Hippy skippy Rendier

Kerst Winactie #7 | Vrolijk Kerstfeest met het Hippy Skippy Rendier

Vaak zijn de kerstversieringen in huis niet om mee te spelen voor kinderen. De glazen kerstballen kunnen kapot en de kaarsjes zijn te heet. Maar met Hippy Skippy Rendier onder de kerstboom kunnen ze uren spelen. Omdat hij ook een leuk vriendje is voor de rest van het jaar, zowel binnen en buiten, is het ook een leuk cadeautje voor onder de kerstboom. Ik mag er daarom ook eentje verloten voor de laatste Kerst Winactie dit jaar.

Iedereen hoopt natuurlijk op een witte kerst, gezellig met z’n allen aan het kerstdiner of rond de open haard. Voor kinderen kunnen deze dagen wel erg lang zijn en is het een goed idee om ze af en toe even lekker te laten spelen om hun energie kwijt te raken. Hippy Skippy Rendier is daar een heel goed vriendje voor. Het is namelijk een hippe skippybal in de vorm van een rendier.

Hippy Skippy

De koe van Hippy Skippy is al een paar jaar favoriet bij mijn kinderen. Hij staat altijd beneden in de hoek. Zeker ale er vriendjes en vriendinnetjes komen spelen, stuiteren ze vaak een rondje op hem door de kamer. Omdat de lengte van Hippy Skippy langer is dan andere skippydieren is hij zeer stabiel. De HippySkippy is dan ook niet alleen leuk om mee te spelen maar ook goed voor de ontwikkeling van het kind vanaf een jaar of 3 tot 7. Op deze skippybal leert het kind al haar spieren ontdekken en gebruiken. Denk aan huppen, vasthouden, balanceren en het samenspel van ogen en handen. Heel fijn is ook dat er een pomp wordt meegeleverd in de doos.

Hippy Skippy

Naast de koe en het rendier zijn er ook vele andere Hippy Skippydieren verkrijgbaar, zoals honden, eenhoorns, lama’s en zebra’s in verschillende kleuren. De dieren zijn van stevig PVC, waardoor ze niet snel stuk zullen gaan. Ook kun je er prima mee buitenspelen, want met een doekje maak je ze ook gemakkelijk weer schoon.

Winactie Hippy Skippy Rendier is gesloten

De winnaar is

  • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Spread the love

86 thoughts on “Kerst Winactie #7 | Vrolijk Kerstfeest met het Hippy Skippy Rendier

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.