KreaDoe 2023

KreaDoe 2023; het grootste DIY-event van de Benelux

Vandaag is de 34e editie van het grootste do-it-yourself (DIY) evenement in de Benelux, KreaDoe, van start gegaan. De komende 5 dagen verandert de Jaarbeurs in Utrecht in een creatief walhalla, vol DIY-inspiratie, de nieuwste materialen en het grootste aanbod aan creatieve hobby’s en workshops. Naar verwachting zullen 10.000 bezoekers, jong en oud, hier hun creatieve hart ophalen. KreaDoe is van woensdag 1 tot en met zondag 5 november te bezoeken in Utrecht.

Bekende creatieve persoonlijkheden en product lanceringen

KreaDoe is ook de plek om bekende creatieve persoonlijkheden te ontmoeten of workshops van te volgen. Zo zijn dit jaar oude bekenden, zoals Karin Bloemen en CreaChick aanwezig, maar ook zijn Jill Schirnhofer en Pieter van @Boldstatements.

Karin Bloemen presenteert haar nieuwste boek ‘Haken à La Bloemen Stripes & Colors‘, CreaChick lanceert een gloednieuw kleurboek, en Jill brengt haar nieuwste tekenjournal en stickerboek mee. Anne Jorinde Kuiper, bekend als Gouden Lijntjes, is elke dag aanwezig en lanceert haar nieuwe tekenboek ‘12 smoesjes om eindelijk te tekenen‘.

Meer nadruk op duurzame hobby’s

Het grootste DIY-evenement in de Benelux staat dit jaar volledig in het teken van creatieve inspiratie, met een recordaantal exposanten. Marleen Rompen, beursmanager van KreaDoe, zei: “Het is mooi om te zien dat hobbyen onverminderd populair blijft onder jong én oud. Mensen ervaren hobbyen als mindful en daarom hebben we dit jaar een ruim aanbod op het gebied van mindful hobbyen.

Ook staat KreaDoe weer volop in het teken van duurzaam hobbyen. Zo organiseren ze de KreaDoe Vintage waar bezoekers hun hobby-items kunnen ruilen. Op het speciale duurzaamheidsplein vind je verschillende bedrijven die de focus hebben op duurzaam hobbyen”

KreaDoe voor jong en oud

KreaDoe is bij uitstek het uitje voor groot en klein. Iedereen die van knutselen, tekenen of andere creatieve hobbies houdt kan zich hier uitleven. Het is zeker leuk om samen met je kinderen te gaan. Speciaal voor de jonge creatievelingen is er een speciale KreaKidsRoute gecreëerd. Haal de KreaKids-routekaart op bij de ingang en volg de perfecte route voor de creatieve kinderen. Verken het Kidsplein, breng een bezoek aan alle stands, neem deel aan boeiende workshops en ontmoet je favoriete influencers!

Nieuw: het Digitaal Tekentheater

Voor het eerst kunnen bezoekers tijdens KreaDoe kennismaken met digitaal tekenen en letteren. In het Digitaal Tekentheater verzorgt Brenda Bakker, een expert op het gebied van tekenen met de app Procreate op de iPad, gratis kennismakingslessen en diverse workshops om digitaal tekenen of letteren te leren.

Praktische informatie KreaDoe 2023

Datum 1 t/m 5 november 2023
Openingstijden: 09:30 – 17:00 uur. De bufferzone gaat open om 09:00 uur, hier kun je alvast een kopje koffie drinken voor jouw creatieve dag van start gaat!
Route en bereikbaarheid: De Jaarbeurs is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, en vanaf Utrecht CS loop je zo naar KreaDoe, klik voor meer info hier
Tickets zijn te koop op www.kreadoe.nl, waar je ook alle informatie kunt vinden over deelnemende bedrijven en leuke activiteiten binnen en buiten het evenement.

Download de app

Download alvast de Jaarbeurs Live App op je smartphone. Je vindt hier handige informatie voor jouw bezoek aan KreaDoe zoals de plattegrond, routes, theaters, vouchers en artikelen. 😍 
Download hier de app voor Android.
Download hier de app voor iOS.

Foto credit: Michiel Ton

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.