Must Have Summer 2018 _ Play&Go Outdoor

Must Have Summer 2018 | Play&Go Outdoor

Ook deze zomer hopen we er weer lekker veel op uit te trekken naar het bos en het strand. Maar wie met kinderen op pad gaat, weet dat er dan vaak veel buitenspeelgoed meegaat; schepjes, emmertje, gietertjes en wat al niet meer. Met deze Must-Have voor de zomer 2018, is dat geen enkel probleem meer. Wij mochten de Play&Go Outdoor uittesten tijdens een dagje naar het strand. Vandaag vertel ik je hoe enthousiast we zijn (oeps spoiler alert)

Must Have Summer 2018 _ Play&Go Outdoor

Play&Go

Het principe van de Play&Go speelkleed en opbergzak, bestaat al een tijdje. Mijn tante vertelde mij laatst dat zij deze handige speelgoed life hack in de jaren ’70 al zelf maakte voor de LEGO verzameling van mijn neven. Het principe is dan ook heel slim. Aan de buitenranden van de ronde speelgoedmat zit een lang koord. Als de kinderen klaar zijn met spelen, trek je aan dit koord en het kleed veranderd in een grote speelgoed zak. Zo is al het speelgoed is in een keer snel opgeruimd en kan het zo de kast in. De laatste jaren is de Play&Go dan ook een veel verkocht product en komt in diverse maten en leuke prints.

Play&Go OutdoorPlay&Go Outdoor

Afgelopen februari had ik de nieuwste Play&Go editie al gespot op de Spielwarenmesse in Duitsland en was meteen enthousiast. Ik denk echt dat dit de Must-Have zal worden voor de zomer van 2018. De nieuw Play&Go is gemaakt van stevig, hoogwaardig, zacht PU-gelamineerd polykatoen. Dit maakt de twee-in-een opbergzak en speelkleed waterdicht en ideaal om outdoor te gebruiken. Zo kun je er op zitten als de grond nog een beetje nat is en blijft de buitenkant droog als je al het natte strandspeelgoed er weer in meeneemt naar huis. Door het gaatje onderin, kan het extra zand en water ook makkelijk weglopen. De diameter van het speelkleed is 1.40m dus genoeg plek voor iedereen.

Play&Go OutdoorPlay&Go OutdoorPlay&Go Outdoor

Een ander verschil met de andere Play&Go uitvoeringen is dat deze versie een handig verstelbare schouderriem heeft. Zo neem je hem makkelijk overal mee naar toe en is het vervoeren van al je buitenspeelgoed erg makkelijk. Het handvat heeft een gespsluiting waarmee je hem ook weer makkelijk los klikt, zodat hij niet in de wegzit als je de Play&Go Outdoor gebruikt als speelkleed.

Wat vonden wij ervan?

Afgelopen week hadden de meiden maar liefst 3 studiedagen van school. Een goed moment voor een minivakantie tussendoor. We reden naar de kust van Noord-Frankrijk en natuurlijk ging de Play&Go Outdoor met ons mee.

De tas ging natuurlijk meteen mee die eerste middag naar het strand. In het badplaatsje Wimereux vinden we een mooi plekje aan de rand van een strandmeertje. Omdat de zee met laagtij best ver van de kust aflag, was dit een prima plek voor de meiden om toch in het water te kunnen spelen, terwijl wij een beetje dicht bij de boulevard bleven. Wel was het zand rond om het standmeertje nog erg vochtig, dus kwam de kleed van de Play&Go meteen van pas en kregen wij geen natte billen van het zand.

 

Toen de vloed toch opeens kwam opzetten, hadden we heel snel onze spullen ook weer bij elkaar. Het touw heeft een fijne dikte, die je makkelijk uit de zak trekt, zodat alles snel ingepakt is. Het hengsel is ook makkelijk ingeklikt en zo neem je de tas over de schouder mee.

Wij hebben de tas nu alleen nog maar meegenomen naar het strand, maar zullen dat deze zomer zeker vaker gaan doen voor een picknick of middagje naar het bos. Ook gaat hij zeker mee naar de camping. De meiden kunnen dan lekker er op buitenspelen voor de tent en ’s avonds is alles zo weer netjes opgeruimd. Ik kan deze Play&Go Outdoor echt aan iedereen aanbevelen. De speelmat en opbergzak in een is onder ander verkrijgbaar bij I♥Speelgoed, Fonq en Lazy Lama

 

Spread the love

2 thoughts on “Must Have Summer 2018 | Play&Go Outdoor

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.