Weekoverzicht | Never a dull moment #11

Deze week was het zeker een drukke week, maar met name met werken en niet zo zeer voor mijn blog. In het begin van de week was ik ook elke avond weg, ging ik een hapje eten, naar de film en cursus.Dus naast het werken was er ook wel ruimte voor plezier.

weekoverzicht wk 11

Zondag 12 maart 2017

De dag begon met een bijzonder moment; Kleine Zus haar eerste tand viel uit haar mond. Er zit al een grote-mensen-tand achter, die de melktand er heeft uitgeduwd. Ze is hier redelijk snel mee (nog geen 4,5 jr), maar toen ze 4 maanden was, kwamen de tandjes ook al bij haar door. Ze is er supertrots op en de tand gaat vanavond onder haar kussen.

s’ Middags was het heerlijk lenteweer en gingen de meiden met een vriend van ons lekker naar de kinderboerderij. Wij hadden zo even tijd om naar de woonwinkels te gaan. We willen graag een nieuwe kraan voor in de keuken. Helaas was net de keukenwinkel dicht op zondag, maar gelukkig was de Action wel open 😉
Aan het einde van de middag gingen we met zijn alle naar de bioscoop. Niet naar zomaar een film, maar een vriend van ons presteerde daar, met zijn band The Stream, hun nieuwste videoclip. Ze hadden hiervoor de zaal afgehuurd en konden we hem zo met zijn alle op groot scherm zien.

Na afloop was er natuurlijk ook nog even een mini-optreden onder het genot van een hapje en drankje. De meiden kregen allemaal een masker mee vanuit de clip.

Omdat het al best wel laat geworden was, reden we eerst langs de pizzaria, voor pizza. De meiden kunnen daar precies volgen hoe hun pizza wordt klaargemaakt.

De avond eindigde droevig, want onder Boer zoekt Vrouw, kreeg ik het bericht dat mijn stiefmoeder was overleden. Ik heb al jaren geen contact meer met haar en door de MS die ze had, wisten we ook dat het zou gaan gebeuren, maar het blijft toch altijd een schok als je het bericht krijgt.

Maandag 13 maart 2017

Na het weekend is daar altijd weer de maandag, een werkdag, Na een lange dag binnen, kon ik nog net even de laatste zonnestralen zien. In plaats van naar huis te fietsen, pakte ik de trein. Samen met een vriendin ging ik een hapje eten in Den Haag. Ik had ook nog een bon van Clinique voor een Me-treatment bij de Bijenkorf, dus daar gingen we eerst langs. Ik liet mijn wenkbrauwen bijwerken en kreeg een leuke tas en nachtcrème monstertje mee.

In het restaurantje, waar we gingen eten, hadden ze 20 verschillende gin-tonics, dus die moesten we natuurlijk wel even proberen.

Dinsdag 14 maart 2017

Vandaag moest ik de ochtend even extra werken in het ziekenhuis. Voor ons onderzoek starten we met de tweede ronde en de eerste deelnemer kwam voor de screening. Heel spannend dus.
Na het gesprek ging is gezellig even met vriendinnen koffiedrinken en nog wat boodschappen doen in de stad. Waarna het alweer tijd was om de meiden van school te halen. Het weer was heerlijk zonnig geweest, maar helaas betrok het toen ik op het schoolplein stond. Dat werd dus binnenspelen. Na het eten fietst ik naar de stad, waar ik met een vriendin naar de film Moonlight ging. Wat een mooie film!

Woensdag 15 maart 2017

Ook vandaag moest ik naar het ziekenhuis, voor alweer een screeningsgesprek. Het is fijn dat we opnieuw deelnemers kunnen vinden die willen meedoen. Doordat we nu zelf al een jaar ervaring hebben opgedaan, kunnen we ook veel beter vertellen wat het onderzoek inhoudt en de vragen die de deelnemers hebben beantwoorden.

Het weer was vandaag gelukkig een stuk beter, dan gisteren na school. We gingen lunchen bij een vriendinnetje en terwijl wij bijkletste, speelde de kinderen lekker buiten op een kleedje. Ik had doosjes Feeën-Mozaïek van Totum meegenomen voor een review-test en daar vermaakte ze zich prima mee.

Natuurlijk brachten we ook een bezoekje aan het stemlokaal. Dat plan hadden meer mensen na het eten, dus er stond een lange rij. Toen we naar buiten liepen, zelfs helemaal tot aan buiten toe.

Ook vanavond was ik weer weg, deze keer naar mijn 2e les van mijn Schrijfcursus.

Donderdag 16 maart 2017 en vrijdag 17 maart 2017

Beide dagen ging ik werken in het verpleeghuis. Omdat een collega vorig jaar met ontslag is gegaan, mag ik die uren ook invullen. Helaas lukt dat in mijn drukke schema niet altijd, maar gezien de werkdruk, toch echt wel nodig. Om mezelf een beetje te belonen, nam ik lekker de dag snack; kroketten

Beide avonden was ik thuis en viel ik al vroeg in slaap op de bank

Zaterdag 18 maart 2017

De zaterdag begon met koffie en ontbijt op bed. Ik mocht lekker een paar uurtjes langer blijven liggen. Daarna volgde de balletlessen en boodschappen doen. We ging ook weer terug naar de keukenwinkel om de kranen te bekijken. De meiden vermaakte zich prima in de privé 3D bioscoop.


’s Middags kwam mijn zus mij halen voor de begrafenis. Het was een mooie dienst waar mijn jongste zus een prachtige speech over het leven van haar moeder gaf.
Ik was blij dat toen ik weer thuis kwam er lekker voor mij gekookt was en ik zo kon aanschuiven. Nadat de kinderen in bed lagen, keek ik nog wat TV en ging daarna zelf ook lekker vroeg naar bed.

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.