Tips voor een regenachtige dag _ De nieuwste kinder DVD's + winactie

Tips voor een regenachtige dag | De nieuwste kinder DVD’s

Langzaam moeten we er aan geloven dat de zomer over is en we weer meer regenachtige dagen gaan krijgen. Ideale dagen om lekker op de bank te kruipen met een dekentje en kijken naar een leuke film. De komende tijd komen er ook weer een paar leuke kinder DVD’s uit en ik mag er 2 weggeven.

Paw Patrol – Volume 16: Sea Patrol

De Pups van Paw Patrol zijn terug met maar liefst 6 nieuwe (onder)wateravonturen. Op deze nieuwe DVD gaan de pups in strandwachtmodus om een baby octopus en moeder te herenigen, een kunstshow te redden van hongerige zeewezens en verstopte piratenschatten te zoeken. Maar er is nog veel meer te beleven!

Naast de afleveringen van de Paw SeaPatrol is er op deze DVD ook een bonus aflevering te vinden van Nella de Ridderprinses.

De DVD is verkrijgbaar vanaf 19-09-2018

Ted & het Geheim van Koning Midas

Ted Stones reist naar Las Vegas voor een presentatie van archeologe Sara Lavroff. Ze heeft bewijs gevonden van het bestaan van de Halsketting van Midas, de mysterieuze koning die volgens de mythe alles wat hij aanraakte in goud liet veranderen.

De hereniging met Sara wordt verstoord wanneer een rijke slechterik haar ontvoert, om zo de talisman te vinden die oneindige rijkdom kan brengen. Samen met zijn vriendjes Belzoni de papegaai en Bieber de hond begint Ted aan een reis rond de wereld om Sara te redden.
Onderweg ontmoet hij nieuwe vrienden… maar ook nieuwe vijanden!

De DVD is verkrijgbaar vanaf 12-09-2018

Barbie – Dolfijnen Magie

In dit vrolijke onderwateravontuur gaan Barbie en haar zusjes op bezoek bij Ken. Hij loopt deze zomer stage bij een koraalrif waar onderzoek naar dolfijnen wordt gedaan. Natuurlijk gaan de zusjes lekker duiken en het rif verkennen. Plotseling stuiten ze op dolfijnen in alle kleuren van de regenboog. Het zijn zeldzame dieren die hier maar één keer per jaar komen. Na deze fantastische ontdekking zijn de meiden vastbesloten het koraal en alles wat erin leeft te beschermen. 

Dan ontmoeten ze de geheimzinnige Isla, die het als een persoonlijke missie ziet om het koraal te redden. Barbie en haar zusjes vinden het geweldig om zo’n bijzondere nieuwe vriendin te hebben, zeker als blijkt dat zij in werkelijkheid een zeemeermin is. Maar er is geen tijd te verliezen: Isla heeft de hulp van de zusjes en de dolfijnen hard nodig om te voorkomen dat er iets ergs gebeurt met het koraal.

Winactie DVD’s Barbie – Dolfijnen Magie is gesloten

Maak kans op de nieuwe DVD van Barbie. Ik mag er 2 weggeven.

De winnaars zijn 

  • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Spread the love

47 thoughts on “Tips voor een regenachtige dag | De nieuwste kinder DVD’s

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.