Shoeby x Nicolette; De School Rocks meidencollectie

Afgelopen week presenteerde Nicolette van Dam haar 4e collectie in samenwerkingen met Shoeby. Na hun zoete Candyland-collectie, kunnen we deze keer juist een hele stoere collectie in de winkels vinden met veel zwart, panterprint en leren jassen. De nieuw collectie heet dan ook School Rocks, so let’s rock, girls!

Shoeby x Nicolette; De School Rocks meidencollectie

In een mooi oud fabrieksgebouw van de Westerliefde op het Westergasfabriek terrein, worden we verwelkomt met een knal roze loper en 2 dames op rolschaatsen. Bij binnenkomst kregen we allemaal een glas met roze glitter limonade – het was nog een beetje te vroeg voor echte bubbels ;). Langs de kant stonden lange tafels gedekt voor de lunch. Voordat we allemaal aan tafel gingen, konden we alvast even een kijkje nemen bij de nieuwe collectie.

Deze nieuwe collectie van Nicolette is net even anders dan de vorige, maar je herkent nog steeds duidelijk de inmenging van Nicolette. “Ik wilde heel graag iets met bliksemschichtjes en het gevoel van tattoos maar nog steeds op een manier. Het mag best wat stoerder”, aldus Nicolette. Omdat er bij de vorige collecties veel vraag was naar grotere maten is deze collectie verkrijgbaar t/m maat 152 en ook een speciale lijn voor de moeders, zodat moeders en dochters leuk samen kunnen gaan twinnen!

Combineren

De collectie School Rocks is zo ontworpen dat alle items lekker met elkaar gecombineerd kunnen worden. Zo draag je de knalroze sweater leuk op het tattoo rokje maar ook op de stoere jeans. Leatherlook jas erover en jouw kleine meid is dé fashionista van het schoolplein. Nicolette vindt het belangrijk om de collectie op haar eigen meiden door te passen, zodat ze zeker weet dat de items comfortabel en mooi zitten. Zijn de materialen zacht, sluiten de halsjes mooi aan, kloppen de mouwen? Het zijn kleine details maar wel heel belangrijk. Daarnaast kunnen de meiden de collectie goed doordragen. Je kunt het rokje dragen als de zon schijnt, maar je kunt hem ook met een maillot combineren als het wat kouder wordt. En dat geldt eigenlijk voor alle items.

Modeshow & MamaLunch

Speciaal voor de lancering van deze nieuwe meidenlijn School Rocks van Shoeby x Nicole, waren er meiden uitgenodigd van de Lucia Marthas Dansopleiding. Met natuurlijk lekker harde rockmuziek danste zij in de nieuwe kleding. Best een opgave, want het was buiten nog lekker warm en deze kledinglijn bevat lekker warme winterstukken zoals de furjas en dikke winter jurkjes. Na het optreden en een groot applaus, kregen de aanwezig moeders nog een heerlijke lunch. Heerlijk om in alle hectiek van de dag even gezellig bij te kletsen met de andere mamabloggers.

Na afloop gingen we allemaal naar huis met een mooie School Rocks goodiebag en voor beide dochters een van de nieuwe items. Voor de oudste koos ik voor het stoere zwarte jack en de jongste kreeg de mooie zwarte sweater dress met daarop in knalroze My Heart Rocks. Tot onze grote verrassing zaten ze de volgende dag al bij de post en konden ze meteen aan naar school.

School Rocks collectie nu verkrijgbaar

Vanaf nu is de collectie te vinden in alle 225 winkels van Shoeby én natuurlijk online. De School Rocks-collectie is verkrijgbaar vanaf maat 98/104 tot en met 146/152. Daarnaast zijn de jeans, het leatherlook jasje en de rock & roll sweater ook verkrijgbaar in damesmaten.

Bij zo’n stoere outfit hoort natuurlijk een toffe accessoire. Daarom heeft Nicolette een te gekke tattoolijn ontworpen die van jouw kleine meid een échte rock girl maakt. Deze coole plaktattoos krijgen de meiden cadeau bij aankoop van een set uit de School Rocks-collectie.

Lees ook; Shoeby x Freek Vonk

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.