Zelf vriendschapsarmbandjes maken met Totum

Wie heeft ze niet eens zelf gemaakt en geknoopt; vriendschapsbandjes. Vaak kun je met een paar simpele draadjes en mooie kraaltjes zelf de mooiste bandjes maken. Dat weten ze bij bij Totum ook en daarom vind je in hun assortiment ook veel verschillende setjes waarmee je de mooiste armbanden en sieraden kan maken. Hierbij een overzichtje (allemaal ook leuke schoencadeautjes) en daarbij mag ik ook 2 van deze setjes verloten.

Amigo BFF sieraden

Met het doosje van Amigo BFF kun je meteen aan de slag. In dit setje vind je namelijk draad in diverse kleuren, een aantal leuk bestfriendsbedels, kralen en een duidelijk gebruiksaanwijzing. Je kunt er dus meteen aan de slag. Het leuke is dat er in de gebruiksaanwijzing maar liefst 6 verschillende stappenplannen staan voor het knopen van je vriendschapsbandje. Van een eenvoudige vlecht tot wat moeilijkere knoopinstructies. Tussen het knoppen door kunnen dan ook de kraaltjes en bedeltjes worden meegevlochten. Het is daarmee dan ook een setje voor verschillende leeftijden.

Perlea kralenset

Totum Perlea kralen set

Met het Totum-knustelpakketje Perlea kun je zelf de mooiste kettingen, armbanden, ringen en zelfs een tasje maken van kralen. In de doos zitten meerdere zakjes met kralen, zoals 2 setjes ABC-kralen, ca. 1000 gekleurde kralen, ca. 1000 goud- en zilverkleurige kralen, ca. 150 figuurkralen, elastisch draad, nylondraad, een sleutelring, sluitingen en duidelijk gebruiksaanwijzing. Voor kinderen vanaf 5 jaar.

Totum 25 jaar x Stichting Jarige Job
Speciaal voor de 25e verjaardag van Totum, heeft het speelgoedmerk de handen ineen gesloten met Stichting Jarige Job. Een mooie combinatie omdat Totum altijd garant staat voor leuke verjaardagscadeautjes om te geven en te krijgen en Stichting Jarige Job er voor zorgt dat alle kinderen in Nederland de mogelijkheid hebben om hun verjaardag te vieren. Want wist jij dat er in Nederland ieder jaar weer kinderen zijn die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is?

Totum Frozen 2 – Sister Love Jewels

Met het Disney Frozen 2 hobbypakket, maak je de mooiste Frozen 2 sieraden! Met de verschillende lintjes, kraaltjes, bedels en stickers maak je zo je eigen Frozen-armbandjes en halsketting. Kies je favoriete afbeeldingen van Elsa en Anna en draag ze altijd bij je of deel je sieraden met je beste vriendin of zusje. Met de handige gebruiksaanwijzing met plaatjes leer je stap voor stap hoe je je eigen Frozen-sieraden maakt. Een leuk cadeau voor Frozen-fans, gebaseerd op de film Frozen 2!

Bracelet Lacing Factory

Totum Bracelet Lacing Factory

In een mooi Bracelet Lacing Factory koffertje vind je een speciaal armbandjesweeftool en katoenen garens in verschillende kleuren. De weeftool heeft 2 verschillende wielen met aan beide zijden een speciaal patroon. Dit is het patroon dat je na het knopen terug zult zien in het armbandje. Verder zit er een flesje lijm in de koffer en een zakje met sluitinkjes. Deze inhoud is voldoende voor het maken van 3 armbandjes. Uiteraard is de weeftool ook daarna nog bruikbaar om nog veel meer armandjes te maken.

De Bracelet Lacing Factory is dit jaar ook verkozen tot winnaar van het Speelgoed van het Jaar. Mijn hele review lees je hier!

Totum

Totum is het meest bekend om hun grote assortiment creatieve doe-het-zelf-pakketten. Voor alle leeftijden maken ze deze knutselsets en vaak met favoriete film- of televisiekarakters van de kinderen, zoals Frozen, Toy Story 4, My Little Pony, K3, Spirit, Nella de Ridderprinses, Paw Patrol, Sam de Brandweerman, Woezel & Pip en nog vele anderen. De knutselsets van Totum hebben altijd een mooi prijsje, waardoor ze altijd erg geschikt zijn als creatief cadeautje voor elke leeftijd en gelegenheid.

Winactie 2x armbandjes maken van Totum is gesloten

In samenwerking met Totum, mag ik 2 setjes armbandjes maken weggeven, setje Amigo en setje Frozen. De winnaars zijn

  • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Schrik niet! Deze blog bevat affiliate linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate

Spread the love

73 thoughts on “Zelf vriendschapsarmbandjes maken met Totum

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.