Weekoverzicht | Never a dull moment week 42 waarin er hard gewerkt werd en genoten van de herfstzon

Voor ons een rustig weekje, waarin ik veel moest werken, maar we ook genoten van de mooie herfst zon. Volgende week hebben wij herfstvakantie en het is te hopen dat we dan ook nog even van dit mooie weer mogen genieten. Wat we verder nog deden deze week is hier te lezen. Veel plezier!

Zondag 14 oktober

Het herfstzonnetje scheen al lekker toen we naar de Yogales reden. Omdat een vriendinnetje gisteren spontaan was blijven slapen, hadden we deze week al weer 3 kindjes bij ons. Vandaag maakte ze mooie herfst mandala’s.

Na de Yogales brachten we het vriendinnetje weer naar huis en reden zelf door naar de Julianatoren. Maar niet zonder de Halloween kostuums, want het hele park was lekker griezelig omgetoverd. Het weer was echt prachtig en de meiden konden heerlijk lekker zelf spelen in het park. Wij vonden een plekje on het Picknick Bos in het zonnetje. 

Lees ook; Kom lekker Griezelen in de Julianatoren

Maandag 15 oktober

De laatste week voor de Herfstvakantie is begonnen. En dat betekent dat we allemaal nog even aan de bak moeten. Ook ik ben de hele dag in het ziekenhuis aan het werk geweest. Hierdoor miste ik helaas wel het mooie weer. ’s Avonds liet ik ook de sportles gaan. Ik heb al tijden last van mijn bekken met uitstraling naar mijn kuit. De Body Shape les leek mij daarom niet zo verstandig.

Dinsdag 16 oktober

Ik begon de dag lekker met een ontbijtje voor mezelf. Omdat ik de rest van de week moet werken en vroeg moet starten, besloot ik het vanochtend even rustig aan te doen.

Het was prachtig weer, dus zocht ik een lekker plekje in de tuin om eens mijn mailbox op te ruimen en wat blogs voor te bereiden. Nadat de meiden uit school waren, gingen zij buiten ook lekker aan de slag met slijm maken. 

Snel maakte ik nog wat te eten voor de kinderen en Papa’s Liefste klaar, want zelf ging ik uit eten met de Oudercommissie van de KVD/BSO. Een aantal moeders namen na jaren afscheid en dat wilde we daarom afsluiten met een hapje en een drankje.

Vanwege het mooie weer konden we heerlijk nog een tijdje op het terras zitten. Het was reuze gezellig en we hebben ook heerlijk gegeten.

Woensdag 17 oktober

Vandaag was het een druk dagje in het ziekenhuis. Daarom moest ik ook ’s middags werken en haalde tussendoor de meiden op. Gelukkig vonden zij het geen probleem. Met een kleurboek en de Nintendo Switch vermaakte ze zich prima. 

Ook konden ze mij mooi even helpen en was er taart! Vandaag ronde we namelijk het eerste onderzoeksjaar van de 2e groep af. Een mijlpaal en dus zeker taart-waardig.

Gelukkig hadden we ook nog even tijd om naar de stad te gaan. De meiden hadden nieuwe winterschoenen nodig. Kleine Zus had meteen haar paar gevonden, maar voor Grote Zus was het wat lastiger. We gingen daarom voor haar zonder schoenen weer naar huis. 

Donderdag 18 oktober

Kleine Zus ontwikkelt steeds meer haar eigen kleding smaak. Ze is gek op haar hoge sokken en shorts. Ook heeft ze haar hoed weer gevonden. Ik moet er wel een beetje om lachen en hoop dat ze heel lang lekker haar eigen ik blijft.

Terwijl de meiden naar school gingen, ging ik even langs bij de fysio om mijn bekken weer een beetje recht te laten zetten. De pijn in mijn been wordt steeds erger. De vorige keer had ik na een paar dagen nergens meer last van, dus daar hoop ik nu weer op. 

Na de fysio had ik overleg met mijn dietisten collega’s. Dit duurde een uurtje en op weg naar huis appte ik Miriam dat ik er aan kwam. Samen zouden we namelijk ook nog even langsgaan bij de persdag van Miss Publicity in Amsterdam. Hier hadden ze een aantal van hun klanten uitgenodigt die onze zintuigen gingen prikkelen. Zo was er onderandere alcoholvrije La Source wijnen en gin tonic, Kraken Rum, hele bijzondere parfum luchtjes in The Library of Fragrance, mijn favorite ontbijtgranen van Lima Food, Yogi tea, sneakers van Xsensible en tutu rokken uit The TuTu Shop

We werden verder nog getrakteerd op een heerlijke taart van Dudok en lunch van Lebkov. Gelukkig waren we mooi op tijd weer terug om de meiden van school te halen. We fietsen nog even naar de stad om de telefoon van Grote Zus bij de reparatie op te halen. Bij het plaatsen van een nieuw schermpje was het niet helemaal goed gegaan en deed de rechterkant van het scherm het niet helemaal goed. Gelukkig wilde ze het zonder extra kosten repareren. We gingen nog even bij de Wibra naar binnen voor hoge sokken, maar kwamen voor beide dames naar buiten met een compleet nieuw outfit.

Vrijdag 19 oktober

De lucht kleurde prachtig toen ik alweer vroeg in Katwijk aan het werk ging. Het was een rustig dagje gelukkig en het weekend begon lekker snel. Thuis hadden de meiden ook vakantie en die begonnen wij met een filmavondje met Wreck-it Ralph op Pathe Thuis.

Zaterdag 20 oktober

Voor vandaag was de agenda helemaal leeg. Grote Zus ging naar scouting (alleen) en ’s middags kwam haar vriendinnetje spelen en zou ook blijven slapen. Samen met de buur-kinderen vermaakte ze zich prima. Tot dat Grote Zus een deur tegen haar hoofd kreeg en ik iedereen naar buiten stuurde.

Donderdag hadden we ook nog online een nieuwe outfit voor de winter uitgekozen bij SchattigeBabyKleertjes.nl. Anders dan de naam doet verwachten hebben de kleding tot maat 134/140. We hadden het donderdag bestelt, vrijdag in huis en zaterdag natuurlijk aan! Dit setje was helemaal zelfstandig door Kleine Zus bij elkaar gezocht.

De meiden maakte ’s avonds heerlijke spaghetti voor ons klaar. Terwijl Papa’s Liefste een avondje in de stad had, keken de meiden naar Annie en gingen daarna lekker slapen. Morgen weer vroeg op voor de Yoga.

Wat zijn jullie plannen voor komende week? Hebben jullie Herfstvakantie of is deze alweer voorbij?

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.