Martinhal Luxury Family Hotels & Resorts in Portugal

Voor wie na 15 juni graag zo snel als mogelijk afreist voor een vakantie in Portugal biedt Martinhal Family Hotels & Resorts nu de juiste condities. In Portugal zijn de coronacijfers laag, hygiëne staat hoog in het vaandel, de resorts zijn zeer ruim opgezet, er zijn volop outdoormogelijkheden in de prachtige, omliggende natuur, er zijn privévilla’s te boeken, dineren op je eigen kamer behoort tot de mogelijkheden en de stranden liggen afgelegen. Bovendien heeft de hotelketen het keurmerk Clean & Safe gekregen van het verkeersbureau van Portugal. Vanaf juni gaan de verschillende resorts weer rustig aan open. De hotelketen lanceert speciale tarieven voor een verblijf deze zomer. Zo verblijf je bijvoorbeeld voor de prijs van 5 nachten, 7 nachten en voor de prijs van 3 nachten, 4 nachten.

Martinhal Luxury Family Hotels & Resorts in Portugal

Heropening van de Martinhal hotels

De afgelopen maanden hebben alle Martinhal hotels er hard aan gewerkt om alle locaties te laten voldoen aan de huidige coronamaatregelen. Door de ruime opzet en omliggende natuurgebieden zijn de locaties rustig gelegen en zal afstand houden geen probleem zijn. Bovendien zijn er volop outdoormogelijkheden, zoals paardrijden, en zijn er verschillende fiets- en wandelroutes. Ook zijn er awardwinnende golfbanen en watersportmogelijkheden op het strand die exclusief zijn voor de gasten van Martinhal.

Clean & Safe certificaat

Martinhal Family Hotels & Resorts heeft van het verkeersbureau van Portugal het keurmerk Clean & Safe gekregen. Het keurmerk onderscheidt ondernemingen die voldoen aan de vereisten van hygiëne tegen de verspreiding van COVID-19 en andere infecties. Meer informatie over de maatregelen van Martinhal om aan dit keurmerk te voldoen vind je hier.

Martinhal Quinta

Vanaf 6 juni opent Martinhal Quinta weer haar deuren. Boek met de speciale zomerdeal één van hun mooie 2-slaapkamer townhouses met tuin en zwembad. Een ideale plek voor gezinnen met twee volwassenen, twee kinderen tot 12 jaar en 1 baby. Ook zijn er 4-slaapkamer villa’s met tuin en zwembad voor grote gezinnen met 2 volwassenen, 4 kinderen tot 12 jaar en 2 baby’s. Maar ook kunen opa’s en oma’s gezellig mee voor een gezellige familievakantie. Misschien dat opa wel een balletje wil slaan op hun awardwinnende golfbaan.

Wel zullen tot 1 juli een aantal services maar beperkt beschikbaar zijn. Wel kun je terecht bij Mercado Deli & Bake voor bestellingen op afstand en bezorgservice. Zo zijn alle basisbenodigdheden gewoon verkrijgbaar zonder zelf naar de fysieke winkel te hoeven gaan. Ook wordt er de afstand van 2 meter bewaakt bij de ligstoelen aan het gezamenlijke zwembad en op het strand.  

Martinhal Sagres

Vanaf 19 juni verwelkomt ook Martinhal Sagres met veel liefde hun gasten in één van hun Beach Rooms (2 volwassenen en 1 baby) of hun 2-slaapkamer House (2 volwassenen, 2 kinderen tot 12 jaar en 1 baby). De hotelkamers zijn zeer ruim opgezet en hebben een privébalkon. De huizen hebben een eigen tuin, waarvan sommige zelfs een zwembad. Luxe villa’s met zes slaapkamers met privétuin en zwembad zijn ook beschikbaar.

Martinhal Sagres heeft volop watersportmogelijkheden op het strand die exclusief zijn voor de gasten van Martinhal. Sagres is bovendien een top surflocatie.

Tot 1 juli zullen helaas ook hier een aantal services beperkt beschikbaar zijn. Wel is er take-away mogelijk bij de restaurants en bars en is er bezorgservice op de kamers. Voor lunch en diner kun je bij As Dunas restaurant terecht. Men kan op het terras bij Mbar zitten, rekeninghoudend met de afstand. Ook zal de afstand van 2 meter bewaakt worden bij de ligstoelen aan het gezamenlijke zwembad en op het strand. 

Martinhal Sagres

Martinhal Cascais

Martinhal Cascais in Lissabon opent als laatste haar deuren. Vanaf 1 juli kun je hier verblijven in een Deluxe kamer (2 volwassenen, 1 kind tot 12 jaar en 1 baby) of in hun riante 2-slaapkamer villa (2 volwassenen, 2 kinderen tot 12 jaar en 1 baby).

Bij Martinhal Cascais kun je genieten van de awardwinnende golfbaan vlakbij het resort. En voor de waterliefhebbers is het ook een top surflocatie.

Martinhal Cascais

Reisadvies Portugal

Vanaf 15 juni versoepelt Nederland het reisadvies. In heel Portugal geldt dan code geel.

Algemeen
– Houd minimaal 2 meter afstand van anderen.
– Verplicht gebruik van mondmaskers in het  openbaar vervoer, scholen, winkels en andere gelegenheden waar meerdere mensen aanwezig zijn.

Accommodatie; De meeste hotels zijn weer geopend. Het toerismebureau van Portugal heeft het Clean & Safe-keurmerk in het leven geroepen. Hotels die aan de hygiëne voorwaarden  voldoen, krijgen dit keurmerk.

Activiteiten; Winkels, dierentuinen, parken, bioscopen, theaters en stranden zijn open.

Restaurants en cafés; Restaurants en horecagelegenheden zijn open tot 23:00 uur. De eerdere richtlijn voor maximale bezetting van 50% geldt niet meer, mits scheiding barrières worden geïnstalleerd tussen klanten.

Let op! Voordat je een vakantie boekt naar Portugal, lees nog even goed wat het reisadvies van de overheid is. En bij je ZZP’er lees dan ook Vakantie in het buitenland niet als je ZZP’er bent

Waar zou jij graag naar toe gaan als de grenzen weer open gaan?

Spread the love

4 thoughts on “Martinhal Luxury Family Hotels & Resorts in Portugal

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.