Weekoverzicht | Fotoblik week 20

weekoverzichtEen heerlijke week met een extra daagjes vrij door Pinkstermaandag. Dat gaf de week een hele ontspannen start, maar ook het gevoel dat je een dag achterloopt op alles. We deden weer veel leuke dingen deze week zoals een uitje naar de Appelparade, Campina Open Boerderijdag, de speeltuin, de speel-o-theek en gisteren waren we bij Summerjazz. Grote Zus ontving ook nog een echte liefdesverklaring!


zondag 15 mei 2016
Heerlijk een ochtendje in pyjama doorgebracht. Aan het einde van de middag begon het toch wat te kriebelen en zijn we op pad gegaan. Het weer was wat wisselvallig, maar af en toe brak de zon toch wel lekker door. We gingen naar de Appelparade op landgoed de Olmenhorst. Daar vind je leuke markt, workshops en lekker eten. Terwijl de kinderen speelde in de speeltuin en sprongen op het luchtkussen, struinde wij de markt af. We sloten af met een lekker zelfgemaakt appel/peren ijsje. Altijd weer een leuk uitje Volgend jaar zijn we er weer bij.
IMG_5682 IMG_5702 IMG_5706

maandag 16 mei 2016
Vandaag lekker een dagje extra vrij, want het is 2e Pinksterdag. Het weer was lekker buiten en Grote Zus wilde liever met haar vriendjes en vriendinnetjes buiten spelen, dus gingen we zonder haar op pad. Eerst bezochten we een Fair Markt en daarna reden we door naar de Campina Open Boerderijdag. We waren eigenlijk al wat laat, maar Kleine Zus kon nog wel overal in en op klimmen. Van strobalen hadden ze een glijbaan gemaakt, ze mocht in de traktor zitten en ze kon zelfs nog geschminkt worden. Groot feest dus. Terug in de auto was ze ook binnen 3 minuten vertrokken naar dromenland.
IMG_5758 IMG_5731 IMG_5749
IMG_5755 IMG_5744 IMG_5771

dinsdag 17 mei 2016
Vandaag was het weer een gewone doordeweekse dag, maar door de vrije dag van gisteren, toch wat in de war. Het weer viel uiteindelijk erg mee, waardoor ik na school met de meiden lekker naar de speeltuin ging. Maar na een valpartij van de glijbaan en de schommel was, de lol er snel af. Kleine Zus (van de glijbaan gevallen) was zelfs niet meer te troosten met een ijsje.
’s Avonds ging ik naar de tweede Facebook Marketing workshop. Was weer zeer leerzaam en veel nieuwe dingen gehoord om mee aan de slag te gaan.
IMG_5797 IMG_5798 IMG_5801

woensdag 18 mei 2016
Vanochtend gewerkt in het ziekenhuis en daarna Grote Zus van school gehaald Het was weer tijd voor een bezoekje aan de speel-o-theek. Dus dat betekende dat we eerst alle stukjes weer moesten zoeken. Altijd en stress momentje, helemaal als Grote Zus een grote doos Playmobiel heeft geleend…. wonderbaarlijk was hij nog helemaal compleet.
Thuis gekomen vonden een heuse liefdesverklaring voor Grote Zus bij de voordeur. een mooie rode boksballon me een lief briefje. Natuurlijk moesten we iets moois terug sturen en hebben we een hartjes doosje gevouwen. Na wat kleuren en versieren met stickers kon hij worden bezorgd. Heel schattig <3
liefdesbrief IMG_5834

donderdag 19 mei 2016
Vandaag een dagje thuiswerken, opruimen, schoonmaken etc etc. Kleine Zus en ik namen bij de lunch een lekkere bak met fruit. Kiwi is nog een lastig woord en Kleine Zus noemt het daarom maar bikini 🙂

IMG_5839
vrijdag 20 mei 2016
Gewone werkdag en verder ook geen bijzondere avondturen. Papa’s Liefste kwam pas heel laat thuis van zijn werk, dus om het weekend in te luiden, trok ik een flesje wijn open. Geen idee waar ik die vandaag had. Na even google, bleek het een fles van het toch niet zomaar een slobberwijntje te zijn, maar een fles van bijna €20. Hij smaakt in ieder geval erg lekker en ik had er ook nog een stukje heerlijke chocolade bij van Ridiculously Good
IMG_5867

zaterdag 21 mei 2016
Een volle agenda voor vandaag. Na de balletlessen gingen we namelijk naar SummerJazz Festival. Ik had kaartjes gewonnen bij Kidsproof Leiden en ik zou voor hun ook even hun spandoeken afgeven bij het kinderdorp. Naast de muziek, de food trucks en ander activiteiten op het grote veld, was er namelijk ook een speciaal kinderdorp opgezet. Volwassen mochten eigenlijk daar niet naar binnen, maar voor mij maakte ze een uitzondering, zodat ik de spandoeken kon ophangen. De meiden kregen een kinderpaspoort en daarna waren er uiteelopende activiteiten waar ze aan mee konden doen Er was een silent disco, schminken, zelf een tas maken uit oude lappen stof en allerlei circus activiteiten. Terwijl de meiden zich daar vermaakte, namen wij een kijkje op het grote veld. Helaas was er op dat moment geen optreden op het grote podium, waar wel een dansoptreden midden op het veld. We aten een lekker burger, dronken een biertje en moesten toen al wel weer terug naar de meiden. Dat hadden we goed aangevoeld, want halverwege werd ik gebeld door een moeder dat Kleine Zus hard moest huilen en Grote Zus haar gevraagd had mij even te bellen. Goed van Grote Zus dat ze het zo had aangepakt. Na Kleine Zus getroost te hebben, aten we nog wat poffertjes en op naar de volgende afspraak. We hadden namelijk ook nog een kinderverjaardag.
En alsof dat nog niet genoeg was deed Papa’s Liefste die avond ook nog mee aan een 5K lichtjesloop door de stad. Helaas moest ik thuisblijven met de meiden in bed en kon hem niet aanmoedigen. Ik nam dus nog maar een glaasje van die lekkere wijn en een chocolaatje.
IMG_5898 IMG_5887 IMG_5879
IMG_5910 IMG_5906 IMG_5925

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.