Papa is jarig

Hoera Papa is jarig – wat zullen we hem dit jaar geven

Hiep Hiep Hoera! Vandaag wordt mijn lief weer een jaartje ouder. Dat betekent slingers, taart, veel knuffels en kusjes en natuurlijk cadeautjes. Toch lijkt het wel, hoe ouder hij wordt, hoe moeilijker het is om een leuk cadeau te vinden. Toch heb ik een aantal leuke cadeautips voor hem bedacht en misschien inspireren ze jou ook.

Papa is jarig - Cadeautips

Als ik hem vraag wat hij graag voor zijn verjaardag zou willen, krijg ik daar eigenlijk geen antwoord op. Zelf weet hij het ook niet zo goed. Hij heeft eigenlijk alles al en dingen die op zijn wenslijstje staan zijn meteen een paar honderd euro.

Persoonlijke cadeau

Wanneer iemand alles al heeft, zijn cadeautjes met een persoonlijke touch altijd een goed idee. Het leek mij daarom leuk om hem dit jaar een mooi houten horloge van Creative Use of Technology te geven. Op de website is er keuze uit verschillende kleuren bamboe of sandal hout, drie verschillende maten en de keuze tussen een houten schakelbandje of een bandje van echt leerIk koos voor een donkere houtsoorten met een leren bandje.

Creative Use of Technology

Online kun je zelf de inscriptie kiezen, waarbij je ook weer kunt kiezen uit verschillende lettertypes en lettergroottes. Ook zijn er een aantal symbolen zoals een hartje, sterretje, twee ringen of een smiley. Zo maak je hem dus helemaal zoals jij hem wilt en bestel je hem met een paar klikken. Het horloge had ik binnen enkele dagen al in huis.

Handige cadeau

Een handig cadeau voor papa’s zijn ook altijd goed. Zo krijgt hij voor vaderdag altijd iets voor de BBQ. Even heb ik gedacht om hem een mooie heggenschaar te geven dit jaar, maar eigenlijk staat dat gelijk aan het krijgen van een strijkijzer voor mijn verjaardag. Daar voel je dan meteen de druk bij dat aan de slag moet, geen leuk cadeau dus.

ubutler

Een paar weken terug las ik op de blog van Miek’s Mind over de online service uBUTLER. Dit trok meteen mijn aandacht, want mijn vriend zegt al een tijdje dat hij wel een PA zou kunnen gebruiken. Nu ben ik dat voor het thuisfront natuurlijk, maar daar buiten kan deze virtuele butler hem misschien wel iets voor hem zijn.

Het team van uBUTLER staat 24/7 voor je klaar en regelt alles (mits legaal uiteraard) wat je vraagt. Van pizza tot privéjet: niets is te gek voor ze en ze gaan meteen voor je aan de slag. Via uBUTLER app of SMS stuur je je vraag. Jouw persoonlijke butler gaat voor je aan de slag en zoekt uit wat de bestie optie zijn. Je ontvangt binnen enkele seconden alle details in een overzichtelijk bericht. Door de persoonlijke benadering weet je butler vaak gelijk wat je precies wilt. Een abonnement kost €75 pm en je kunt het nu ook een week gratis uitproberen.

Making Memories

Zeker als je alles al hebt, zijn het maken van leuke herinneringen misschien nog wel het beste cadeau. Daarom maken we er dit jaar op zijn verjaardag gewoon een gezellig familiedagje van. Het is een beetje afhankelijk van het weer gaan we lekker uitwaaien op het strand of lunchen aan de sluis van Muiden. Of we gaan naar het museum. Nemo en het museum van Beeld en Geluid staan nog steeds op onze whislist.

Om de herinneringen van zijn verjaardag-uitje vast te leggen, wilde ik ook een paar mooie foto’s van de meiden maken en deze bestellen op canvas. Zelf vind ik ongedwongen foto’s leuker dan geposeerde. Ik heb er daarom ook over na zitten denken om hem een fotoshoot cadeau te doen. Zo kun je namelijk bij No Cheese Please een Day in the Life reportage aanvragen. In plaats van poseren, volgt fotografe Annemarie je een aantal uren, gewoon thuis, tijdens je dagelijkse bezigheden. De foto’s worden zo heerlijk ongedwongen en geven een mooi kijkje in het echte leven. Nieuwsgierig? Neem dan zeker even een kijken in haar portfolio 

Heb jij nog een leuke cadeautips?

Spread the love

19 thoughts on “Hoera Papa is jarig – wat zullen we hem dit jaar geven

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.