Speel in je eigen band met de Tweet Beats

Muziek maken is leuk voor jong en oud. Veel kinderen spelen dan ook zelf een instrument of hebben in de speelgoedkist wel een instrument liggen. Maar wat is er nou leuker om je eigen band te hebben. Met de Tweet Beats kun je deze geheel samenstellen. De vrolijke vogeltjes hebben elk een hun rol in de band, afhankelijk van de tak waarop ze zitten. Zo zijn er heel veel combinaties mogelijk en zorgt dat voor veel muziekplezier.

Speel in je eigen band met de Tweet Beats

Spielwarremesse Tweet Beats

Begin dit jaar bracht ik samen met Linda van Mamaliefde een bezoek aan de speelgoedbeurs in Neurenberg. Dit is de grootste speelbeurs in de wereld. Hier mochten wij alvast een voorproefje nemen op het speelgoed dat er aan komt. Nu ruim een half jaar later, zie ik dan ook diverse speeltjes in de speelgoed winkels verschijnen. Een van de leukste dingen die ik toen heb gezien is nu ook verkrijgbaar – de Tweet Beats van Identity Games.

Tweet Beats

De Tweet beats zijn kleine vrolijke vogeltjes met hun eigen muziek voorkeur. Zo is daar Jenny uit de Girl Band, Reggae Strandbal Bobbie, The Kid uit de Boy Band en Rapper MC Jay. Ze zingen allemaal hun eigen wijsje, maar spelen ook in hun eigen stijl de bas, drum of nemen plaats in het achtergrond koor. De plekken van de band worden bepaald door de takken van hun boom. Verwisselde vogeltjes en ontdek zo steeds nieuwe melodieën.

Tweet Beats

Uitbreiding

In het basispakket krijg je de muziekboom en de bovengenoemde vogeltjes. Maar de Tweet Beat familie kun je  steeds groter maken door vogeltjes toe te voegen. Zo is er al C.H.I.P. (Electro Dance), Beaty (Break Dance), Diva (R&B) en Pingy (Klassiek) verkrijgbaar. Samen met de 4 andere vogeltjes zijn er dan maar liefst meer dan 4000 verschillende deuntjes. Je kunt je wel voorstellen dat je zo steeds weer tot nieuwe verrassende band combinaties komt.

Tweet Beats uitbreiding

Wat vonden wij ervan?

Zoals ik al schreef vond ik dit een van de leukste ontdekkingen op de Spielwarenmesse van afgelopen jaar. We hebben daarom het startset cadeau gedaan aan Kleine Zus toen ze vorige maand jarig was. Ze ging er meteen mee aan de slag en combineerde de vogeltjes voor steeds een ander vrolijk deuntje. Ze speelt er niet steeds heel lang mee, maar wel vaak zet ze hem even aan voor de gezelligheid. Ook bijhaar vriendinnetjes spreekt de vogelboom tot de verbeelding en spelen ze er allemaal graag even mee. En dat geldt ook voor de grote mensen hier in huis 😉

Wij zullen de andere vogeltjes zeker gaan tegen komen op de verlanglijstjes van de meisjes!

Wilde jij vroeger ook in een bandje spelen?

Samenwerking
Spread the love

8 thoughts on “Speel in je eigen band met de Tweet Beats

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.