Monster Jam 2022

Terug van weggeweest Monster Jam

Een van de meest spectaculaire events op vier wielen komt terug naar Nederland dit jaar. Op 3 & 4 december 2022 zal het Gelredome in Arnhem gevuld zijn met brullende motoren! Fans en sensatiezoekers van alle leeftijden kunnen genieten van races, donuts en ongelofelijke stunts van de meer dan 5000 kilo wegende Monster Jam-trucks en hun coureurs. Kaarten voor dit event zijn nu al verkrijgbaar, maar ik mag ook 4 tickets van Cat 1 voor de show op zondag 4 december om 13.00 uur
met een waarde van €50 per ticket verloten.

Back in action!

Het is alweer even geleden dat Monster Jam te zien was in Nederland Feld Entertainment, producent van o.a. Monster Jam en Disney On Ice, werd net als zoveel andere live-entertainmentbedrijven zwaar getroffen door de pandemie. Maar sinds de opleving van de entertainmentindustrie heeft het bedrijf in Amerika alweer miljoenenfans mogen ontvangen. Nederland is, na het Verenigd Koninkrijk, het eerstvolgende land dat is aangekondigd in de Europese tour van Monster Jam. In december 2022 zal Monster Jam maar liefst 2 dagen te zien zijn in het Gelredome in Arnhem.

Wat is Monster Jam?

Onverwacht, onvoorspelbaar en onvergetelijk, dat is Monster Jam. In deze raceklasse strijden atleten van wereldklasse om kampioenschappen op perfect aangelegd, onverhard parcours met steeds evoluerende, ultramoderne trucks, die zij tot het uiterste drijven. Naast de 350 live-events die over de hele wereld plaatsvinden, breidt het merk zich ook steeds verder uit met producten, merchandise en inhoud, waardoor de aandacht en het plezier het hele jaar door levend gehouden wordt.

Wereldberoemde Monster Jamtrucks, waaronder de legendarische Grave Digger,12-voudig wereldkampioen Max-DTM, El Toro Loco en Megalodon verleggen alle grenzen in Freestyle-, Skills- en Racingcompetities op het speciaal aangelegde off-the-road parcours in het stadion. De halsbrekende toeren, technische tricks en waanzinnige sprongen van de FMX freestylemotorcrossers zorgen voor een extra adrenalinekick.

Iedereen houdt van Monster Jam!

De bezoekers van Monster Jam zijn heel divers: van jong tot oud, van gezinnen met kinderen tot groepen vrienden en van autofans tot sensatiezoekers. Net zo divers zijn de coureurs van de monster trucks. En dat niet alleen, het zijn ook allemaal buitengewoon goedgetrainde mannelijke en vrouwelijke atleten van wereldklasse. Ze hebben niet alleen fysieke kracht en mentaal uithoudingsvermogen, maar beschikken ook over unieke vaardigheden. Ze pushen hun trucks tot het uiterste met backflips, verticale stunts en het racen met snelheden tot ver over de 100 kilometer per uur over een ruig parcours. Niet voor niets heeft het spectaculaire event over de hele wereld fans, die gek zijn op deze enerverende live motorsportactie.

Wij zijn in 2018 met de meiden naar de Monster Jam geweest. Wij waren allemaal erg onder de indruk van de enorme auto’s en de stunts. Ondanks dat we helemaal bovenin de Kuip zaten, was het geluid ook zeker iets wat ons is bijgebleven. Nou ja, niet bij iedereen, want de jongste is tijdens de show gewoon in slaap gevallen. Lees ons verslag hier.

Monster Jam Pit Party

En alsof de wedstrijden nog niet genoeg zijn, is er ook een Pit Party voorafgaand aan de show. De Pit Party is de enige plaats waar fans de enorme trucks van héél dichtbij zien, hun favoriete coureurs en teams ontmoeten, foto’s nemen, handtekeningen scoren, meer inzicht krijgen in hoe deze technische hoogstandjes zijn gebouwd en andere activiteiten beleven.

Enkele indrukwekkende feitjes: 

  • Elke motor levert ongeveer 1.500 pk. 
  • Het duurt 1.500 manuren om een baan te bouwen en te verwijderen. 
  • Een band van een Monster Jam truck is maar liefst 1.68 meter hoog.

This is As Big As It Gets! THIS. IS. MONSTER JAM.

Koop nu je kaartjes

De kaartjes voor 3 & 4 december zijn nu verkrijgbaar via MonsterJam.nl
De kaartjes zijn verkrijgbaar vanaf €22, maar er is ook een voordelige 4-Packs verkrijgbaar vanaf €75
Als je naar de Pit Party wilt kan dit voor €10 extra, maar alleen verkrijgbaar in combinatie met een ticket voor het Monster Jam evenement en de beschikbaarheid hiervoor is beperkt.

Win 4 vrijkaarten Monster Jam is gesloten

Met dank aan De Haas Projecten mag ik 4x Cat 1-tickets voor de show op zondag 4 december om 13.00 uur met een waarde van €50 per ticket verloten. De winnaar is

  • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Wil je meer kans maken op deze vrijkaarten? Kijk dan ook bij Lisette Schrijft, De Mamagids en MeerVanMir

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

57 thoughts on “Terug van weggeweest Monster Jam

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.