My Jewellery Moederdag 2022

Laat je moeder schitteren op Moederdag met My Jewellery

Voor veel moeders een dag om naar uit te kijken, Moederdag. Vandaag hoef je even niets te doen en zullen je kinderen (en man) je helemaal in het zonnetje zetten! Dus doe je voetjes maar omhoog, geniet ervan. Laat je vandaag maar lekker verwennen met een ontbijtje, extra knuffels en misschien wel een mooi cadeautje.

Moederdag – 8 mei

Elk jaar op de tweede zondag van mei is het Moederdag. De dag waarop alle moeders in het zonnetje gezet worden. Dit verdienen ze dan ook zeker, want het leven van een moeder gaat niet altijd over rozen. Natuurlijk is het worden van moeder een van de mooiste dingen in je leven en helaas niet aan iedereen gegeven. Maar als je eenmaal moeder bent, sla je af en toe zuchtend de handen voor je gezicht. Bergen was, 24/7 aan het opruimen en politieagentje spelen en oneindige monden om te vullen. Je doet het met liefde, maar af en toe vergeet je jezelf een beetje. Hoe fijn is het dan dat het eens per jaar Moederdag is. Even een dagje waarin jij in de watten wordt gelegd, met een ontbijtje (op bed), geen huishoudelijke taken en misschien zelfs wel een mooi (zelfgemaakt) cadeautje. Natuurlijk moet jezelf ook niet vergeten om je eigen moeder ook even in het zonnetje te zetten.

Laat je moeder stralen

Ook bij My Jewellery zijn ze de moeders dit jaar niet vergeten. Want welke moeder houdt er nu niet van om een mooi sieraad als Moederdag cadeau te krijgen. In de webshop vind je een speciale pagina vol met leuke cadeautips. Ik geef je meteen een aantal mooie tips, om te krijgen of om te geven dit jaar.

Mother & Daughter cadeautje

De uitspraak Twinning is Winning hoor je regelmatig en hoe leuk is het om samen met je dochter of moeder dan ook een zelfde sieraad te delen. Op deze manier zijn jullie samen altijd een beetje verbonden met elkaar. Bij My Jewellery vind je de Forever Connected serie. Deze sieraden zijn verkrijgbaar in goud, zilver of een combinatie ervan. Zo kan iedereen zijn favoriete kleur dragen.

Ook leuk zijn de speciale Mother & Daughter armbanden van My Jewellery. In deze set vind je een armband met een rondje, waaruit een hartje is gesneden en een armband met dit hartje. Ze passen dus precies in elkaar. Ook voor de allerkleinste dochters is er een Mother & Daughter minisetje, met een mini armbandje dat op zijn kleinste formaat een diameter van 7 cm heeft en verstelbaar is. De armbandjes zijn ook los verkrijgbaar.

Gepersonaliseerd cadeautje

Het geven van een persoonlijk cadeautje is altijd leuk, vandaar dat je bij My Jewellery verschillende sieraden vindt met een persoonlijke touch, zoals de letter van haar voornaam of haar sterrenbeeld. Zeker de sieraden met je Zodiac Sign, zijn volgens mijn dochters zeer hot en gewild.

Er zijn meerdere opties mogelijk, zo zijn er bedeltjes los verkrijgbaar, maar ook samen aan een armband of ketting. Ook zijn er ringen en oorbellen verkrijgbaar en uiteraard weer in de keuze goud of zilver. Deze letters zijn natuurlijk ook leuk te combineren met alle letters van de namen van de kinderen.

Selfcare cadeautje

Omdat moeders zich nog wel eens verliezen in het helpen van andere, is een selfcare cadeautje op Moederdag altijd een goed idee. Even een momentje en aandacht voor haarzelf. Ook daarvoor heeft My My Jewellery een paar leuke cadeautips. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Beauty giftbox. Deze giftbox bevat de drops of glow, mascaraduo eyeliner & essential eyeshadow & brow palette.

Ook vind je in de shop verschillende heerlijk parfums, allemaal vegan & cruelty free. Alleen de flesjes zijn al een cadeautje om te geven. En vind je het moeilijk om de juiste geur te vinden, dan helpt My Jewellery je graag met de Parfum finder. Doorloop een aantal simpele vragen en ontdek welke parfum jouw perfecte match is voor jouw moeder!

Win €50 shoppingmoney bij My Jewellery is gesloten

Met dank aan My Jewellery mag ik een €50 shoppingmoney verloten, om iets moois voor je moeder te kopen of gewoon lekker voor jezelf. De winnaar is

 • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

90 thoughts on “Laat je moeder schitteren op Moederdag met My Jewellery

 • elisabeth maria martina says:

  poetsen laat ik graag liggen
  ik laat me liever in de watten leggen op moederdag zeker als ik zo’n mooi kado winnen mag

  • Super gaaf al deze mooie sieraden;)
   Die zodiac sign?? is eigenlijk niet te doen, ze zijn zo leuk al de sieraden!
   Ik probeer met Moederdag toch echt niet ons huis te zuigen, dat klusje laat ik eens graag liggen. Doordat we een langharig hond hebben moet dit echt elke dag gebeuren, dit jaar niet. Goede tip;)

 • Ik doe heel graag mee. Ik ben zelf geen mama, maar verwen die dag graag mijn eigen mama, die dan heel graag op restaurant gaat. (niet koken en geen afwas) 😉

  • Wat een super leuke winactie is dit om er de allerliefste moeder mee te kunnen verrassen en op deze wijze nog eens extra in het zonnetje te zetten.
   Het koken en braden laat ik op deze dag maar wat graag aan mij voorbij gaan!!

   • Patricia Bouthisma says:

    Ik maak graag kans. Ik heb een hekel aan was opvouwen, dus die taak laat ik liever liggen. (Gelukkig vind mijn partner dit geen vervelende taak 😉

 • Ik doe mee. Ik heb nog nooit sierraden gegeven aan mijn moeder, dus dat is wel een goed idee. Oh en de keuken poetsen mag de rest doen op moederdag…

 • Echt een leuke actie! Kan ik mijn bonusmoeder mee verrassen. Eigenlijk doe ik op moederdag vrij weinig nog. Mijn man en liefzoon vinden dat dat mijn rustdag is, dus ik krijg koffie, lekkere broodjes. En ik mag een film uitkiezen die we samen kijken. Helemaal te lief

  • Priscilla says:

   Op moederdag laat alle taken eventjes liggen en laat ik ze zijn voor wat ze zijn omdat het doorbrengen van een dag zonder zorgen, regeltjes en deadlines voor heerlijke quality time zorgt voor en met hele gezin. (Het meest blij ben ik trouwens wel wanneer ik een dagje niet hoef te strijken.)

   Mijn moeder is dit jaar trouwens jarig op moederdag, dus dit jaar brengen we ook wat tijd door met oma. Voor haar is het een extra speciale dag en ze verdient een mooie, blijvende herinnering aan dit soort momenten. Een mooi armbandje zou die taak perfect kunnen verrichten.

 • Oh wat een leuke actie! Ik wil graag mee doen voor mijn vrouw. M’n dochtertje en ik wachten al 2 maanden op een cadeautje wat we hebben besteld via een site… een reserve cadeautje zou zeker geen kwaad zijn, voor het geval ze niet komen opdagen ?

  • Marjan Zuid says:

   De vaatwasser inruimen wil ik graag skippen. Maar ik denk niet dat gaat lukken. Want ik pak de vaatwasser veel efficiënter in, zodat alles ook heel blijft.

 • Wauw ? wat een leuke actie! Ik loot graag mee ?
  Wat ij het liefst laat liggen op moederdag? Alle huishoudelijke taken ? hahaha en dan het aller liefst wasopvouwen….

  • Priscilla says:

   Op moederdag laat alle taken eventjes liggen en laat ik ze zijn voor wat ze zijn omdat het doorbrengen van een dag zonder zorgen, regeltjes en deadlines voor heerlijke quality time zorgt voor en met hele gezin. (Het meest blij ben ik trouwens wel wanneer ik een dagje niet hoef te strijken.)

   Mijn moeder is dit jaar trouwens jarig op moederdag, dus dit jaar brengen we ook wat tijd door met oma. Voor haar is het een extra speciale dag en ze verdient een mooie, blijvende herinnering aan dit soort momenten. Een mooi armbandje zou die taak perfect kunnen verrichten.

 • Cindy Framke says:

  Wat een leuke actie! Ik kan helaas mijn eigen mama niet meer verrassen. Maar ik ben zelf ook een trotse mama. Dus ik doe graag mee voor mezelf. De taak die ik het liefste zou laten liggen? Hmm eigenlijk alles wel. Gewoon die dag even helemaal niets, heerlijk. Maar ik ken mezelf. Uiteindelijk ga ik dan toch weer dingen doen. Met 3 kinderen en een aantal dieren blijf je toch opruimen haha.

 • Jaaa, dat is een leuke winkel waar ik graag kom. Ze hebben daar geweldige sieraden en sieraden. Op Moederdag laat ik me graag verwennen door mijn zoon. Ik hoop dat ik niets hoef te doen 🙂 En we gaan natuurlijk ook bij mijn moeder op bezoek.

 • De prachtige juwelen van my jewellery daar besteld mijn dochter of ik voor haar regelmatig
  Nu heb ik haar door mijn gezondheid behoorlijk laten schrikken en helaas wordt dat niet beter dus zo’n prachtig moeder dochter sieraad zou ik graag willen winnen

 • Wil iemand even doorgeven aan mijn vriend dat ik op moederdag het liefst de hele dag geen luiers verschoon? Doe mij maar de badder- en speelmomenten. En de knuffelmomenten. En de voorleesmomenten.

 • Marja Legius says:

  Het liefste laat ik op Moederdag de was liggen. Op deze dag komt er toch wel weer extra was bij omdat we allemaal gezellig samen zijn dus doe ik het pas later. Ik zou graag mijn dochter en kleindochter verrassen met een mooi cadeau,

 • Normaal roepen/vragen mijn zoons altijd naar mij. Mama, waar ligt dit? Mama, mag ik dat? Mama, mama, mama! Op Moederdag stuur ik ze voor alles door naar papa.

 • Debby Koeman says:

  Heerlijk als man en kinderen eens een keer voor mij zorgen. Lekker ontbijtje op bed en de hele dag geen omkijken naar het eten. Soms wel moeilijk om me er niet mee te bemoeien, maar zo fijn als zij het een dagje van mij overnemen.

 • Koken, deze taak heb ik zo’n hekel aan, deze “sla” ik op moederdag extra over
  Als ik deze bon win, koop ik iets voor mijn lieve moeder, die net zo’n hekel aan koken heeft als ik…

 • Anne Bolijn says:

  Het ontbijt maken skip ik graag op Moederdag. En heerlijk wachten tot ik een lekker ontbijtje op bed krijg. Vorig jaar was het een boterham met pindakaas met een glas melk. Dit jaar zijn ze denk ik beter voorbereid.

 • Anita te Gussinklo says:

  51 weken per jaar verzorg ik op Zondag het uitgebreide ontbijt.
  Het zou leuk zijn als ik op Moederdag hiermee verrast word.

 • Wilma van 't Hof says:

  Moederdag is altijd op een zondag. En dat is de enigste dag in de week dat er bij ons zo goed als niks in huis wordt gedaan. De wasmachine heeft een dagje vrij. En ook de stofzuiger blijft op zijn plek. Welke taak ik zou laten liggen, kan ik niet zo 1, 2, 3 beantwoorden dus. Koken vind ik zelfs leuk om te doen. Zou het op 8 mei wel top vinden als ik mag beslissen welke tv-programma’s we kijken. En daar zal voetbal niet bij staan.

 • Charlotte says:

  De afwas want ik heb er een hekel aan. Dus met moederdag laat ik die taak aan mij voorbij gaan. Dan maak ik wel het lekkere eten en geniet ervan. Om het te proeven maar mijn man. Wordt opgezadeld met de eeuwige vaat. Terwijl mama met de kids lekker aan het boekjes lezen gaat. Een geweldige traditie die ik er zeker in hou. En ook beslist aanraad aan elke andere vrouw !!

 • Anneliese de Waal says:

  Mijn moeder houd niet van koken, slaat ze graag over ??.

  Ik doe erg graag mee voor haar ???, zou erg leuk zijn om haar hiermee te verrassen ?.

  Groetjes van Anneliese de Waal

 • Wat een fijne prijs! Ik laat het ontbijt verzorgen achterwege. Want dat brengen mijn jongens voor mij op bed. Zo schattig hoe trots ze dan zijn!

 • De huishoudelijke klusjes laat ik het liefst voor wat ze zijn, lekker niks ! niet koken . en mezelf een bakje koffie laten serveren.
  superleuk zijn die moeder- dochter kadootjes. ?

 • Ik doe graag mee, heb me ook aangemeld voor de nieuwsbrief.
  Het liefst doe ik de hele dag niks wat ook maar een beetje bij de (af)wasmachine in de buurt komt.

 • Jolanda says:

  Ik doe graag mee met deze leuke winactie. Zal er een mooi kado voor mijn moeder voor uit kunnen zoeken. Op moederdag laat ik het schoonmaken van de badkamer graag liggen.

 • Marian B says:

  Dat is een mooie prijs, iets moois uitzoeken gaat vast lukken! Op Moederdag laat ik alle huishoudelijke taakjes eigenlijk liggen, ik zorg ervoor dat alles voor de zondag netje is zodat ik die zondag ook echt kan genieten.

 • Marianne says:

  Moederdag is de enige dag per jaar dat ik echt helemaal niets in mijn eigen huis doe. Man en kinderen mogen heel de dag zorgen voor huishouden, een lekker maaltje en nog veel meer. En dat doen ze zonder gemopper.

  Bij mijn moeder steek ik op Moederdag wel de handen uit de mouwen.

 • melissa van stipdonk says:

  Strijken en dweilen; dat laat ik echt links liggen op Moederdag hoor. En het liefste ook nog koken en lekker gewoon eten bestellen!

 • Iris Bakker says:

  Ik ga niet koken op moederdag. Ik heb ook wel eens geprobeerd om de was niet te doen, maar die kwam verderop in de week natuurlijk dubbel en dwars terug

 • Erika Panjer says:

  Ik zou het liefst alles een x laten liggen maar helaas zal dat niet gaan maar een ontbijtje krijg ik meestal wel waarna ik de rommel weer mag opruimen dus op dit extraatje maak ik graag kans zodat ik toch een leuk cadeau voor mezelf kam scoren

 • Marijke says:

  Als moeder van 2 lieve kinderen doe ik veel met liefde, maar een dagje niet opruimen in huis is een taak die ik met liefde laat liggen, dagje zonder zorgen zou ook fijn zijn, maar dat zit er niet in helaas….

  Mijn moeder is helaas overleden, maar doe graag mee voor mijn ”2de moeder” José.
  De moeder van mijn beste vriendin Annelies beschouw ik als mijn tweede moeder… Het is een zorgzame lieverd en ken haar al tientallen jaren, zoveel mee gedeeld en ze was een goede vriendin van mijn overleden moeder.
  José verdient echt een verrassing. Zij woont op haar 93ste nog volledig zelfstandig, ondanks haar nare oogziektes. Ze heeft een hart van goud en staat altijd voor anderen klaar. Doet al jaren vrijwilligerswerk en dat ondanks haar eigen hoge leeftijd. Zou haar graag laten stralen met iets leuks van ”My Jewellery”, dat zou ze zo waarderen.

 • Welke taak ik het liefst laat liggen op moederdag: Is koken, maar natuurlijk ook het opruimen.
  Dat laat ik op zo’n dag liever over aan een ander.
  Heel graag doe ik mee voor die 50 euro shopgeld om een mooi juweeltje te kopen.
  Ik volg bloglovin en loot graag mee.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.