Life Hacks Fruit schoonmaken

Uit het archief | Fruit Schoonmaken – Life Hacks

Nog maar een paar nachtjes slapen en dan gaan wij alweer naar school. Dat betekent dus ook weer boterhamen smeren en 10-uurtjes klaarmaken. Zelf ben ik een voorstander om voor het 10-uurtje iets van fruit of groenten mee te geven. Omdat ’s ochtends niet mijn meest productieve tijdstip is, zocht ik een paar handige tips voor jullie om fruit snel school-klaar te krijgen.

Life Hacks Fruit

Appel

Ik heb dit zelf niet uitgeprobeerd, maar werkt vast en zeker 😉 Ik vind het denk ik ook wel wat omslachtig om dit ’s ochtends vroeg te doen voor de lunchtrommel. Maar als je nu 10 appeltaarten gaat bakken, wel eentje om te onthouden.

Wellicht is het volgende filmpje toch een betere manier. Ook prima om zo de appel mee te geven naar school, met een elastiekje eromheen.

Mandarijn/Sinaasappel

Deze life hack heb ik wel zelf geprobeerd. Maar heel eerlijk lukte het mij niet zo mooi als op het plaatje, de partjes los te krijgen.

Mandarijn fruit

Banaan

Toen ik dit filmpje voor het eerst zag, dacht ik meteen “waarom wist ik dat niet eerder!” Aan welke kant begin jij bij het schillen van een banaan?

In dit filmpje ook een slimme truck om de banaan in partjes te snijden

Kiwi

Ik vond 2 manieren voor een snelle manier om je kiwi te schillen.

Mango

Voor mij is het schoonmaken van dit soort fruit wel een opgave. Toen ik in Afrika woonde voor een paar maanden, schilde wij de mango nooit. We namen een hele rijpe en knepen en kneden net zolang tot de binnenkant moes was. Als we dan het punt je eraf haalde, zogen we hem gewoon leeg.
Wil je toch liever de mango in blokjes meegeven, dan is deze snij instructie zeker eentje om te onthouden.

mango fruit

Watermeloen

Deze manier deelde ik vorige week ook al met jullie. Mocht je mijn blog over de picknick tips gemist hebben, dan kun je die hier nog even teruglezen.

Welk fruit geef jij het liefste mee naar school?

Spread the love

32 thoughts on “Uit het archief | Fruit Schoonmaken – Life Hacks

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.