemaal aan hun eigen lifestyle kunnen aanpassen.

Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise DLC

Naast deze elementen die zijn inbegrepen in de gratis update, kunnen spelers ook overwegen om hun eilandleven uit te breiden met de betaalde DLC Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise DLC. In deze uitbreiding gaan spelers aan de slag in het team van het resortplanbureau. Ze krijgen de mogelijkheid om voor personages vakantiehuizen te ontwerpen, zodat allerlei vakantiegangers kunnen genieten van een verblijf in een van jouw ontwerpen. Hier lees je alles over Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise DLC

Lees ook deze Animal Crossing: New Horizons Tips, tricks en updates

– Uitleg, Tips & Tricks voor beginners
– Zomerupdate
– Zomerupdate #2

Herfstupdate
Winterupdate
Versie 2.0 Update
Happy Home Paradise DLC

Spread the love

One thought on “Daar is hij dan! Animal Crossing 2.0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.