Zo breng je meer spanning in je relatie na het krijgen van een kind

Zo breng je meer spanning in je relatie na het krijgen van een kind

Het krijgen van een kind zet iedere relatie onder druk. Of je nu al tientallen jaren samen bent of elkaar pas net twee jaar kent. Ineens moet je elkaar opnieuw leren kennen. Niet alleen als man en vrouw, maar ook als papa en mama. En soms verlies je elkaar ook wel eens in die rollen. Vooral de eerste jaren met een kind zijn erg pittig. Door slaapgebrek kun je nog wel eens op elkaar vitten. Daar komt ook nog eens bij dat het zó druk is, dat je waarschijnlijk weinig tijd hebt voor extra romantiek in je relatie. Laat staan wat extra spanning tussen de lakens.

Dat je ouders bent geworden, betekent echter niet dat er geen ruimte meer kan zijn voor romantiek of een seksleven. Er zijn genoeg manieren waarop je weer meer spanning in je relatie kunt brengen na het krijgen van een kind. In dit artikel geven we enkele tips!

Maak gebruik van speeltjes in de slaapkamer

Natuurlijk is seks niet het allerbelangrijkste in een slaapkamer, maar zonder seks is een relatie ook niet geheel compleet. Daarom is het goed om elkaar ook in de slaapkamer te blijven verrassen. Na het krijgen van een kind wil je bij het zien van je bed misschien alleen nog maar slapen. Zeker die eerste maanden moet je er daarom ook totaal niet aan denken om weer onder de lakens te kruipen met je partner. Juist daarom is het goed om hier tijd voor vrij te maken.

In een lange relatie kan tevens de rek er een beetje uit zijn. Telkens weer dezelfde standjes. Dezelfde volgorde van dingen die worden gedaan. Daardoor kan je seksleven een beetje haar kleur verliezen. Elkaar blijven verrassen is dan ook noodzakelijk. Hierbij kunnen seksspeeltjes een grote rol spelen. Met de producten van Pabo ben je in staat om jezelf en je partner iedere keer opnieuw te verrassen. Geniet bijvoorbeeld van een geweldig Lovense-speeltje en geef je over in de handen van je partner. Absolute controle én absoluut genot. Sekspeeltjes brengen direct meer passie in de slaapkamer én jullie relatie.

Regel oppas

Blijf onthouden dat jullie niet alleen ouders zijn, maar ook man en vrouw. Ook jullie verdienen wat tijd alleen. Zonder de kinderen. Bovendien is er vast wel iemand in je omgeving die staat te trappelen om een keer op te passen. Maak hier dan ook dankbaar gebruik van en regel een keertje oppas voor een avondje of (als die mogelijkheid er is) ook tegelijkertijd voor een nacht. Zo kunnen jullie samen lekker een avondje uit én misschien zelfs ook een keertje doorslapen.
Extra tip voor echte durfallen: maak gebruik van een vibratie-eitje van Lovense tijdens jullie avondje uit en geef de controle aan je partner. Dat zorgt gegarandeerd voor een spetterende avond!

Blijf communiceren in je relatie

Misschien is het lastig om goed met elkaar te communiceren sinds de kinderen. Je staat allebei constant aan tot ze op bed liggen en ook na bedtijd lig je liever op de bank, dan dat je een goed gesprek aanknoopt. Daardoor vergeet je te zeggen dat je een bepaalde situatie niet prettig vond of dat je je onzeker voelt over verschillende zaken. Een goede relatie berust echter op een goede communicatie. Dit is van levensbelang om je relatie gezond en sterk te houden. Blijf daarom niet alleen goed communiceren, maar neem hier ook echt de tijd voor. Plan eventueel in beide agenda’s een momentje vrij om even samen om de tafel te zitten. Opvoeden doen jullie samen.

Uitgelichte foto: Unsplash

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.