In stijl naar het themafeest met dank aan DigiTransfer

In stijl naar het themafeest met dank aan DigiTransfer

Begin deze maand hadden we een groot themafeest op mijn werk. We gaan op weg naar 2020 en iedere locatie had daarvoor een paspoort met een eigen land. Wij waren Mexico en iedereen werd gevraagd in dit thema gekleed naar het feest te komen. Zelf ben ik niet zo van grote verkleedpartijen en voor mijn directe collega’s hoefde dat ook niet zo. Om toch niet buiten de boot te vallen, ontwierpen we daarom een toepasselijk t-shirt met behulp van DigiTransfer. Makkelijk en een geweldige oplossing!

Bedrijfs Themafeest

Zo vaak hebben we niet een feest van werk, maar als het zover is, wordt het vaak wel groots aangepakt en is het erg gezellig. Deze maand was het dan zover en werden we allemaal verwacht in een grote strandtent. De feestcommissie had er een leuk thema aangegeven en iedereen gevraagd om gekleed te komen passend bij het land, die de locatie toegewezen had gekregen. Zo waren er collega’s in lederhosen (Oostenrijk), met streepjestruien en barrets (Frankrijk) en als Bobbies (Engeland), Griekse goden (Griekenland) en het vrijheidsbeeld (Amerika). Wij mochten komen als Mexicanen.

Ik zag mij, samen met nog 3 collega’s, niet de hele avond in een poncho en sombrero rondlopen. We wilde het daarom iets anders aanpakken. We zouden gaan als Guacamole. Zo ontstond het idee om een T-shirt te ontwerpen. Eerst iedereen als een van de ingrediënten, maar we vonden daarna het perfecte plaatje op Shutterstock waarbij alle ingrediënten in de schaal vallen. Het lukte mij om de achtergrond weg te laten, zodat het plaatje mooier uit zou komen op onze zwarte t-shirts.

Digitransfer

In de webshop van Digitransfer hadden we keuze uit vele kleuren, maar iedereen was het er meteen over eens dat het een zwart t-shirt moest worden. Wel kozen een paar voor een dames shirt met V-hals en de andere hadden liever een heren shirt met ronde hals. De website leidt je makkelijk door het ontwerp en bestelproces.

digitransfer

Wij besloten alleen de voorkant te bedrukken, maar als je wilt kun je ook nog wat op de rug of op de mouwen laten printen. Het programma geeft mooi aan of het plaatje in het centrum geplaatst is en niet te groot is. Daarna hoefde ik alleen de bestelling nog te plaatsen. Tot mijn verrassing hoefde ik geen verzendkosten te betalen en zouden de shirts er binnen 5 werkdagen al zijn.

Guacamole & Tortilla Team

Ondanks de waarschuwing het invoeren van de maten, had ik mij een beetje vergist in de grote van de dames shirts. Ze vielen iets kleiner dan ik had gedacht. Gelukkig paste ze nog wel, maar zaten ze wat strakker, maar nog steeds wel comfortabel. De opdruk was zeer goed gelukt! We kregen daarom ook veel complimentjes van onze andere collega’s. En op de dansvloer was ik nog even extra blij met de shirts ipv de poncho en sombrero 😉

De t-shirts zullen we ook zeker nog wel vaker dragen, want de shirt kunnen gewoon op 40 graden worden gewassen. Alleen drogen liever niet in de droger, maar gewoon aan de lijn. Nu zullen wij ipv het GT – Gin Tonic – Team bij de volgende Pub Quiz als het GT – Guacamole & Tortilla – Team aantreden!

Het is geen Tortilla chips, maar op mijn blog maak je nu kans op een doos Boerderij Chips!

Samenwerking
Spread the love

8 thoughts on “In stijl naar het themafeest met dank aan DigiTransfer

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.