patty brard voorjaarscollectie 2022 kruidvat

Voorjaarsschoonmaakcollectie van Patty Brard bij Kruidvat

Ik begin al aardig de lente in mijn kop te krijgen. Helemaal nu de zon weer schijnt en de bloemetjes weer te voorschijn komen. Bij deze eerste lentestralen krijg ik ook meteen de neiging om alle ramen lekker open te zetten en het huis te vullen met schone en frisse lucht. Zeker nu we nog midden in de verbouwing zitten heb ik helemaal de behoefte om alles stofvrij te maken. De nieuwe voorjaarscollectie van Patty Brard bij de het Kruidvat komt dus ook op een goed moment. Naast nieuwe varianten van haar fijne huispakken, badjassen en een heerlijk fleeceplaids, bestaat deze collectie ook uit verschillende schoonmaakspullen. Lees snel verder en zie hoe jij kans kunt maken op een ‘From PB With Love’-schoonmaakpakket.

Nieuwe From PB With Love voorjaarscollectie

Sinds een aantal weken ligt alweer de zesde collectie van Patty Brard exclusief in de schappen van het Kruidvat. Natuurlijk weer helemaal in panterstyle zoals we van haar ondertussen gewend zijn. Naast de fijne huispakken en badjassen, die we van haar gewend zijn uit eerdere collecties, wel met een ander design natuurlijk, is er deze keer ook een echte panter-onesie. Die ontbrak namelijk nog. Deze kun je lekker thuis dragen, samen met je PB-pantersloffen of gewoon met Carnaval.

PB Love Schoonmaakcollectie

Naast de nieuwe kledingcollectie, vind je bij het Kruidvat nu ook verschillende schoonmaakartikelen uit de From PB With Lovecollectie. Zo zijn er onder andere afwasborstels, toiletborstels, stijkplankhoes en booschappentrolly. Naast de panterprint vind je bij deze collectie ook een mooie zwarte variant met daarop een grote tijgerkop en veel vrolijke bloemen. Deze print vind je ook op nieuwe fleeceplaids, kussens en keukentextiel zoals handdoeken en theedoeken.

Patty’s Carnavalshit In m’n panterpak

Als je in het zuiden voorjaarsvakantie zegt, dan zeg je natuurlijk ook meteen Carnaval! Daarom zal het je wellicht ook niet verbazen dat Patty dit jaar ook met een eigen carnavalshit komt. In samenwerking met Adrie van den Berk (Berk Music) en de schrijvers van de populaire feestact Snollebollekes maakte Patty Brard een nieuw nummer: In m’n panterpak.

Patty: ‘Dit jaar is het 40 jaar geleden dat ik begon met zingen. In combinatie met mijn eigen panterpak leek mij dit een geweldige uitdaging om een nieuw nummer uit te brengen. Ik ben enorm blij met het eindresultaat. Ik mocht van Adrie van den Berk en de schrijvers van Snollebollekes mijn input geven en we hebben het nummer echt samen gemaakt. Het is zo leuk om dit op mijn bijna pensioengerechtigde leeftijd nog te mogen doen. Ik hoop dat iedereen gaat meezingen met dit nummer, waar je ook carnaval gaat vieren, thuis, online of in de kroeg. Ook als je niks hebt met carnaval kun je lekker in mijn nieuwe Patty panterpak swingen’.

Klik hier voor de clip en de muziek. E

En leuke tip voor (Carnaval)feestjes is een Photobooth huren. Zo kan iedereen met elkaar, in hun mooiste outfit leuke foto’s maken, als aandenken aan een goed feest.

Winactie From PB With Love schoonmaakpakket is gesloten

Met dank aan Triple P Entertaiment mag ik een From PB With Love schoonmaakpakket verloten, met daarin een Pantertheedoek, Panterafwasborstels, Voegenborstelset en een Turboborstel.

From PB With Love schoonmaakpakket Patty Brard Kruidvat
  • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

89 thoughts on “Voorjaarsschoonmaakcollectie van Patty Brard bij Kruidvat

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.