Campina Open Boerderijdagen 2023

Ontdek het boerenleven op de Campina Open Boerderijdagen

Nog geen plannen voor de dag na Hemelvaart en Tweede Pinksterdag? Kom dan een kijkje nemen op één van de Campina-boerderijdagen bij jou in de buurt. Op vrijdag 19 en maandag 29 mei zijn namelijk weer de Campina Open Boerderijdagen. Dan openen circa 75 boerderijen door heel Nederland hun hekken voor het publiek en de toegang is gratis. Aan de hand van speelse en educatieve activiteiten laten boeren zien waar Campina-producten vandaan komen en hoe ze met hun bedrijf bijdragen aan een duurzame toekomst.

Ontdek het boerenleven

Het is de zestiende keer dat boerenfamilies door het hele land hun erf openstellen voor publiek. De Campina Open Boerderijdagen bieden iedereen een kans om kennis te maken met het boerenleven. Er zijn verschillende leuke en educatieve activiteiten te doen voor jong en oud, zoals een boerderijrondleiding, windmolen vouwen, blind proeven, schminken en boerderijbingo.

.

Een duurzame toekomst

Campina wil met voedzame producten zoals yoghurt, melk en kwark bijdragen aan een sterke start van de dag én aan een duurzamere wereld. Zo worden alle Campina-producten geproduceerd met groene stroom die is opgewekt op het boerenerf. Ook spannen Campina-boeren zich in voor biodiversiteit op en rondom het erf, bijvoorbeeld door de aanleg van kruidenrijk grasland. De deelnemende boeren vertellen op de Open Boerderijdagen meer over het reilen en zeilen op de boerderij en wat zij doen op het gebied van duurzaamheid.

.

Deelnemende boerderijen

De deelnemende boerderijen zijn op vrijdag 19 mei (de dag na Hemelvaartsdag) en maandag 29 mei (Tweede Pinksterdag) open van 10.00 uur tot 16.00 uur, toegang is gratis. Kijk voor meer informatie en alle deelnemende boerderijen op www.campina.nl/boerderijdagen.

Koninklijke FrieslandCampina N.V.

FrieslandCampina is één van de grootste zuivelondernemingen ter wereld met een coöperatieve traditie van 150 jaar. De onderneming verwerkt de melk van melkveebedrijven tot een groot assortiment aan zuivelproducten en -ingrediënten. Zo voorziet FrieslandCampina elke dag honderden miljoenen mensen van waardevolle voedingsstoffen uit melk.

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.