Sooner streamerdienst

Met Sooner stream je de (sport)zomer door

De zomervakantie op de televisie is duidelijk al begonnen. En met deze sportzomer is er dan ook niet veel anders te zien op de TV dan sport en herhalingen. Gelukkig heb je tegenwoordig veel keuze uit verschillende streamingdiensten die je aan de buis gekluisterd houden. Zo ontdekte ik laatst Sooner, een onafhankelijk Europese platform voor filmliefhebbers van mooie arthousefilms en documentaires. Geen zin in sport en herhalingen? Lees dan snel verder hoe jij kans kan maken op een Premium abonnement van 2 maanden. Daar kom je de zomer wel mee door.

Streamen van kwaliteitsfilms

Hoe fijn het ook is dat we weer naar de bioscopen toe mogen, het kijken van een film thuis op de bank is ook ideaal voor een avondje op de bank. Zeker nu de televisiezenders óf voetbal óf enkel herhalingen uitzenden. Sinds april heeft Nederland er een nieuwe streamingsdienst bij; Sooner, een onafhankelijk Europese streamingplatform. Vergezeld van een marketingcampagne onder het motto Stream Beyond Mainstream, richt Sooner zich tot een nieuwsgierig publiek dat op zoek is naar alternatieven voor de grote, mainstream streamingreuzen. Het richt zich tot alle filmliefhebbers die houden van arthousefilms en documentaires. 

Sooner ontstond uit de wens om zoveel mogelijk mensen kwaliteitsfilms aan te bieden en hun cinematografische horizon te verbreden via een uitzonderlijk label. Met Sooner komt het beste van cinema uit de hele wereld op VOD via een abonnement of afzonderlijke verhuur. Anders dan de grote bekende streamingsdiensten laat Sooner je verder kijken, verbreed het je horizon en brengt films en documentaires die je raken.  

Sooner Streamingdienst

Van de laatste bioscoopreleases en arthouseparels als Midnight in Paris en Pan’s Labyrinth tot documentaires zoals Blackfish en Winnie. Met Sooner zijn films te ontdekken en te herontdekken die in de prijzen zijn gevallen op internationale filmfestivals, grote klassiekers, genrefilms en documentaires uit de hele wereld, maar ook kinder- en animatiefilms voor het hele gezin. Denk daarbij aan films als Dummie de Mummie, de mooie animatiefilm Ballerina en de lieve dierenvriendjes Pim& Pom en Woezel & Pip.

Grootste catalogus van de onafhankelijke film

De catalogus van Sooner bevat nu al 1.500 films van alle verschillende genres en deze zijn met een abonnement te bekijken of zijn los te huur of te koop. Het is de grootste catalogus van de onafhankelijke film waaraan elke week films worden toegevoegd. Daarmee is Sooner uniek in Nederland. Vanaf volgend jaar is het de bedoeling om een selectie Europese series aan te bieden.  

Sooner is al actief in Duitsland, België, Luxemburg, Zwitserland en Oostenrijk. Dit stelt het platform in staat om een unieke en uiterst diverse catalogus aan te bieden.  

Gratis proefperiode Sooner van 14 dagen!

Ben je nieuwsgierig geworden, dan kun je nu als nieuw lid Sooner 14 dagen gratis uitproberen. Daarna zijn er verschillende abonnementen om uit te kiezen: 

  • Student: €6,99 per maand op 1 scherm 
  • Essential: €7,99 per maand op 1 scherm 
  • Family: €9,99 per maand op 4 schermen tegelijkertijd 
  • Premium: €14,99 per maand op 4 schermen en 3 tickets per maand voor de nieuwste films 
  • Filmhuur: tussen €2,99 en €4,99 
  • Filmaankoop: tussen €5,99 en €14,99 

Een Sooner-abonnement is toegankelijk in heel Europa en is beschikbaar via Sooner.nl en via de Sooner-app voor smartphones en tablets. Ideaal dus voor op vakantie. Maar thuis werkt Sooner ook met Airplay en Chromecast. UIteraard is je abonnement ten alle tijde weer opzegbaar.

Meer informatie op: sooner.nl/hoe-het-werkt

Winactie 2x Sooner abonnementen van 2 maanden is gesloten

Met dank aan Sooner mag ik 2x abonnementen van 2 maanden verloten;

  • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

16 thoughts on “Met Sooner stream je de (sport)zomer door

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.