Weekoverzicht | Never a dull moment week 50

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een weekoverzicht online heb gezet. Niet omdat ik niet zoveel heb meegemaakt, maar eerder omdat ik het druk heb gehad en toe was aan een blogvrij dagje af en toe 🙂 Maar voor afgelopen week ben ik weer even gaan zitten. Zo gingen we naar Mees Kees, Anastasia en Disney On Ice met de meiden. Ook mochten ze een middagje gaan springen en sloot ik deze week af in een mooie bungalow op het Landal Park Amerongse Berg samen met 3 lieve blogvriendinnetjes.

Never a dull moment week 50

Zondag 8 december

Vannacht was een vriendinnetje van Grote Zus blijven slapen, alleen was er van slapen niet heel veel terechtgekomen. Toch ging alweer vroeg de wekker. Om 10.00 uur moesten we namelijk in Amsterdam zijn voor de première van de film Mees Kees in de Wolken.

Omdat ik maar 3 kaartjes hiervoor had, hadden we besloten dat ik zou gaan met Kleine Zus en haar vriendinnetje, die we eerst nog moesten ophalen. Grote Zus en haar vriendinnetje zouden dan met Papa’s Liefste naar Jumanji Next Level gaan. Terwijl ik met de meiden naar de hoofdrolspelers van Mees Kees op de rode loper keek, regelde Papa’s Liefste de kaartjes voor Jumanji. Deze had ik niet gereserveerd, omdat ik dacht dat de zaal vast niet vol zou zitten op een zondagochtend. Helaas had ik dat verkeerd ingeschat en hadden de meiden de laatse 2 kaartjes en kon Papa’s Liefste niet mee. Niet dat hij dat heel erg vond, want nu kon hij even alleen shoppen bij de Mediamarkt.

De jongste meiden en ik genoten ondertussen van de film Mees Kees in de Wolken. Na afloop mochten ze zelf ook nog op de foto met Mees Kees en kregen ze oliebollen en warme chocolademelk. In het café naast de bios moesten we nog even wachten op de andere meiden.

Na een snel broodje op het station, reden we door naar Haarlem. Hier waren de meiden uitgenodigd om een middagje te komen springen bij Street Jump Haarlem. We werden daar heel warm ontvangen. De meiden kregen speciale Jumpsokken en op onze gereserveerde tafel stonden 2 kannen limonade klaar.

Voordat de meiden mochten gaan springen in dit indoortrampolinepark kregen ze eerst nog even strenge veiligheidsinstructies. In de 2 uur daarna zagen we ze heel af en toe even terugkomen naar onze tafel om wat af te koelen met limonade. Met rode wangetjes stapten de dames weer in de auto. Na nog een stop langs de weg om te eten werden de vriendinnetjes netjes thuis weer afgezet. Waarna wij thuis ook snel lekker in onze bedjes doken.

Maandag 9 december

De meiden gingen naar school en ik reed samen met de jarige Miriam naar Elst. Hier werden we ontvangen bij Deryan, een bedrijf dat voornamelijk bekend is om zijn reistentjes, maar daarnaast nog veel meer handige kinderproducten heeft. Onder het genot van een stukje appeltaart kregen we een uitleg over al hun producten.

Vanwege de verjaardag van Miriam gingen we op de terugweg nog even gezellig samen lunchen, voordat we onze meiden weer van school zouden halen.

Dinsdag 10 december

Vandaag niet een heel bijzondere dag. De meiden gingen naar school en we moesten een beetje op tijd zijn. Vandaag kon je je namelijk inschrijven voor het gerechtje voor het kerstdiner op school. We kozen voor de kerstbal met poffertjes.

Daarna ging ik aan het werk. Eerst thuis en daarna voor een afspraak naar het ziekenhuis. Daarna ook weer thuis. Omdat Kleine Zus graag een middagje wilde gaan spelen bij de BSO, had ik ook de rest van de middag rust in huis.

Woensdag 11 december

Een tijdje terug was ik gaan eten met vriendinnen van de middelbare school. Omdat we elkaar niet zo vaak meer zien, had ik met eentje afgesproken eens gezellig samen Koffietijd te gaan kijken. Gewoon om even te ontstressen in ons drukke leven. Supergezellig bijgekletst!

Uit school had ik een speciale moeder-dochteruitje met Grote Zus. Via de Bankgiro loterij had ik 2 kaartjes gewonnen voor de musical Anastasia in het Circustheater in Scheveningen.

Al bij binnenkomst zag ze de jurk van Anastasia en was verkocht. We genoten dan ook van de voorstelling, die inclusief de pauze toch 3 uur duurde. Na afloop zagen we buiten het Circustheater opeens een rode loper liggen en de Kerstman rondlopen. Speciaal vanavond werd de kerstboom voor het Circustheater aangestoken door de cast. Er lag voor hen ook een heel speciaal cadeautje onder de kerstboom. De muziek van Anastasia had namelijk 250.000 streams behaald. Dat werd gevierd met voor iedereen een kopje warme chocolademelk.

Terug op het station, werd Grote Zus voor Papa’s Liefste opgepikt. Ik pakte een OV-fiets om in de stad met een paar collega’s te gaan eten. Eigenlijk zouden we naar de film gaan, maar het was zo gezellig dat we besloten een extra drankje te bestellen en de film te laten schieten.

Donderdag 12 december

Omdat ik een werkoverleg had naast het station, kon ik mooi mijn OV-fiets weer inleveren. Na ons overleg ging ik nog even koffie drinken met mijn directe collega. Omdat we niet meer werken op dezelfde dag, zien we elkaar eigenlijk niet meer. Het was goed om zo weer even tijd te nemen om bij te kletsen.

Thuisgekomen kon ik nog even op de bank gaan liggen. Ik heb al een paar dagen een vervelende hoest, die mij uit de slaap houdt. Een uurtje liggen deed mij veel goed.

Uit school nam ik Kleine Zus mee naar huis, samen met 2 vriendinnetjes. Samen speelden ze gezellig met de LOL surprisepoppetjes en de nieuwe Glamper. Ze konden wat langer spelen dan anders, want ipv een gewone dansles, was er een speciale opvoering voor de ouders en deze begon een uurtje later dan hun normale les. Ondanks dat ze best wel zenuwachtig waren, deden ze het geweldig.

Vrijdag 13 december

Kleine Zus had al dagen uitgekeken naar vandaag. Voor haar geen vrijdag de 13e, maar juffendag! Ze mocht in haar nieuwe Elsa-jurk naar school en kreeg pannenkoeken bij de lunch.

Haar Elsa-jurk kwam ook goed van pas in de avond, toen we met mijn zus en kleine nichtje naar Disney On Ice gingen. Een echt kerstuitje voor het hele gezin. We genoten van de verschillende Disney-sprookjes op het ijs. Zo zagen we De Kleine Zeemeermin, Vaiana, Belle en het Beest en natuurlijk ook Frozen.

Het was weer een heel mooie show en ook weer anders dan de vorige jaren. Al met al was het wel vermoeiend, want op de terugweg naar huis, vielen de kleinste meisjes in de trein al in slaap.

Zaterdag 14 december

Voor mij ging de wekker ook vandaag weer vroeg. Ik moest namelijk mijn koffer nog inpakken voor een nachtje weg met 3 blogvriendinnetjes. Met Miriam had ik afgesproken op het station in Utrecht, waar we de trein namen naar Veenendaal-West.

Daar stond bij de AH Merel ons al op te wachten en samen reden we naar het Landal Park Amerongse Berg. Lisette stond ons daar bij de slagbomen al op te wachten. Omdat zij niet naar Disney On Ice was gegaan, was zij al een dagje eerder aangekomen. In onze mooie ruime en luxe bungalow had ze koffie met lekkers voor ons klaarstaan.

Al snel kwamen de laptops op tafel en werkten we gezellig samen en ondertussen werd er volop gekletst en gelachen. Aan het einde van de middag verhuisden we naar de bank voor een rondje met het spel Meidenavond. Ik dacht dat het het een leuk spelletje zou zijn voor Grote Zus en haar vriendinnen, maar de vragen op de kaartjes waren toch wel bedoeld voor de wat oudere meiden, zoals wij.

We hadden dacht op het Park te kunnen eten, maar omdat dit Landal Park erg kleinschalig is opgezet, is er geen restautant aanwezig. Gelukkig wist de pizzabezorger van Thuisbezorgen.nl onze bungalow te vinden.

We hadden eigenlijk gehoopt om ’s avonds in de jaccuzi te gaan, maar het weer was zo guur, dat we besloten om dat morgen te gaan doen en lekker binnen op de bank voor de buis te blijven.

Spread the love

One thought on “Weekoverzicht | Never a dull moment week 50

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.