Safari plafondlamp Dreumes Enzo

Winactie | Safari plafondlamp van Dreumes enZo op de kinderkamer

Zwanger en nu? Toen mijn vriend en ik de wens naar elkaar uitten om van 2 naar 3 te gaan, hadden we er nooit echt bij stil gestaan wat er geregeld moet worden zodra het er echt op aan kwam. We zijn dus meteen op zoek gegaan en voor de kinderkamer vonden we alvast een mooie plafondlamp in de webshop van Dreumes enZo.

Kinderkamer safarithema

“Een baby past nog in een wasmand”, waren de wijze woorden van mijn zus. Absoluut waar, maar het is stiekem toch nog veel leuker als hij straks toch in een ledikantje ligt. Hij ja, want we krijgen een zoontje! Waar in onze familie voornamelijk meisjes worden geboren met bijbehorende uitzet, kunnen we het straks over een heel andere boeg gooien.

Eén van de eerste dingen waar we ons op hebben gefocust is de kinderkamer. Meubels hadden we vrij snel gevonden, maar graag wilde ik toch ook een leuk thema voor de aankleding van de babykamer. Een thema brengt alles een beetje bij elkaar. Dit kan natuurlijk ook met kleuren in de kamer. Na speuren voor inspiratie op verschillende sociale mediaplatforms was al snel het hoge woord eruit: het wordt een kamer met safarithema! en bij Dreumes enZo vond ik precies de juiste plafondlamp!

Safari plafondlamp

Zelf vind ik het altijd leuk om net dat ene aparte in huis te halen en kan genieten van kleine details. Dus toen ik de plafondlamp safari van Land of Kids in de webshop Dreumes enZo tegen kwam, was de keuze snel gemaakt. Wat een leuke lamp! Wanneer het licht uit is zie je alleen bomen en natuur. Doe je het licht aan, verschijnen er schaduwbeelden van dieren zoals een olifant of giraffe. De onderkant van de lamp kun je afsluiten met een diffusser, zodat je zonder problemen de lamp in kunt kijken en straks samen dieren kunt zoeken. Naast voldoende licht in de kamer, wil je natuurlijk ook een lamp die voor een fijne sfeer zorgt in de kamer.

De plafondlamp kinderkamer heeft een doorsnede van 35 cm en is 16 cm hoog. De plafonniere bevestig je aan het plafond met 2 schroeven (exclusief). Er is van deze lamp ook een hanglamp verkrijgbaar. Deze heeft een doorsnede van 30 cm en is 20 cm hoog. 

Webshop van Dreumes enZo

De webshop van Dreumes enZo is sowieso een echte aanrader voor iedereen die houdt van mooie spulletjes voor in de babykamer. Ze hebben naast de plafondlampe ook hanglampen en nog veel meer mooie babykamer en kinderkameraccessoires van merken zoals Konges Slojd, Picca Loulou en Cam Cam Copenhagen. Neem zeker een kijkje op de inspiratiepagina van Dreumes enZo, vol bijzondere producten voor net dat stukje extra. Ik weet zeker dat je daar net als ik heel hebberig van wordt!

Winactie lamp naar keuze is gesloten

Met dank aan Dreumes enZo mag ik een lamp naar keuze verloten. De winnaar is:

  • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

67 thoughts on “Winactie | Safari plafondlamp van Dreumes enZo op de kinderkamer

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.