Christmas Spirit Giveaway 2019 | Wie gun jij een kerstpakket?

Nog maar even en het is alweer Kerst. Een mooi moment om even stil te staan bij het afgelopen jaar en waar je dankbaar voor bent. Niet iedereen kan helaas zeggen dat 2019 een geweldig jaar is geweest. Een paar jaar geleden ontstond zo het idee van de Christmas Spirit Giveaway. Ook dit jaar wil ik graag weer iemand blij maken met een speciaal kerstpakket. Wie gun jij dit jaar een extraatje en een glimlach om het jaar mee af te sluiten? Geef hem of haar op onder aan de blog en wie weet stuur ik hen wel mijn Christmas Spirit Giveaway 2019 verrassingspakket.

Christmas Spirit Giveaway 2019

Christmas Spirit

Ik ben zeer dankbaar voor mijn afgelopen jaar. 2019 stond helaas wel een beetje in het teken van lichamelijke mankementen. Zo heb ik de eerste maanden veel last gehad van een hernia en kreeg mijn vriend in mei voor de tweede keer een hartinfarct. Dat hakt er natuurlijk wel even in. Gelukkig verdween mijn hernia op miraculeuze wijze na een weekendje Europa Park. Ook met mijn vriend gaat het gelukkig weer de goede kant op.

Mijn blog heeft ons veel leuks opgeleverd, zoals uitjes en producten om te reviewen. Daar ben ik erg dankbaar voor. Omdat sommige spullen uit de goodiebags of na de review in de kast zijn blijven staan, wil ik deze graag geven aan iemand die een minder goed jaar heeft gehad. Wat ik precies in het pakket doe, houd ik nog even als verrassing en is ook afhankelijk van de gezinssamenstelling van de ontvanger.

Christmas Spirit Giveaway 2019

Vorige week ben ik maar eens goed aan het opruimen gegaan. In mijn kantoor, onder mijn bureau, in de kasten en goodiebags vond ik van alles om een mooi verrassingspakket samen te stellen. Zo heb ik verzorgingsproducten, knutselspulletjes, spelletjes en speelgoed voor jongens en meisjes, en baby- en zwangerschapgoodies. Het is een veelzijdig pakket dat bestemd is voor iemand die, of een gezin dat, het dit jaar echt verdient. Maar ik doe dit niet alleen. Ook de mamabloggers Miriam van MeerVanMir, Marjolein van Olivette, Lisette van Lisette Schrijft en Yvonne van Vega Lifestyle stellen een pakket samen. Je kunt dus ook op hun blogs deelnemen en zo meer kans maken op een verrassingspakket voor jouw dierbare.

Wie geef jij op?

Christmas Spirit Giveaway 2019

De spelregels van de Christmas Spirit Giveaway 2019 zijn wel een beetje anders dan je misschien gewend bent. Je kan namelijk niet voor jezelf meedoen, maar alleen voor een ander.

Meedoen kan helaas niet meer. De actie is gesloten

Ook meedoen als gever?

Ben jij ook een blogger en wil je ook meedoen, dan kan dat. Dit doe je door ook een Christmas Spirit Giveaway 2019 verrassingspakket samen te stellen en deze actie te delen op je eigen blog. Heb je zelf geen blog, maar wil je wel iemand ergens blij mee maken? Ook dat kan en ik wil je daar zeker bij helpen. Dus mail mij gerust en dan kijken we hoe we dat kunnen organiseren.


De uitgelichte afbeelding is van Shutterstock

Spread the love

54 thoughts on “Christmas Spirit Giveaway 2019 | Wie gun jij een kerstpakket?

 • Stephanie Hendriks says:

  Ik zou het mezelf en m’n zoontje gunnen . Zoveel ellende met m’n gezondheid in januari weer n operatie en moeten nu rondkomen van n WIA uitkering

 • elisabeth maria martina says:

  wat een ontzettend lief gebaar, verras mijn moeder maar met dit prachtige exemplaar, wat een schitterend cadeau voor haar 90e jaar

 • Voor mijn zoon met een autismespectrumstoornis die als orderpicker en heftruckchauffeur bij Vivara in Vierlingsbeek werkt en dubbel zó hard werkt om te bewijzen dat zijn beperking géén negatieve gevolgen voor het verrichten van dit werk geeft

 • Voor dochter Marith
  Die een moeilijke tijd achter de rug heeft
  Met mantelzorg bij haar schoonmoeder en haar eigen gezondheid
  Hopelijk kan ze met een glimlach dit jaar afsluiten
  En word volgend jaar haar jaar
  Dat verdient ze

 • Ik doe graag mee voor onze lieve vriendin Karen De Jong. Sinds kort staat ze er alleen voor met haar zoontje Lucas en is bezig met een nieuw huisje en op zoek naar een nieuwe baan. Dat 2020 je veel moois en liefde mag brengen!

 • I Brinkhuis says:

  Mijn zus verdiend het echt. Zwaar jaar achter de rug.Haar man op jonge leeftijd al in een verzorgingshuis, zodat ze er alleen voorstaat met haar 3 kinderen. Gun haar iets leuks met de feestdagen.

 • Nicole Wanten says:

  De beste Opa van de wereld Gijs Ravenstijn, 2019 is voor hem slecht begonnen en eindigt in mineur omdat hij kerst de eerste keer na 10 jaar zonder zijn kleindochters moet vieren en Angel, Miley en Lexie zijn zijn alles….ondanks dat het een moeilijk jaar was voor hem zonder zielig te moeten doen, heeft hij nooit geklaagd of gezaagd daarom gun ik hem een extraatje❤️

 • Amanda Gout says:

  Ik doe mee voor mijn allerbeste vriendinnetje (moeder van 3 kids ; jongen 1,5 jaar, meisje 5 en jongen 8). Net gescheiden, hoop ellende gehad….zou heel goed terecht komen!

 • Wat een mooie actie! Erg lief van jullie. Ik hoop dat het bij een gezin terecht komt die het goed kan gebruiken. Ik weet zo snel niemand dus sla deze over.

  • Marieka waalwijk says:

   Ik doe heel graag mee voor mijn vader,die altijd voor iedereen klaar staat.hij helpt iedereen in de buurt,doet de tuin voor meerdere buren.zelf heeft hij het niet breed en toch geeft hij nog weg wat hij heeft.

 • Ipie Oudshoorn says:

  Wat een super lieve actie! Ik doe graag mee voor mijn lieve vriendinnetje Jantine, die na een hoop ellende eindelijk haar leventje (en daarmee ook die van haar 4 jarige zoontje) op de rit heeft. Alleenstaande moeder zijn is niet altijd gemakkelijk, vooral als je daar zelf niet voor gekozen hebt. Zij verdient het om even in het zonnetje gezet te worden!

 • Elise Horsten says:

  Ik wil graag meedoen voor mijn zusje Claire, mijn 2 lieve neefjes en hun vader. Zij hebben een maandje geleden een gigantisch lekkage in huis gehad door de zware neerslag en een buis die tussen de muren losgeschoten is. Daar hebben ze een week lang enorme ellende van gehad (lees: schade en onkosten) en dat terwijl de speelkamer net af was. Niet erg fijn als je 2 jonge kinderen hebt en allebei keihard werkt.
  Daarom vind ik dat zij het dubbel en dwars verdienen.

 • Wat een ontzettend lief gebaar van je!
  Ik zou heel graag mijn ouders opgeven. Ze hebben sowieso al geen makkelijk leven gehad, maar elke keer als je denkt; er kan niet meer bij, komt er nog meer bij. Lichamelijk gezien wordt het steeds minder, met fibromyalgie voor mijn vader en hartproblemen en verminderd zicht voor mijn moeder zijn sommige dingen lastig. Maar toch staan ze altijd voor iedereen klaar! Nooit doet iemand een vergeefs beroep op ze. Ook zorgen ze nog voor mijn broertje met verstandelijke beperking en autisme die nog thuis woont.
  Naast de lichamelijke problemen, zijn er de financiële problemen. Ze moeten rondkomen beneden minimum en vallen helaas overal net buiten. We proberen ze te helpen waar mogelijk, maar vanwege hun gevoel van trots is dit lastig.
  Nu de kerstdagen in zicht zijn merk ik dat ze er niet meer zo zorgeloos van kunnen genieten als vroeger. Ik gun ze daarom zo ontzettend een zorgeloze kerst met eindelijk weer een prachtig kerstpakket! Even geen zorgen, maar even puur genieten!

 • Patricia Lubbertje says:

  Ik gun mijn mantelzorgster dit pakket. Ze doet zo veel voor mij en mijn kinderen. Zelfs nu ze hoog zwanger is helpt ze mij met van alles en nog wat.

 • Gun het mijn kinderen. Wij hebben een boerderij in Brabant en zoals de media op het moment wel laat horen zijn het voor de veeboeren moeilijke onzekere tijden in verband met stikstof, vergunningen en toch al laag inkomen. Dat onzekere voelen kinderen en daarom gun ik ze een Christmas Spirit Giveaway

 • Claudia Diependaal says:

  Ik loot graag mee voor mijn dochter Lesley! Lesley is van mijn partner en heeft bij haar moeder geen leuke jeugd gehad. Ze heeft hier PTSS aan overgehouden en na een scheiding in januari, heeft ze vorig jaar al heel veel aan zichzelf gewerkt. Alleen de wachtlijsten zijn super lang dus echt begonnen met verwerken zat er nog niet in. Ze zegt al jaren mama tegen mij en haar kindjes oma. Ze verdienen het! Even een hart onder de riem, en dan volgend jaar er weer tegenaan. Het kan alleen maar beter er op worden!

 • Erika panjer says:

  Zou daar zeker een gezin voor willen opgeven.
  Die verdienen wel een extraatje deze maand.

  Samenstelling papa mama dochter 1,5 jaar en zoon 5 jaar

 • Ik Zou zeer graag mijn mama hiermee verrassen. Ze krijgt bijna nooit cadeautjes. Ze staat altijd voor iedereen klaar ook al gaat het minder goed, ze zal re altijd zijn. Ze verdient dit echt!!

 • Ik zou het mijn vrouw gunnen. Afgelopen juni ia zij via een spoedkeizersnede bevallen van onze dochter Floor. Helaas knapte zij niet op & moest ze een dag erna een hartoperatie.Nu is zij op aan het knappen, maar daarom wil ik haar graag verrassen.

 • Marianne van den Hoek says:

  Ik zou het super vinden als er een pakketje naar mijn vriendin in Amsterdam gaat. Zij heeft mij heel vaak geholpen met het oplossen van mijn problemen, daar ben ik haar heel dankbaar voor.

 • Wat een lief gebaar. ik doe graag mee voor mijn ouders. Die staan letterlijk dag en nacht voor ons klaar. Dit jaar wat tegenslagen gehad zelf waarbij ik hun hulp heel goed kon gebruiken en ze waren er dan ook altijd zodra ik alleen al zei dat het even niet lukte. Superlief. Mijn moeder is wel erg van anderen verrassen, dus ze zal het speelgoed wel verdelen onder mijn kids weer (heb ik er zelf ook nog plezier van) en de babyspullen aan ons wondernichtje. Zo krijgt straks iedereen iets voor kerst 🙂 Kerst vieren we dit jaar weer met onze (kleine) familie bij ons zodat we iedereen kunnen bedanken voor het afgelopen jaar en een cadeautje erbij maakt het nog leuker.

 • Joline Blommers says:

  Lieve mama’s liefste,

  Ik gun dit pakket aan mijn moeder, omdat ik afgelopen jaar ontzettend veel hulp van haar gekregen heb nadat ik, onverwachts alleenstaande mama ben geworden van een prachtige zoon! Zij verdiend dit daarom ook want ook haalt ze regelmatig bijvoorbeeld mijn oudste zoon uit school als mijn jongste nog slaapt of kookt ze eten voor ons… ze heeft in haar huis allemaal leuk speelgoed voor de kids en de kinderen blijven regelmatig even bij haar zodat ik dan weer even kan opladen…

 • Ik doe heel graag mee?. Mijn hele leven is altijd in de knoop geweest mijn ouders gingen vroeg uit elkaar daarna werd mijn vader alcoholist daar bleef het niet bij de volgende jaren werd ik lang mishandeld en misbruikt?. Dit heeft mij jaren lang gekost om dit te verwerken met daarbij automutilatie en eetstoornissen?. Momenteel gaat het heel goed ik leef met mijn moeder en stiefvader en mijn broertje en vriend?. Momenteel ben ik zwanger en heb het niet heel erg breed?. Het zou dus geweldig uitkomen om een mooi pakket te winnen❤️. Op naar een heel mooi 2020?? waarin ik en de rest weer de goede kant opgaan en een lief kleintje erbij krijgen ik kijk er heel erg naar uit ?

  Liefs Eva ✨

 • Mijn zoon, hij heeft heel erg zijn best gedaan op school en dat is te zien aan zijn resultaten. Heel trots op hem. Zou super zijn als ik het leuke pakket voor hem win.

 • Tof! Ik doe heel graag mee voor een gezin op mijn werk. Komen uit een land in Afrika, wonen pas 2 jaar in NL, met 5 kinderen en hebben niet veel. Kinderen doen het heel goed op school. Vooral de oudste kinderen zijn heel leergierig. Ik gun ze gewoon een extraatje.
  Zij hebben geen Facebook, dus taggen lukt niet.

 • Hannah Kagenaar says:

  Ik wil dit wel winnen, omdat ik dan mijn lieve overbuurvrouw blij kan maken. Zij past altijd met veel liefde op onze katjes en zo ook in de kerstvakantie. Wij zijn haar zo dankbaar, ook omdat ze het niet alleen bij de poezen voeren laat, ze geeft ze volop aandacht. Ze is zo’n lieve vrouw die ik graag voor kerst iets extra gun ☺️ Zij heeft zover ik weet geen social media, dus taggen zal lastig gaan, maar ik heb haar dochter getagt!

 • Jody Cremers says:

  De meest sfeervolle & gezellige periode van het jaar ligt in ons vooruitzicht,
  Uitgebreid en bijzonder lekker eten met vrienden en/of familie bij kaarslicht! ??
  Ik hou onwijs van deze tijd van het jaar,
  Alhoewel vele mensen hebben het in deze periode juist ontzettend zwaar.
  Zij voelen zich eenzaam of missen een persoon in hun leven,
  Juist aan deze mensen wil ik in deze tijd extra liefde geven. ❤
  Mijn tante is zo’n persoon die de decembermaand vreselijk vindt,
  zij heeft geen man en geen kind.
  Ik gun mijn tante daarom dit geweldige presentje,
  Want juist zij verdient met de feestdagen een heerlijk verwenmomentje!

 • Super leuk dat er een giveaway is. Ik doe graag mee voor mijn moeder. Het jaar is bijna voorbij en ik wil haar in het zonnetje zetten. Veel succes met het kiezen van een winnaar en alvast een fijne kerst!!

 • Het zou prachtig zijn als jullie m’n allerliefste dochter zouden willen verrassen.
  Met zo’n mooi kerstpakket dat zo goed bij haar zou passen.
  Ze is een jonge moeder met een dochtertje van 2 en een zoontje van 3 jaar.
  Ze zijn echt een geweldig paar.
  Daarbij werkt ze in de week ook nog eens 4 en soms 5 dagen
  En als er iets is kan je haar altijd om hulp vragen.
  MN dochter staat echt voor iedereen klaar.
  Ik ben heel erg trots op mijn kleinkinderen en op haar.
  Elke maand kan ze net aan rond komen
  Zo’n prachtig kerstpakket is dan ook zeker iets waar ze alleen maar van kan dromen.
  Tot slot wil ik alle mensen
  Alvast hele fijne feestdagen en een gelukkig en gezond Nieuwjaar toewensen.
  Groetjes van een hele trotse moeder en oma

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.