Fireheart

Filmtip | Nu te zien in de bioscoop; Fireheart

Hoe lekker is het om tijdens de zomervakantie even de koelte van de bioscoopzaal op te zoeken. Zeker nu de vakantie al weer wat langer duurt, is een middagje bioscoop ook een erg leuk uitje voor iedereen. Vanaf 10 augustus draait er een nieuwe animatiefilm; Fireheart. Een verhaal dat zich afspeelt in het New York van de jaren ’20. Hier woont een meisje, dat droomt om ’s werelds eerste brandweervrouw te worden. Een mooi en spannend verhaal over het volgen van je dromen, niet op te geven, moed, teamwork en familie, Ik mag voor deze film ook weer 4 kaartjes weggeven, zodat je samen met je gezin hier naar toe kan.

Het verhaal van Fireheart

De 16-jarige Georgia woont in New York en heeft een grote droom; ze wil als eerste vrouw ter wereld bij de brandweer werken. Wanneer een geheimzinnige brandstichter Broadway begint af te branden, verdwijnen op mysterieuze wijze de brandweerlieden van New York. De vader van Georgia, Shawn, wordt door de burgemeester van New York uit zijn pensioen opgeroepen om het onderzoek naar de verdwijningen te leiden. Wanhopig om haar vader te helpen en haar stad te redden, vermomt Georgia zichzelf als een jonge man genaamd “Joe” en voegt zich bij een groepje buitenbeentjes van de brandweer. Zal het haar lukken om de brandstichter te stoppen en haar stad te redden?

Genre: familiefilm, animatie
Lengte: 92 min.
Kijkwijzer: 6+, angst, geweld
Gesproken taal: Nederlands

Stemmencast: Sterre Koning, Jelle Amersfoort, Finn Poncin, Roben Mitchell, Leonoor Koster, Ricardo Blei, Joey Schalker, Sarai Geerking, Linda Wagemakers, Sandra Kwint, Simon Zwiers en Remco Post

Regisseur: Theodore Ty, Laurent Zeitoun

De film is vanaf 10 augustus te zien in de bioscoop

Winactie vrijkaarten voor Fireheart is gesloten

Met dank aan WW entertainment mag ik 4 vrijkaartjes voor de film Fireheart verloten. De winnaar is

  • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Fireheart

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

22 thoughts on “Filmtip | Nu te zien in de bioscoop; Fireheart

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.