© Realiseerjedroomhuis.nl

Beurs Eigen Huis Najaarseditie 2019 – de 20e editie!

Een vaste prik in onze agenda is 2x per jaar een dagje naar Beurs Eigen Huis. Op 20, 21 en 22 september 2019 vindt de Najaarseditie, alweer de 20e editie van Beurs Eigen Huis plaats in Jaarbeurs Utrecht. Hier ontmoet je meer dan 250 experts die je kunnen helpen bij het realiseren van jouw droomhuis. Voor ons betekent dat gegarandeerd nieuwe ideeën en inspiratie. Wil je weten wat er allemaal te doen is? Je leest het hieronder!

Beurs Eigen Huis Najaarseditie 2019 - de 20e editie!
© Realiseerjedroomhuis.nl

Heb jij plannen om een compleet nieuw huis te laten bouwen of wil je wel eens je interieur vervangen? Heb je plannen om een nieuwe keuken te kopen, of verdient jouw badkamer een flinke opknapbeurt? Wat je ook zou willen aanpassen aan je huis, grote kans dat je op de Beurs Eigen Huis de juiste expert, adviseur of maker vindt die precies kan bieden wat je zoekt.

Tip: neem je bouwtekeningen, moodboard of wensenlijst mee. Zo kunnen de experts je extra goed van dienst zijn.

Bijzondere makers en unieke producten

Op Beurs Eigen Huis vind je antwoord op al je specifieke woonvragen, maar kom ook zeker lekker rondstruinen en vindt bijzondere items voor je huis en tuin. Een mooie lamp waar iedereen van opkijkt, of een exclusieve designbank waar je ogen van gaan glanzen. Je ontdekt er bijzondere makers en hun unieke producten.

Duurzaam wonen? Nou, dat doe je zo!

De trend van nu is om duurzamer te gaan wonen. Maar hoe pak je dat aan? Je bent niet de enige met deze vragen! Op Beurs Eigen Huis is tijdens de Najaarseditie daarom ook extra veel aandacht voor duurzaam wonen. Volg de Duurzamer Wonen Route en ontmoet klimaatadviseurs, duurzame woningbouwers en producenten van duurzame materialen. Ook het podiumprogramma barst van de interessante sprekers op het gebied van duurzaamheid. Zij vertellen je hoe je middels je eigen woning mee kunt bouwen aan een mooiere wereld.

Beurs Eigen Huis trakteert!

Dit najaar is het alweer de 20e editie van Beurs Eigen Huis. Een mooie mijlpaal, waar de organisatie absoluut trots op mag zijn. Daarom vieren ze deze mijlpaal ook graag met hun bezoekers! In samenwerking met wijnimporteur Verbunt Verlinden bieden zij alle bezoekers (mits natuurlijk 18+) een mooi glas wijn aan. Bij de entree ontvang je een voucher en op het sfeervolle wijnplein kun je genieten van een glas wijn naar keuze.

Praktische informatie

Datum: 20 t/m 22 september 2019
Locatie: Jaarbeurs Utrecht
Openingstijden: 10:00-17:00 uur
Entreeprijzen: online ticket €14 p.p. (via www.realiseerjedroomhuis.nl) en aan de kassa €17,50 p.p. Kinderen t/m 15 jaar gratis entree.

Op realiseerjedroomhuis.nl vind je nog veel meer informatie over Beurs Eigen Huis. Wil je als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram en Facebook

Tip: er is een knutselplein waar kinderen twee uur lang onder begeleiding mogen knutselen. Zo kun je zelf in alle rust de beurs verkennen.

Win vrijkaarten voor Beurs Eigen Huis is gesloten

Beurs Eigen Huis Najaarseditie 2019 - de 20e editie!

Ik heb maar liefst 10x 2 vrijkaartjes voor deze 20e editie van Beurs Eigen Huis. Heb jij vragen, ben je op zoek naar ideeën of inspiratie? Doe dan snel mee en wie weet zie ik je daar wel.

De winnaar zijn

 • De winnaar wordt in de week erna bekendgemaakt. Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Spread the love

17 thoughts on “Beurs Eigen Huis Najaarseditie 2019 – de 20e editie!

 • Yessica leidner says:

  Ja wat leuk samen met mijn man naar de beurs te gaan omdat wij graag inspiratie op willen doen omdat wij pas een huisje gekocht hebben.
  Ik doe dolgraag mee volg jou op alle page

 • Hoi mama’s liefste,

  Na onze eerste zomer afgelopen jaar in ons nieuwe huis wisten we het zeker, dit goed geisoleerde nieuwbouwhuis is hittebestendig en met de gordijnen dicht zitten we er de hele zomer koeltjes bij! Maar helaas kwamen we toch van een koude kermis thuis. Uiteraard nadat we daar even zijn blijven afkoelen ;). Ook hier in huis werd het dit jaar heet. Dus moeten we toch maar opzoek naar een oplossing. Ik wil daarom graag onderzoeken of koelen met groen wat voor onze leefomgeving is. Goed voor de biodiversiteit, energie efficient en hopelijk met een mediterraans tintje. Drie vliegen in één klap! Heb alleen geen idee waar ik moet beginnen. Hulp = welkom.

  Groetjes!

 • Heleen Haarsma says:

  Mijn man en ik willen hier heel graag heen! Wij zitten erg te twijfelen om zonnepanelen te nemen en willen erg graag alle ins en outs hier van weten en of het echt zoveel voordeliger is!
  Duimen maarrrr….

 • Heb nog niet zolang geleden een eigen huis gekocht en wil graag zelf mijn hele badkamer renoveren. Ben erg benieuwd welke indeling ik het beste kan doen en kan nog wel aardig wat tips gebruiken op het gebied van afvoer en dergelijken… Misschien hebben ze ook wel tips over hoe ik het t beste schoon kan houden;) haha

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.