Hotel Transylvania: Scary Tale Adventures

Hotel Transylvania: Scary Tale Adventures game

Met heel veel plezier hebben wij gekeken naar alle vier de Hotel Transylvaniafilms. Deze animatiefilms gaan over een Draculafamilie die een hotel in Transsylvania runt en zijn erg grappig. Nu is er ook een game uitgekomen op PlayStation, Xbox, Nintendo Switch en pc; Hotel Transylvania: Scary-Tale Adventures. Verken klassieke sprookjeswerelden, neem het op tegen angstaanjagende vijanden en los duivelse puzzels op in deze gloednieuwe videogame met ieders favoriete personages uit de smashhit animatiefilms! Die wilden wij wel uitproberen en ik mag 2 games verloten.

Hotel Transylvania – het verhaal

De eerste film van Hotel Transsylvania kwam uit in 2012. Dracula is eigenaar van een luxueuze ‘vijf-stakenresort’. Hier kunnen allerlei monsters en hun families zich uitleven, bevrijd van de bemoeienissen van de menselijke wereld. Naast hoteleigenaar is Dracula ook een overbeschermende vader, voor zijn tienerdochter Mavis.

Op de dag dat Mavis 118 wordt, heeft zij niet zo’n zin in een verjaardagsfeest. Alle alle monsters zijn uitgenodigd, zoals Frankenstein en zijn vrouw Eunice, Murray de Mummie, de weerwolvenfamilie Wayne en Wanda tezamen met hun ontelbaar aantal welpen, Griffin de Onzichtbare, Bigfoot, Steve de Blob, Hydra en The Fly (deze monsters zien we ook terug in de andere films). Mavis wil liever de wereld ontdekken. Dit is ook haar liefste wens, maar Mavis heeft zelfs nog nooit het hotel mogen verlaten. Dracula doet er dan ook alles aan om haar wens tegen te gaan. Maar dan komt ze toch Johnny tegen, een mensenjongen.

Het zal je niet verbazen dat ze verliefd worden en in deze film en alle vervolgen verschillende avonturen beleven. Hotel Transylvania is een van Sony Pictures Animations meest succesvolle originele filmfranchises tot nu toe, met de eerste drie films die een gecombineerde box office van meer dan $ 1,3 miljard hebben bereikt. Het laatste hoofdstuk in de serie, Hotel Transylvania: Transformania, werd in januari 2022 exclusief uitgebracht op Amazon Prime Video. 

Hotel Transylvania: Scary Tale Adventures

Duik met Hotel Transylvania: Scary-Tale Adventures in unieke werelden gebaseerd op klassieke sprookjes zoals Roodkapje, Ali Baba en de Veertig Rovers en De Nieuwe Kleren van de Keizer, maar met een spookachtige Hotel Transylvania-twist! Kruip in de huid van Roodkapje Mavis en pas op voor Grote Boze Wolf Wayne, verzamel waardevolle snuisterijen voor de Koning van de Rovers om de grot met rijkdommen binnen te komen en los puzzels op om de geruïneerde tempels te ontgrendelen en de Nieuwe Kleren van Keizer Blobby te vinden.

Speel als Drac en Mavis, elk met hun eigen fantastische vampiervaardigheden. Denk hierbij aan superkracht, immobilisatiekrachten, supersprongen en nog veel meer. Dit helpt je om de spook-taculaire werelden uit verhalenboeken te verkennen en de wezens te verslaan, die in elk hoofdstuk rondspoken. Spelers kunnen onderweg ook andere bekende Hotel Transylvania-personages ontmoeten! Johnny, Murray, Wayne en anderen zullen spelers begeleiden om hun speciale vaardigheden te gebruiken, spannende quests te voltooien, slinkse uitdagingen, duivelse puzzels en verborgen verzamelobjecten op te graven. Nu er zoveel op het spel staat, rekenen Drac en Mavis op hun grootste fans om de dag te redden!

Dit vinden wij van Hotel Transylvania: Scary Tale Adventures game

De game bestaat uit 3 verschillende boeken met verschillende sprookjes zoals Roodkapje… Boe met Mavis, De Grot der Schatten met Draac en Een Nooit Gezien Cadeau, met Draac en Mavis. Dit laatste boek is aan het begin van het spel nog vergrendeld. De verhalen wordt voorgelezen door Draac aan aan zijn kleinkinderen Dennis en Geestje, terwijl jij het spel speelt. Het is erg leuk vormgeven, maar de grafics zijn wel wat minder dan de meiden gewend zijn van de Mario spelletjes. Het is een erg grappig spel om te spelen, niet heel erg moeilijk, maar wel uitdagend. Met name leuk voor de wat jongere spelers.

Winactie 2x Hotel Transylvania: Scary Tale Adventures game is gesloten

Met dank aan DAY ONE mag ik 2x Hotel Transylvania: Scary Tale Adventures game verloten. Ik heb er eentje voor de PS4 en Switch. De winnaars hebben bericht ontvangen.

  • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

104 thoughts on “Hotel Transylvania: Scary Tale Adventures game

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.