The Addams Familie op avontuur

The Addams Family op Avontuur nu in de biosoop

Wat is er leuker dan op een regenachtige dag, lekker met het hele gezin naar de bioscoop te gaan. De komende week komen er dan ook verschillende leuke familiefilms uit in de bioscoop. Waaronder ook het tweede deel van de komische animatiefamilie, The Addams Family. Deze keer gaan ze op avontuur! Wij zijn zeker heel erg benieuwd en kunnen niet wachten. Vandaag kun je één van de twee filmpakketten winnen, met daarin 4 vrijkaartjes voor deze film en een schrijfsetje.

Het Verhaal

Iedereens favoriete griezelfamilie is terug in de nieuwe komische animatiefilm The Addams Family op avontuur. Dit keer raakt de Addams Family verzeild in bizarre avonturen wat leidt tot hilarische ontmoetingen met allerlei nietsvermoedende mensen. Maar waar ze ook heen gaan, de leden van de Addams Family blijven altijd hun griezelige, gekke zelf.

Genre: animatie, komedie, familiefilm
Lengte: 93 min.
Kijkwijzer:
Gesproken taal: Nederlands

Stemmencast: Paul Groot, Monic Hendrickx, Vajèn van den Bosch, Cees Geel, Roman Derwig, Carel Struycken, Jacob Derwig, Arjan Ederveen, Stefania
Regisseur: Conrad Vernon

Vanaf 6 oktober te zien in de bioscoop bij jou in de buurt!

Winactie 2x The Adams Family op avondtuur filmpakket is gesloten

Met dank aan Universal mag ik 2x een filmpakket verloten, met daarin 4 vrijkaartjes voor deze film en een schrijfset. De winnaars zijn:

  • De winnaar zal in de week erna bekendgemaakt. Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
The Adams Family op avondtuur

Doe ook mee met één van de andere winacties in Mama’s Liefste

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

42 thoughts on “The Addams Family op Avontuur nu in de biosoop

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.