Blogboot Bloggers

Blogboot Editie Well-being

Aan het begin van deze maand, op een mooie herfstdag, voer de Blogboot nog eenmaal overdag uit voor een mooie tocht door de Amsterdamse grachten met aan boord weer een stel gezellige bloggers en mooie merken. Het thema van deze boot was well-being, want je kunt vertalen als welzijn, gezondheid of weldadig gevoel. Al deze producten die we gepresenteerd kregen hadden daar zeker een raakvlak mee. Lees je mee wat er deze keer aan boord gebeurde?

Starboard boats Amsterdam

Het zal geen verrassing zijn dat we ook deze keer aan boord mochten stappen bij Starboard boats Amsterdam. Elke blogbooteditie verzorgen zij een mooie Amsterdam boottocht door de grachten, waarbij ze elke keer weer een andere route weten te kiezen. De ene keer gaan we plactic vissen en de andere keer krijgen we meer uitleg over de verschillende panden en gevels aan de kant. Natuurlijk zijn er ook altijd genoeg lekkere hapjes en drankjes aan boord.

Wie zou denken dat het vaarseizoen nu wel over zou zijn, vergist zich. De aankomende maanden kunnen wel eens de druktste van het jaar worden. Dit komt door het Amsterdam light festival. Vanaf 2 t/m 23 december zullen er overal rond de grachten en bruggetjes in Amsterdam mooi verlichte kunstwerken te zien zijn. Dit jaar is het thema Celebrate Light: 10 jaar Amsterdam Light Festival. Al tien jaar lang is Amsterdam Light Festival hét lichtpuntje in de donkere dagen. Dit jaar keren de highlights van de afgelopen negen edities terug op de Amsterdamse wateren. Boek dus snel een rondvaart met vrienden en familie om deze mooie lichtshow op het water niet te missen.

KRAEK horloge

Het eerste merk waar we deze ochtend mee kennis mochten maken was het jonge horlogemerk KRAEK. Janneke van der Ham van Force PR vertelde ons over het creatieve koppel achter KRAEK; Vieve en Dave. Vieve studeert nog en tekent alle ontwerpen voor de horloges helemaal zelf. Op dit moment zijn er al 5 collecties beschikbaar, maar er komt er zeker snel nog eentje aan. Het leuke daarvan is dat alles met elkaar te combineren is waarbij de bandjes verwisselbaar zijn. Zo kun je helemaal zelf je eigen horloge samenstellen. Alle wijzerplaten hebben geen cijfers en dat maakt het horloge zeer stijlvol, want past bij elke look.

Naast #timetobebeautifil wil KREAK ook graag #timetobegenerous uitdragen. Dit doen zijn door van elk verkocht horloge 5% af te dragen aan Microkrediet voor Moeders. Hiermee kunnen vrouwen in Azië een kleine lening afsluiten om hun eigen bedrijf te starten en zo hun eigen toekomst opbouwen. Dit maakt het geven van een prachtig KRAEK-horloge tijdens de feestdagen aan je moeder, vriendin of zus een cadeau met een goed verhaal. De horloges kosten tussen de €89-€129 en de losse bandjes vanaf €29-€49.

ROIMDI Steelstofzuiger

De volgende 2 merken werden gepresteerd door Anne van Dok30 Communicatie en Marcel van Witt Benelux. Een man die enthousiast kan zijn over huishoudelijke apparaten doet het altijd goed op een blogboot vol dames. Voor ons had hij meegenomen de nieuwste steelstofzuiger van ROIDMI. Misschien denk je nu, heb ik dat merk al niet eerder eens voorbij horen komen. Dat kan kloppen, want deze zomer mochten wij de mini ROIDMI kruimeldief meenemen op vakantie. Maar deze ROIDMI is niet zomaar een steelstofzuiger, want hij kan veel meer dan alleen zuigen, want hij kan namelijk ook dweilen. Dit demonsteerde Marcel dan ook graag aan ons en liet een mooi en glazend dek op de boot achter.

Deze 3-1 stofzuiger, want naast een steelstofzuiger en dweil is het ook een handige kruimeldief, is echt vers binnen in het assortiment van ROIDME. Het is een zeer mooi design, maar ook niet onbelangrijk, hij is zeer licht in gewicht. Ik heb namelijk wel eens een steelstofzuiger met dweilfunctie teruggebracht omdat hij te zwaar was in gebruik. Fijn is ook dat er borstels zijn voor harde en zachte vloeren. Met een handig lampje aan de voorkant kun je precies zien waar het stof en vuil ligt dat je wilt ophalen.

En zoals het tegenwoordig ook hoort, komt deze stofzuiger met zijn eigen app. Hierin kun je aflezen hoeveel batterij er nog over is, of de filter verschoond moet worden, wat de zuigkracht is en hoeveel m2 er gezogen is (handig om te controleren of de puber ook echt heeft stofgezogen, zoals gevraagd). Op de hoogste stand gaat de batterij zo’n 12 minuten mee, maar op de laagste stand wel 80 min. Het opladen gebeurt met een magneet aan de muur en binnen 2,5 uur ben je weer klaar om te gaan.

Slow Juicer

Het andere apparaat dat Marcel ons demonstreerde op de blogboot was een Slow Juicer van De Witt Benelux. Met deze keukenmachine maakt je in een handomdraai van al het fruit en groenten de heerlijkste sapjes. Je kunt zoveel als je wilt er mee experimenteren. Het is een goede manier om op deze manier aan je groenten- en fruittax te komen. Al moet ik er als diëtist wel de kanttekening bijzetten, dat vaste voeding altijd de voorkeur heeft boven sapjes, maar daarover een andere keer meer. De juicer verdeelt de groenten en het fruit in sap en pulp. Maar het is niet zo dat je het pulp niet kunt gebruiken. Denk maar aan het pulp van een wortel, waarmee je weer heerlijke worteltaart kunt maken. Mocht je zelf je sapjes willen maken, zorg dan vooral dat er veel groenten in zit. Het klinkt misschien raar, maar groenten als spinazie en boerenkool geven bijna geen smaak af, maar zijn wel heel erg gezond. En gebruik je diepvriesblokjes, dan heb je ook meteen een ijskoud drankje.

Blogboot De Witt Benelux

Chocolade bezorgd

Tot slot kregen we allemaal op de blogboot nog een mooi doosje Chocoladebezorgd mee naar huis van Marguerita van Marstyle. De bonbons zijn allemaal handgemaakt en hebben bonte kleuren en smaken. Denk daarbij aan beschuit met muisjes, carrot cake en Yuzu. Gelukkig zit er een goede beschrijving bij, zodat je vooraf al weet welke smaak bij welke kleur hoort. Je kunt ook de doosjes vullen met jouw favoriete smaken of die waar je erg nieuwsgierig naar bent. De bonbons zijn gemaakt van Callebaut chocolade, een 100% duurzame cacao. Met een doosje eerlijke bonbons van Chocoladebezorgd steun je zo ook de cacaoboeren en hun gemeenschappen. Een mooi cadeautje dus om deze kerst onder de boom te leggen of door de brievenbus te laten glijden.

Tot de volgende blogboot!

Spread the love

One thought on “Blogboot Editie Well-being

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.