Bella Italia voor heerlijke Italiaanse gezinsvakanties

Het Gardameer, het grootste meer van Italië is onder Nederlanders een geliefde vakantiebestemming. Hier vind je het vakantiedorp Bella Italia vlakbij Peschiera del Garda. Naast alle campingfaciliteiten, biedt het park ook luxere appartementen en er is zelfs een hotel aanwezig. Mocht je dus nog op zoek zijn naar een vakantiebestemming, dan is dit misschien wel iets voor jullie.

Bella Italia voor heerlijke Italiaanse gezinsvakanties

Bella Italia betekent een echte gezinsvakantie. Kinderen kunnen zich uitleven in de talrijke zwembaden. Dit complex telt maar liefst acht zwembaden, waaronder speciale kinderbaden met een veilige diepte. In het hoogseizoen worden voor de kinderen activiteiten georganiseerd.

Voor kinderen van vier tot twaalf jaar is er de Miniclub. Onder begeleiding kunnen kinderen mee doen aan kookcursussen, face-painting en allerlei excursies zoals schattenjacht, windvliegcursus en zelfs baby dance. In feite wordt er elke dag een nieuwe excursie of activiteit georganiseerd.

Sport & Entertainment

Bella Italia animatieteam

Voor de ouders zijn er verschillende sportactiviteiten, op het water, het land of in de lucht. Er zijn diverse watersportmogelijkheden, denk hierbij aan kanoën, waterfietsen, waterskiën en aqua gym. Als specialiteit biedt Bella Italia parasailing, paraflying en Banana Boat aan. Andere mogelijkheden zijn tennis, beachvolleybal, basketbal, voetbal en zelfs boogschieten.

Voor de avonden zijn er shows van het animatieteam. Dit betekent iedere dag entertainment met artiesten, thema-avonden, groepsdansen, musicals en livemuziek.

Pretpark Gardaland

Bij Peschiera Del Garda ligt het grootste pretpark van Italië Gardaland. Het pretpark biedt genoeg attracties om een middag door te brengen. Twee van de oudste attracties in het park zijn Rio Bravo en de Trans Gardaland Express. Rio Bravo is een dorpje uit het Wilde Westen dat is nagebouwd. Met de Gardaland Expres reis je door het gehele pretpark. De populairste attractie van Gardaland is de achtbaan Sequoia Adventure. Het pretpark telt overigens vijf achtbanen.

Bella Italia Accommodatie

Bella Italia

Bella Italia biedt naast de gebruikelijke camping, appartementen, stacaravans en een hotel. Eigenlijk zijn alle vormen van verblijf aanwezig. Appartementen bij Camping Bella Italia zijn verschillend in grootte en comfort. Ze beschikken allen over een woonkamer met slaapbank, kookhoek en een of meerdere slaapkamers met tweepersoonsbedden, badkamer en airconditioning.

Bella Italia heeft een familiehotel met 44 kamers. Het hotel is afgestemd op gezinnen met kinderen. Voor de kinderen zijn er alle noodzakelijke artikelen aanwezig, zoals kinderbedden, luiertafels, kinderwagens en draagzakken. Het hotel bevindt zich aan het strand van het Gardameer. De gasten van het hotel kunnen gebruik maken van alle faciliteiten van de Camping.

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.