Een heel nieuwe interieur met fotobehang

Oktober is de Woonmaand. De maand waarop we allemaal van het buitenleven, weer knus naar binnen gaan. Tijd om je interieur weer helemaal up to date te maken. Dit kan op verschillende manieren en hoeft niet ingewikkeld of duur te zijn. Zo kun met nieuwe accessoires aan de gang gaan of je geeft de muur in de woonkamer een hele nieuwe kleur. Maar heb je wel eens gedacht aan fotobehang of een muursticker? Zo geef je in een handomdraai je interieur een originele look.

Een heel nieuwe interieur met fotobehang

Hoe heerlijk ik het buitenleven in de zomer vind, zo fijn vind ik het ook weer om met een dekentje op de bank te kruipen. Lekker knus met de gordijnen dicht en de kaarsen aan. Deze tijd leent zich er dan ook goed om de hele inrichting om te gooien en de woonkamer weer klaar te maken voor het binnenseizoen. Daarom besloten wij om de muur achter de bank eens drastisch aan te pakken. Mijn vriend was wel in voor een nieuwe kleur, maar ik dacht meer aan een mooi fotobehangetje.

Waar fotobehang vroeger nog zeer prijzig was en moeilijk verkrijgbaar, kun je op websites zoals www.muurmode.nl helemaal los gaan. Daar vind je een uitgebreide keuze muurdecoraties voor alle kamers in je huis. Zo hoef je niet je hele meubilair of raambekleding te vervangen om een hele andere stijl te creëren. Op de website vind je een grote beeldbank met daarin veel verschillende afbeeldingen. Wat dacht je van de Nachtwacht achter de bank, groene appels in de keuken of Han Solo boven je bed.

Ontwerp je eigen fotobehang

Heb je zelf een mooie foto van de zonsondergang gemaakt op vakantie, die je graag op je muur zou zien? of zou je jullie trouwfoto een speciaal plekje geven, dan kan dat ook. Het fotobehang kan precies in de maat van jouw muur worden geprint. Belangrijk is wel dat je een foto hebt van voldoende kwaliteit, zodat hij ook goed uitvergroot kan worden. Twijfel je dan kun je altijd even contact opnemen met de klantenservice, waar ze graag even met je meekijken. 

Geen lijntjes

Ik ben zelf niet erg ervaren met behangen. Zeker bij fotobehang is het belangrijk dat je de banen goed op elkaar laat aansluiten. Gelukkig vind je duidelijke instructies op de website. Ook kun je kiezen voor Airtex fotobehang wat naadloos behang is wat in één geheel geprint wordt. 

Sticker of schilderij

Vind je een hele muur met een foto iets te veel van het goede, dan kun je ook kiezen voor een sticker. Denk daarbij aan een naamsticker, een 3D sticker of foto op canvas of op hout. Op deze manier geeft je snel een leuke persoonlijke touch aan je kamer. Er zijn stickers in allerlei stijlen verkrijgbaar waarbij je zelf het formaat en de kleur kunt kiezen. En je eigen foto print je net zo makkelijk op canvas of hout. Zo zorg je voor een persoonlijke foto die perfect in jouw interieur past. 

Wat heb jij aan de muur hangen of geplakt?

Spread the love

8 thoughts on “Een heel nieuwe interieur met fotobehang

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.