Never a Dull Moment week 36

Weekoverzicht | Never a dull moment week 36

Deze week ben ik veel op pad geweest voor mijn blog. Er waren namelijk verschillende inkoopbeursen en persdagen. Weer veel inspiratie opgedaan, foto’s gemaakt en gelachen met de blogmeiden. Thuis werd er in de tuin gewerkt en gingen de meiden op schoolreisje.

Zondag 2 september

Vandaag geen lazy zondag, want om 9 uur stond Miriam (MeerVanMir) al bij mij op de stoep. Samen met Marjolein (Olivette), Charlotte (Lovely Charlotte) en Kimberly (Beebs and Moms) gingen we maar de ShowUp. Eigenlijk een inkoopbeurs voor voor woonaccessoires en cadeau-artikelen, maar voor bloggers ook een goede plek om inspiratie op te doen.

We waren er lekker vroeg, maar die tijd heb je ook wel nodig om langs alle stands te lopen en af en toe een praatje te maken. We hebben zeker veel leuke dingen gezien en nieuwe contacten gelegd. Hopelijk zul je daar een altijd van terug gaan zien op mijn blog.

Pas rond 18.00 was ik weer thuis. Behoorlijk vermoeide benen en niet echt zin meer om te koken, dus aten we wat makkelijks waarna ik op de bank plofte voor een paar afleveringen van Grace & Frankie op Netflix.

Maandag 3 september

Nadat de meiden op school waren afgezet voor hun tweede schoolweek, stond Miriam alweer voor de deur. Vandaag gingen we naar de Trade Mart, alweer een inkoopbeurs, maar dan in Utrecht. Hier bezochten we alleen de etage met Kids & Universe. Een aantal merken hadden we gisteren ook al gezien op de ShowUP, maar een deel ook zeker niet.

Het is hier een stuk rustiger, dus de standhouders hebben vaak ook wat meer tijd om hun nieuwste spullen te laten zien. Bij Bertroy was er bijvoorbeeld een mega blik Crazy Aaron’s Thinking Putty. Bij ons thuis erg populaire (en ook te winnen op mijn blog) en de meiden zouden zo’n blik geweldig vinden.

Ook hier waren we wel een dagje zoet en pas tegen 16:00 verlieten we het pand. Omdat ik 2 kaartjes had voor een screening van de nieuwste film van Johan Nijenhuis, zochten we een plekje voor een borrel en een hapje op TGF’s op Utrecht CS.

De film zou te zien zijn bij Kinepolis Jaarbeurs, dus alles zat vandaag ook lekker dicht bij elkaar. De film Verliefd op Cuba komt pas op Valentijnsdag 2019 in de bioscoop. Wij kregen de eerste versie te zien, dus nog zonder allerlei bewerkingen. Naast ons op de rij zat Johan Nijhuizen zelf ook. Achteraf werd ons gevraagd naar wat we er van vonden en of de  verhaallijn duidelijk waren. Ik ben benieuwd hoe de uiteindelijk versie in de bioscoop zal zijn. 

Dinsdag 4 september

Een grote dag voor Grote Zus, want vandaag gingen ze met groep 7/8 op schoolreisje naar Duinrell. Ze had er veel zin in en al dagen naar uitgekeken. Bij school stonden de bussen al klaar en dat bleken discobussen te zijn, inclusief lichten en harde muziek. De kinderen reden dus swingend weg.

De dag was voor Papa’s Liefste ook extra vroeg begonnen, want vandaag werd er begonnen met de aanleg van onze nieuwe tuin. De stenen waren geleverd en alles stond klaar. Na nog wat uit- en overleg gingen ze had aan de slag.

Ik kon vandaag even mijn benen wat rust geven na 2 dagen over de beursen te hebben gelopen en wat werk voor mijn blog doen. Het huis schoonmaken zou niet hoeven, want ook de schoonmaakster zou vandaag langskomen. Helaas bleek zij de afspraak te zijn vergeten (al de 2e keer) en kon ik alsnog zelf met de stofzuiger aan de gang. Niet echt heel zinnig, want met al dat zand in de tuin, is dat natuurlijk onbegonnen werk.

Kleine Zus ging bij een vriendinnetje spelen en Grote Zus en haar vriendinnetje zouden pas na 16.00 terug komen van het schoolreisje. Dat gaf mij nog even wat extra rust in huis. Ondanks de slechte weersvoorspellingen bleef het droog en kon er ook goed doorgewerkt worden in de tuin. Het is een flink oppervlak, dus ze zullen morgen nog wel terug moeten komen.

Tijdens het toetje bedacht ik mij opeens dat er een speciale informatie avond was voor groep 3. Omdat de lessystemen alweer veranderd zijn, sinds Grote Zus in groep 3 zat, besloot ik toch maar te gaan. De juffen vertelde ons hier alles over en ook de indelingen van de dag. Het was zeker een informatieve avond.

Woensdag 5 september

We werden wakker met harde regen op ons slaapkamerraam. Niet echt het beste weer om in de tuin te werken. De mannen waren wel gekomen, maar stonden meer te schuilen in de schuur, dan dat ze iets konden doen. Zelf kwam ik ook doorweekt op mijn werk aan, nadat ik de meiden op school had afgezet. Al snel kreeg ik een berichtje dat de tuinmannen het voor vandaag gezien hielden.

Het stopte ook niet met regenen, waardoor ik ook op school weer drijfnat aankwam, ondanks mijn regenjas. Deze keer wilde Kleine Zus graag dat er een vriendinnetje bij ons kwam spelen. Dat was prima, want ik had net van Bertoy een leuke pakket met knutsel ontvangen. We gingen dus Shrinkies maken (vroeger bekend als Krimpie Dinkie). 

De meiden gingen druk aan het kleuren, waarna ik de vormpje uitknipte en we ze in de oven legde. Toen ze er na 2 minuten weer uit kwamen, waren ze opeens heel klein. De meiden vonden het magisch. Met de bijgeleverde ringetjes maakte we er mooie sleutelhangers en een ketting van. Een ideale knutseldoos voor een regenachtige woensdagmiddag (je kunt er ook eentje winnen)

Na het eten hoorde we opeens een fanfare in de straat. De 3 october vereeniging kwam leden werven in de wijk. Ik ben al jaren lid, maar voor Grote Zus een mooi moment om ook lid te worden. Uiteraard volgde de meiden de rest van de avond de fanfare mee door de wijk. Bij thuiskomt, moesten ze alleen deze kleine vriend voorrang geven op het tuinpad.

Donderdag 6 september

Ook vandaag stond er weer een leuke bloggersevent op de agenda. Eigenlijk niet 1, maar wel 4. Samen met Miriam reed ik naar Marjolein, om vervolgens met Charlotte, Kimberly, Lisette (Lisette Schrijft) en Merel (Lotus Writings) naar Amsterdam te rijden. Ons eerste bezoek was aan het PR bureau X-Factor. We kregen daar van verschillende merken alvast de wintercollectie te zien.

De volgende stop was bij House of Rebels, een ander PR bureau. Zij hadden vandaag een persdag en verschillende klanten van hen uitgenodigd om te komen staan met een klein standje. 

Er waren diverse beauty- en verzorgingsproducten, sieraden, servies, koekjes, chips, popcorn en kerstballen. Het was zeker weer een inspirerend ochtendje.

Omdat er ook broodjes en koffie aanwezig was, hoefde we niet ergens te lunchen en konden we door naar de nieuwe Pop-Up store van Stokke, ook in Amsterdam. Hier vind je alles over deze bekende kinderstoel, die nu ook een extra kussen heeft voor de volwassen modus. In de kelder van de winkel konden we op de foto op een reuze Stokke stoel en waren er ook weer hapjes en drankjes.

Omdat we nog wat tijd over hadden en toch in Amsterdam waren, besloten Miriam, Charlotte, Marjolein en ik ook even langs te gaan bij FS Agency, ook een PR bureau. Het bleek toch wat verder weg te zijn, dan we dachten en reden Nicole (Meisje-Eigenwijsje), Moniek (Moonoloog) en Charlotte (Aukjes Wereld). Vraag niet hoe, maar we paste allemaal in de auto van Marjolein.

Het was ondertussen borreltijd geworden en met een tip van FS Agency vonden we een leuke tent op de Haarlemmerstraat. We hadden afscheid genomen van Marljolein en Nicole, Moniek en Charlotte waren al onderweg naar de trein. Zo bleven wij met z’n viertjes over. We bestelde wijn, nacho’s, brood en kippenpootjes en het was reuze gezellig.

Veel trek om echt te eten hadden we niet meer om nog echt ergens te gaan eten, dus bestelde we in een restaurant allemaal alleen een voorgerecht en daarna koffie. Uber bracht ons weer naar de auto’s, die bij Marjolein voor de deur geparkeerd stonden. Het was een gezellige, maar best drukke dag geweest. Met een flinke migraine viel ik thuis dan ook al heel snel in slaap op de bank.

Vrijdag 7 september

De slaap had mij goed gedaan, want zonder hoofdpijn stond ik op om naar mijn werk te gaan. Ook daar was het een druk dagje op poli. Maar na alle drukte van de afgelopen week, kon ik ook weer een beetje bijkomen.

Samen met de logopedie hadden we een gezellige vrijmibo met diverse verdikte drinkvoedingen. Je moet toch weten wat je je patienten voorschrijft 😉

’s Avonds lekker rustig gedaan en maar eens vroeg naar bed.

Zaterdag 8 september

Onze agenda was voor vandaag leeg, dus mooi de kans om even nog wat achterstallige mailtjes en opdrachten weg te werken en lekker in huis te rommelen. Papa’s Liefste ging met de meiden aan de slag om voor Grote Zus een nieuw bureau van de IKEA in elkaar te zetten. Ze mochten beide hem helpen.

Voor de rest deden we niet zoveel en dat is ook wel eens lekker 😉

Hoe was jouw week?

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.