Puzzel & Win deze maand gratis ter ere van 12,5 jaar Puzzelbrein

Zoals jullie weten ben ik zelf dol op prijsvragen. Voordat ik blogger werd deed ik hier zelf ook vaak aan mee. Maar het begon allemaal in mijn studententijd, toen ik in de trein vaak de tijd door kwam door het meedoen aan puzzels waarbij je kans kunt maken op mooie prijzen. Dubbel leuk dus. PuzzelBrein is zo’n blad en zij bestaan 12,5 jaar. Om dat te vieren hebben ze een mooie aanbieding voor jullie.

Puzzel & Win deze maand gratis ter ere van 12,5 jaar Puzzelbrein

Even een momentje voor jezelf

Waar ik vroeger bijna dagelijks 2 momentjes voor mezelf in de trein had, is die tijd nu als werkende moeder een stuk zeldzamer. Eén van mijn goede voornemens voor dit jaar was, om vaker een momentje voor mezelf te nemen. Daarbij dacht ik aan lekker lang in bad, wandelen met mijn favoriete muziek op mijn koptelefoon, maar ik word ook erg ontspannen van het maken van een puzzel. Dit kan een kruiswoordpuzzel zijn, een woordzoeker of sudoko. Even mijzelf afsluiten voor de rest van de wereld en mijn hersens kraken.

Zoals ik al vertelde puzzelde ik in mijn studententijd graag in de trein. Dat heeft mij toen een DVD-speler opgeleverd. Nu zou je denken: wat een prijs. Maar toen had nog niemand een DVD-speler in huis en waren er nog maar een paar films uit op DVD. In de winkel betaalde je dan ook makkelijk €40-60 voor 1 film. Ik kreeg er zelfs 2 bij; Face/Off en de eerste Jumanji film 🙂 Dat geluk ga ik nu graag nog eens beproeven.

Puzzelbrein

PuzzelBrein

PuzzelBrein is zo’n lekker dik puzzeltijdschrift. Elke 4 weken kun je genieten van 36 verschillende puzzels zoals kruiswoordpuzzels, sudoku’s, woordzoekers en vele andere puzzels. En natuurlijk kun je dan met elke puzzel die je oplost een mooie prijs winnen. De complete prijzenpot is ruim €20.000 waard. Zo zijn er naast deze puzzels ook 4 grote jaarprijzen te winnen zoals een complete vakantie of twee elektrische fietsen.

Gratis blad ter ere van 12,5 jaar

Nu het tijdschrift PuzzelBrein bijna 12,5 jaar bestaat hebben ze een bijzonder leuke actie. Want je kunt je nu inschrijven voor een gratis blad ter waarde van €11,90. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een klein puzzeltje oplossen en bij de inschrijving akkoord geven dat ze je later een leuk aanbod mogen sturen. Natuurlijk hopen ze zo dat je enthousiast wordt van het gratis blad en dat je abonnee wilt worden.

Goed om te weten is dat je na je aanmelding nergens aanvast zit en je ook niets hoeft iets op te zeggen. En met het gratis blad kun je natuurlijk meteen al meedingen naar de grote prijzenpot. Twijfel dus niet langer en klik op deze onderstaande link, los de puzzel op en ontvang je gratis Puzzelbrein in je brievenbus!

Inschrijving gratis PuzzelBrein!

Spread the love

16 thoughts on “Puzzel & Win deze maand gratis ter ere van 12,5 jaar Puzzelbrein

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.