Good4fun Giftcard

Last-minute Vaderdagcadeautip; de Good4fun giftcard

Aanstaande zondag is het alweer Vaderdag! De dag waar alle vaders naar uitkijken om eens lekker in het zonnetje gezet te worden. Een ontbijtje op bed en een extra knuffel zijn zo geregeld, maar net als alle andere jaren vind ik het weer heel erg lastig om een leuk en origineel cadeautje te vinden. Maar toen kwam ik uit op bij Good4fun, een webshop vol met giftcards voor leuke uitjes of activiteiten, of voor een fles wijn of electronica en gadgets. Van alles is mogelijk en voor elke vader is er een geschikt cadeau. Ben jij ook nog zoekende? Doe dan mee met winactie, want ik mag een Good4fun giftcard naar keuze weggeven.

Een giftcard voor elke gelegenheid

Je kunt het tegenwoordig zo gek niet bedenken of een giftcard is er voor te vinden. En juist daarom kan het geven van een giftcard een zeer orginieel en gewild cadeautje zijn. Op de website van Good4fun vind je heel veel verschillende giftcards bij elkaar. Denk aan een giftcard voor fashion, parfum, de laatste trends voor in je huis, gadgets, sieraden, en games. Maar ook heel veel leuke cadeaukaarten voor dagjes uit en activiteiten. Wat dacht je van zelf circuitrijden, parachutespringen, een jeepsafari, high tea of tickets voor een concert of het theater. Maar het gaat zelfs nog verder, want wat denk je van bekende artiesten op je feest, je laten opmaken door een make up artiest of vervoer per limousine. Ik weet zeker dat je hier ook voor Vaderdag zult slagen voor een mooi cadeau!

Zo werkt het

Ik denk dat het moeilijkste nog is het kiezen van de juiste giftcard. Als je deze dan gevonden hebt, kies je de gewenste waarde van jouw (digitale) cadeaukaart. Sommige cadeaukaarten hebben een vaste waarde, maar voor veel cadeaukaarten kun je zelf de waarde bepalen. Vervolgens doe je de betaling met iDeal. Binnen 60 minuten ontvangt je al de digitale cadeaukaart in je mailbox met een link om je bestelling uit te pakken. Dus ook last-minute regel je zo snel nog een leuk en orgineel cadeau.

Good4fun giftcard

Verzilveren van je Good4fun giftcard

Het verzilveren van de Good4fun giftcard gaat ook heel simpel. Op digitale cadeaukaarten met een specifieke waarde vind je een barcode. Deze kan in een winkel of op locatie gescand worden. Maar de giftcard is ook online te verzilveren. Je plaatst gewoon je bestelling in een webshop en kiest bij ‘betaalmethode’ voor ‘Good4fun giftcard’. Als je aankoopbedrag hoger is dan de kaartwaarde kan je het resterende bedrag met een ander betaalmiddel afrekenen. En blijft er nog tegoed over, dan kun je de code ook meerdere malen gebruiken, want de resterende waarde blijft gewoon op de code zitten.

Winactie Good4fun giftcard is gesloten

Met dank aan Good4fun mag ik een Good4fun giftcard verloten;

Winactie Good4fun giftcard
  • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

51 thoughts on “Last-minute Vaderdagcadeautip; de Good4fun giftcard

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.