KreaDoe Lentefestival 2024

KreaDoe Lentefestival 2024

Nog minder dan een week en dan begint het KreaDoe Lentefestival. Van 19 t/m 21 april staat de Jaarbeurs in Utrecht helemaal in het teken van creativiteit, shoppen, workshops, inspiratie en nog veel meer. Dat belooft weer een leuk uitje te worden voor jong en oud! Wij kunnen niet wachten en ik vertel je daarom graag wat je allemaal kunt verwachten deze keer.

Creatieve workshops

Eén van de leukste dingen van de KreaDoe is dat je zelf allerlei creatieve hobby’s kunt komen uitproberen. Je vindt hier workshops zoals bloemen maken van vilt, haken, kaarsen versieren, tuften, tekenen, koekjes versieren, houtbranden en nog heel veel meer! De KreaDoe is hét event om creatieve inspiratie op te doen voor iedereen die houdt van handgemaakt en DIY. Misschien vind je hier een nieuwe creatieve hobby? Of verdiep jij je wat meer in je eigen hobby? Let op dat jij je voor sommige workshops vooraf al moet inschrijven. Lees goed de omschrijving per workshop die op de site van KreaDoe staan. Helaas zijn veel workshops al maanden van te voren uitverkocht, maar wees niet getreurd er zijn nog genoeg workshops te vinden, waar je ter plekke kunt aanschuiven.

KreaKids Route

KreaDoe is echt een event voor groot en klein. Speciaal voor de jonge creatievelingen is er de KreaKids Route! Op deze route vind je de leukste workshops en shops speciaal voor kinderen. De KreaKids routekaart vind je bij de ingang en volg de route voor een dag vol creatieve avonturen!

.

Duurzaamheidsroute

Naast de KreaKids Route is er ook een speciale Duurzaamheidsroute. Hier vind je alle deelnemers die milieuvriendelijke materialen, technieken en workshops aanbieden. Met een vleugje creativiteit en milieuvriendelijke DIY-projecten kan iedereen een verschil maken!

Praktische informatie KreaDoe Lentefestival 2024

Datum 19 t/m 21 april 2024
Openingstijden: 09:30 – 17:00 uur. De bufferzone gaat open om 09:00 uur, hier kun je alvast een kopje koffie drinken voor jouw creatieve dag van start gaat!
Route en bereikbaarheid: De Jaarbeurs is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, en vanaf Utrecht CS loop je zo naar KreaDoe, klik voor meer info hier
Tickets zijn te koop op www.kreadoe.nl, waar je ook alle informatie kunt vinden over deelnemende bedrijven en leuke activiteiten binnen en buiten het evenement. Wees er snel bij en bestel je tickets nu nog in de online voorverkoop met € 3,00 korting!

Download de app

Download alvast de Jaarbeurs Live App op je smartphone. Je vindt hier handige informatie voor jouw bezoek aan KreaDoe zoals de plattegrond, routes, theaters, vouchers en artikelen. 😍 
Download hier de app voor Android.
Download hier de app voor iOS.

Lees ook: KreaDoe 2023; het grootste DIY-event van de Benelux

Fotograaf: KreaDoe – MichielTon.com

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.