Onmisbaar voor je kleintje: een box met een fijn boxkleed

Onmisbaar voor je kleintje: een box met een fijn boxkleed!

Een boxkleed is onmisbaar voor in de box. Het zorgt ervoor dat je kindje heerlijk comfortabel in de box kan liggen maar het ziet er ook nog eens heel gezellig, knus en stijlvol uit! Er zijn namelijk boxkleden in veel verschillende soorten, maten en kleuren waardoor je altijd kan kiezen voor een kleed dat perfect past in jouw interieur. Een box in huis is al best groot en opvallend, daarom kun je er maar beter voor zorgen dat hij er een beetje leuk uitziet!

Wat zijn de voordelen van een box?

Een box is groot en neemt best veel ruimte in beslag in huis. Waarom zou je dan gebruik maken van dit meubel? Heb je het wel echt nodig? Wij vinden van wel! Als je eenmaal een box in huis hebt en je gebruikt hem, kun je gegarandeerd niet meer zonder!

De box is overdag ideaal om je kindje even in te kunnen leggen als je zelf even bezig bent, wanneer er bezoek is of, als je al oudere kindjes hebt rondlopen, je daarmee bezig bent. Soms kom je handen tekort om iedereen de aandacht te geven die ze nodig hebben. Daarvoor biedt de box echt een uitkomst! Zo kun je op elk gewenst moment je kindje even wegleggen maar is hij of zij toch nog lekker dicht bij je in de buurt. Zo hoef je je kindje niet naar het eigen slaapkamertje te brengen voor een dutje of wanneer je even bezig bent maar leg je je kindje gewoon lekker even in de veilige box. Voor iedereen, ook voor je kindje, wel zo gezellig! Zo mist je kindje niks van alle gezelligheid in huis en kun je zelf ook gemakkelijk je kleintje in de gaten houden.

Ook als je kindje wat ouder wordt is de box ideaal. Je kindje heeft in de box lekker de ruimte om vrij te bewegen, te spelen en te oefenen met omrollen. De box heeft hier voldoende ruimte voor en je hoeft je geen zorgen te maken over dat je kindje het hele huis doorgaat. De box biedt hier een veilige en comfortabele plek voor. Zeker als je er een fijn boxkleed in legt, zodat je kindje lekker zacht ligt!

Baby's Only boxkleed

Maak de box compleet met een lekker zacht boxkleed

Een boxkleed is onmisbaar in elke box. Het zorgt ervoor dat je kindje comfortabel kan liggen en spelen. Dit voelt veel fijner dan de harde ondergrond van de box! Ook zorgt het kleed ervoor dat de box er een stuk gezelliger uit ziet! Er is namelijk keus uit veel verschillende kleuren, printjes en andere varianten. Naast dat het kleed in de box kan worden gebruikt, kan het ook als speelkleed op de grond worden gebruikt. Multifunctioneel dus! Dit is ook ideaal voor als je ergens op bezoek gaat, een weekendje weg gaat of op vakantie bijvoorbeeld. Neem het kleed van de box mee en creëer overal een fijn speelplekje voor je kindje, waar je ook bent!

Veel boxkleden kunnen zelfs aan twee kanten worden gebruikt. Zo kan het gemakkelijk worden omgedraaid. Is de ene kant vies maar heb je nog geen tijd om het kleed te wassen? Draai het gewoon even om! De meeste kleden hebben een afmeting van 75 x 95 cm. Dit past in bijna elke standaard box. Heb jij een ronde box? Lees dan hieronder snel verder over een boxkleed rond!

Een ronde box in huis

Tegenwoordig zijn ronde boxen steeds populairder. En dat snappen wij! Het staat prachtig in huis, oogt niet heel groot en het biedt ook een heerlijk geborgen plekje voor je kindje. Speciaal voor ronde boxen bestaan er ook ronde boxkleden! Deze kleden zijn ook heel stijlvol, comfortabel en praktisch. Een echte eyecatcher voor in de woonkamer! Ook kan je een boxkleed heel goed naast de box worden gebruikt, door ze op de grond te leggen, om daar een fijn plekje te creëren!

Baby's Only boxkleed rond

Hopelijk heb je na het lezen van deze blog voldoende inspiratie opgedaan over alle verschillende boxkleden en de voordelen hiervan! En onthoud: maak je eenmaal gebruik van de box, dan kun je niet meer zonder een mooi speelkleed.

Spread the love

One thought on “Onmisbaar voor je kleintje: een box met een fijn boxkleed!

  • Diana van os says:

    Ja klopt een box neemt inderdaad best veel plaats in beslag , ik heb gewoon een boxkleed op de grond met speelgoed waar mijn dochtertje Alisha bijna 8 maanden op kan spelen tegelijkertijd leert ze kruipen .

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.