Weekoverzicht

Weekoverzicht | Never a dull moment #12

Ook deze week niet veel blogactiviteiten gedaan, maar wel weer veel gewerkt en ik was elke avond weg. Gelukkig hebben we ook nog een beetje kunnen genieten van de lentezon. In het weekoverzicht van deze week vertel ik je er alles voor.

WeekoverzichtZondag 19 maart

We hadden vandaag een lege agenda, dus hebben vrij weinig gedaan. Het was mooi weer en de meiden haalde het schepnet uit de schuur en gingen op slootjessafari.

Aan het einde van middag gingen we gezellig borrelen bij vrienden. Zij hebben een nieuwe huis laten bouwen en na 3 jaar veel verhalen gehoord te hebben, konden we het nu in het echte bewonderen. Het was erg gezellig en de kids kregen poffertjes, terwijl wij aan de wijn met brood en smeersels gingen. Voordat we het wisten was het 20.00 en dus hoogste bedtijd voor de meiden.

Maandag 20 maart

Gewoon een school/werk dag. Verder dan ook niet zoveel gedaan. Het was ook de enige avond dat ik thuis zou zijn deze week, dus heb lekker gehangen op de bank

Dinsdag 21 maart

Eigenlijk had ik 100 plannen en To-Do dingen op mijn lijstje staan, maar omdat ik zo veel weg was geweest vorige week deed ik de hele ochtend lekker niets. Pas nadat ik de meiden uit school had gehaald, ben ik weer achter de laptop gekropen. Maar toen de ijcoman door de straat reed, gingen we natuurlijk wel even een ijsje halen

‘ s Avonds kwam mijn zus eten en samen met het vriendinnetje van Grote Zus, was het dus een volle bak. We aten pasta, dus daar is altijd makkelijk een portie meer van te maken.

 

Na het eten fietste ik met mijn zus naar de stad, waar ik afgesproken had met een aantal ondernemende dames, die ik heb leren kennen op een Email Marketing Workshop. Wij wonnen toen de Emaill Marketing Challenge en kregen een grote fles wijn. Deze hebben we op een ander moment open gemaakt en toen bleek dat we veel gemeen hadden, maar ook veel van elkaar konden leren. Een aantal samenwerkingen zijn daaruit al ontstaan. Nu spraken we elkaar voor de tweede keer en het was weer heel gezellig.

Woensdag 22 maart 

Vandaag de korte dag op school. Voordat ik de meiden ging ophalen, ging ik nog even een paar uurtjes werken. 

Uit school gingen we weer eens lunchen bij de Hema, dat hadden we al lange tijd niet meer gedaan. We deden nog wat boodschappen in de stad en gingen daarna naar huis. Het weer is heerlijk, dus de meiden konden lekker buitenspelen. Ik had zo ook nog even tijd om aan mijn blog te gaan zitten. Na het eten ging ik namelijk met 2 vriendinnen naar Amsterdam. Dit was nog een verjaardagscadeautje.

In Bitterzoet had Dotan 3 singer-songwriters uitgenodigd. We waren wat laat en paste eigenlijk niet meer in de zaal. Gelukkig mochten we via een geheime deur achterlangs en konden we boven staan. Van de eerste singer-songwriter hoorde we nog net het laatste liedje, de tweede was niet echt onze smaak en de derde ook niet zo vernieuwd. We zijn dus maar weer op tijd huiswaarts gegaan. De muziek was misschien niet helemaal geweldig, maar het was wel geweldig.

Donderdag 23 maart 

De wekker ging al vroeg, want ik kon met een collega meerijden naar mijn werk. Daar hadden we het afscheid van een collega en was er taart en een uitgebreiden lunch. Tussendoor kon ik ook nog wel wat dingen gedaan krijgen, want ik moest ook weer vroeg weg, om op tijd weer op het schoolplein te staan. Grote Zus ging bij een vriendinnetje spelen en Kleine Zus gingen buiten bellen blazen met het buurjongetje en zo kon ik nog wat uurtjes werken. 

Ook vanavond toch nog even weg voor de verjaardag van een vriendinnetje die de 4-0 mocht aantikken

Vrijdag 24 maart 

Vandaag op werk heerlijk mijn hele mailbox eindelijk weer eens kunnen opschonen. Dat geeft altijd zo’n heerlijk gevoel dat er nog mailtjes staan te wachten waar je eigenlijk misschien nog iets mee moet.
’s Avonds kwam onze huisvriend eten en had heerlijke gebraden kippetjes meegebracht. Met wat aardappeltjes en groente erbij hadden we een heerlijke maaltijd en ik hoefde niet te koken.

Op het avondprogramma stond een date met de zwangerschapgymclub. Al onze baby’s zijn ondertussen draakjes geworden, dus hebben we de naam omgedoopt in Draken Club. Waar in eerste instantie vanavond iedereen leek te kunnen haakte de helft af door ziekte, moeheid of tussen gekomen plannen. Toch was het weer super gezellig en leuk te horen hoe groot al die draakjes alweer worden. Kleine Zus is de oudste en wordt maandag 4,5jaar

Zaterdag 25 maart

Op zaterdag mag ik een beetje uitslapen en had niet eens doorgehad dat de meiden alleen beneden waren, terwijl Papa’s Liefste even op en neer was gegaan om op zijn werk oude bureaus op te halen. Dus toen ik beneden kwam stond er ineens grote bureaus midden in de kamer. Tijd om ze naar boven te brengen was er njet, want het was tijd voor de Balletles.

Na wat boodschappen gedaan te hebben, brachten we de meiden naar mijn schoonzus, waar ze een nachtje mochten slapen. Zo konden wij op Date-Night.

Al met Sinterklaas had ik kaartjes gekregen voor de musical The Lion King en vanavond was het zo ver. Eerst aten we een hapje ik het restaurant naast het Circus Theater, waarna we ons plekje zochten in de zaal, rij 8. Een hele mooie plek waar we alles goed konden zien op het toneel. We keken onze ogen uit toen de voorstelling begon. Wat een spektakel met al die Afrikaanse dieren. We hebben genoten! Echt een absolute aanrader en een mooie afsluiter van deze drukke week

Spread the love

3 thoughts on “Weekoverzicht | Never a dull moment #12

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.